Almanya bitmiş

Başlatan Kartalca, Şubat 14, 2019, 12:30:04 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kartalca

Evet arkadaşlar
Geleli 9 ay olacak
Ama değdi mi değmedi mi iyi değerlendirmek gerek
Burda robot gibi yaşayıp sırf ekonomik düşünüp yaşamayı becerebilmek
Ki iş koşullarıda çok sağlam değil
Leiffirma'lar da bedavaya sürünüyorsun
Herkesin yapacağı bişey değil
Hayata 1 kere geliniyor sosyallik çok ama çok önemli
Almanya cidden gelmeden ve gelip gördükten sonra insanda çok farklı izlenimler yaratıyor

fuk_18

bunu hep söyledik uzakdan hos geliyor ama yakina gelince gorundugu gibi olmuyor hic birsey

Vize bekleyen

Alıntı yapılan: Kartalca - Şubat 14, 2019, 12:30:04 ÖÖ
Evet arkadaşlar
Geleli 9 ay olacak
Almanya cidden gelmeden ve gelip gördükten sonra insanda çok farklı izlenimler yaratıyor
merhaba peki değdi mi gitmek? Benim hala çıkmadı vize 😥100 kusur gün oldu saymaktan vazgeçtim.y şube 3\6 ay arası cevabı veririz demiş.cevremde ise 3 kişi vize yakın zamanda aldı peki ben ne yapıyorum tabiki artık kahrolmuyorum.... Bekliyorum ...sade bu alıştım duruma... Ama bı gelirsem......siz de en yakın zamanda rahat huzurlu iş bulursunuz insAllah

Nesibi

Alıntı yapılan: Kartalca - Şubat 14, 2019, 12:30:04 ÖÖ
Evet arkadaşlar
Geleli 9 ay olacak
Bu durum aslinda göreceli bir durum. Evet hicbirsey toz pembe olmuyor. Yaparim ederim diyorsun ama kurallar insanlar ortam farkli olunca haliyle ister istemez afalliyorsun ama alisiyorsun. Bir bayan gozuyle yorumluyorum. Bende geleli dolu dolu 5 ay oldu. Evet cok zorlandigim zamanlarda oldu ki devam da olacak biliyorum. Ama pes etmiyorum acikcasi. O yuzden herkes ayni seyi yasayacak zorlanacak ya da hic zorlanmayacak kisinin kendi iradesine bagli tamamiyle bence.

Kartalca

Alıntı yapılan: Nesibi - Şubat 15, 2019, 08:17:09 ÖS
Bu durum aslinda göreceli bir durum. Evet hicbirsey toz pembe olmuyor. Yaparim ederim diyorsun ama kurallar insanlar ortam farkli olunca haliyle ister istemez afalliyorsun ama alisiyorsun. Bir bayan gozuyle yorumluyorum. Bende geleli dolu dolu 5 ay oldu. Evet cok zorlandigim zamanlarda oldu ki devam da olacak biliyorum. Ama pes etmiyorum acikcasi. O yuzden herkes ayni seyi yasayacak zorlanacak ya da hic zorlanmayacak kisinin kendi iradesine bagli tamamiyle bence.

Şimdi dediklerin kısmen haklı ama ben büyük bir çoğunluğun da sözlerine tercümanlık yaptım yazdıklarımla..bayan olmanın zorluklarlarıda çok elbette ama erkek olmak biraz daha iş koşulları anlamında çok daha önemli bir konu..Almanya çok göç alan bir ülke bizim ayarımızdaki ülkeleri fakirleştiren bir sistem kurmuşlar birçok milletin insanı bedavaya çalışıyor..sosyal hayattan bahsetmiyorum bile ki yaşayan anlar almanya demek robot hayatı demektir

Vize bekleyen

Ohne idealien