2019 Almanya Vize Bekleyenler

Başlatan Blue34, Ocak 18, 2019, 12:57:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dilek_648

Atilla_41

Arkadaşlar merhaba,

50. Günün sonunda konsolosluktan vizenizin basımı için pasaportunuzu getirebilirsiniz maili aldım. Benim uzun süreli schengen vizem olduğu için başvuru sonrası pasaportumu almamışlar ve bana geri vermişlerdi.

Bir sorum olacak; acaba pasaportumuzu teslim ettikten sonra vize aynı gün içerisinde basılıyor mu? Aynı gün elden geri teslim alabilir miyim pasaportumu? Bu durumu yaşayan biri var mı aramızda..

Bekleyen tüm herkese sabırlar dilerim.

Selamlar

cenksürgün

öncelikle hayırlı olsun  Bize gelen giden yok bekleme devam hedef 90

Morslipdon

Alıntı yapılan: Atilla_41 - Aralık 21, 2019, 01:54:48 ÖÖ
Arkadaşlar merhaba,

50. Günün sonunda konsolosluktan vizenizin basımı için pasaportunuzu getirebilirsiniz maili aldım. Benim uzun süreli schengen vizem olduğu için başvuru sonrası pasaportumu almamışlar ve bana geri vermişlerdi.

Bir sorum olacak; acaba pasaportumuzu teslim ettikten sonra vize aynı gün içerisinde basılıyor mu? Aynı gün elden geri teslim alabilir miyim pasaportumu? Bu durumu yaşayan biri var mı aramızda..

Bekleyen tüm herkese sabırlar dilerim.

Selamlar

ayni gün icinde aliyosun yogunluga gore degisebilir ama cok uzun surmuyo

Ceeellloo

Herkese selamlar 18 kasımda başvuru tarihi 20 aralıkda ups ye kargo verilmiş bekleyen herkese sabırlar inş sizlerinde çarçabuk gelir

atknemn

bugün eşime vize onaylandıgına dair bilgi vermiş yabancılar şubeden..:D

cenksürgün

Alıntı yapılan: atknemn - Aralık 23, 2019, 10:45:09 ÖÖ
bugün eşime vize onaylandıgına dair bilgi vermiş yabancılar şubeden..:D

bugun çalışıyormu yabancılar şube

atknemn

cenksürgün

atknemn

Alıntı yapılan: cenksürgün - Aralık 23, 2019, 04:51:00 ÖS
acaba kaç günde sürer onaylamak konsolosluktan

bugun ups kargodan kargomu sorguladım kargo geliyor yolda çok şükür ,yeni yılda yılbaşında Almanyadayım tüm vize bekliyenlerin ALLAH yardımcısı olsun :)

veee vizem elimde çok şükür .

cenksürgün

Bixia

cenksürgün

Merhaba arkadaşlar yokmu gelişme. Tatil neden bitmiyor offf

Mervewehrlin

Merhaba arkadaslar öncelikle vizesi çıkanlara hayırlı uğurlu olsun. Cok sevindim sizin adınıza. Ben baya ağır bir grip geçiriyorum. Hayırlısıyla 6sında gidiyorum. Size bir sorum olacak; bu aile vizesi ile diğer schengen ülkelerine giriş hakkımız var mı? Suan ucak biletleri ucmus durumda. Prag bize cok yakın. Pragtan alıp arabayla münihe geçmeyi planlıyoruz ama pasaport konrtolünde sıkıntı yaşar mıyım?
Cunku turistik vize alırken schengen yazıyodu simdi vize isminde deutchland yazıyo. Multi sekilde ama bunun diğer ülkelere girisle alakası var mı bilmiyorum. Bu sekilde aile vizesiyle baska ülkeden giriş yapan oldu mu? Tesekkürler

yasars

merhaba,
3 aralık günü mavi kart başvurusu için konsolosluğa gittim. herşey çok olumlu geçti. fakat vizeyi beklemek can sıkıyor. gün içinde ups kargo sitesini ziyaret edip Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir iletisini almaya çok alıştım. depresif bir durumdayım halen gelmemesinden ötürü. yılbaşından dolayı geçiktiğini düşünüyorum. ama erken geleydi iyiydi.

ucre30

alkis:) alkis:) alkis:)Herkese iyi yıllar dostlar Yeni yılda insAllah her başvuran arkadaşımız vizesi en kısa sürede gelir.

Mervewehrlin

Alıntı yapılan: Mervewehrlin - Aralık 29, 2019, 07:01:56 ÖS
Merhaba arkadaslar öncelikle vizesi çıkanlara hayırlı uğurlu olsun. Cok sevindim sizin adınıza. Ben baya ağır bir grip geçiriyorum. Hayırlısıyla 6sında gidiyorum. Size bir sorum olacak; bu aile vizesi ile diğer schengen ülkelerine giriş hakkımız var mı? Suan ucak biletleri ucmus durumda. Prag bize cok yakın. Pragtan alıp arabayla münihe geçmeyi planlıyoruz ama pasaport konrtolünde sıkıntı yaşar mıyım?
Cunku turistik vize alırken schengen yazıyodu simdi vize isminde deutchland yazıyo. Multi sekilde ama bunun diğer ülkelere girisle alakası var mı bilmiyorum. Bu sekilde aile vizesiyle baska ülkeden giriş yapan oldu mu? Tesekkürler

Soruma istinaden yazıyorum eğer böyle bir durumla karsı karsıya kalan olursa bilgilendirmek istedim. Aldıgınız aile vizesiyle baska bir schengen ülkesinden giriş yapabiliyorsunuz eğer multi vize basıldıysa. Herhangi bir problem olmuyor bizzat yabancılar subesinde ki vizemi onaylayan memurdan öğrendim. Bilginiz olsun :)