2019 vize bekleyenler ve alanlar

Başlatan ysmn0, Ekim 29, 2019, 06:46:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maid

Asgari ücret ama bu yeterli diye biliyorduk. Şimdi itirazda bulunacagiz umarım ters tepmez. Çünkü cok bunaldim :(

ysmn0

Rabbim yardım etsin biran önce kavuş eşine çocuğunla birlikte inşAllah gerçekten çok üzüldüm. İçini rahat tut çözer avukat bu durumu.

Maid

ysmn0

Şanslazım, başvurdunuz mu avukata gelişme var mi ?

Maid

Bu hafta itiraz edicez insAllah. Orada Avukat bulmak da mesele arkadaşım. InşAllah itiraza da red gelmez. Önce şartlarımızı duzeltmemiz lazım. Umarım tekrar başvuru yapmak zorunda kalmam. Çünkü tekrar Ankara'ya gitmek hem zahmetli hem masraflı. Usandim vAllahi.
Sizin vizeden haber var mı?

ysmn0

Elimden gelse vizeyi ben basıp vericem sana inşAllah gidersin biran önce uğraştırmadan. Benden hiç ses soluk yok. Evraklar gitti mi gitmedi mi vs hiç bilmiyorum. Mail atıyor eşim dönmüyorlar arıyo açmıyolar. Gicik oldum kısaca bu işe ben

Maid

Geç olsun güç olmasın demişler.
Senin vize onaylanır inşAllah.
Ya cidden içimde heves falan kalmadı. Sadece cocuguma üzülüyorum 1 senedir babasız büyüdü. Herkese baba diyor :'(
Bakalım ne sonuç alacağız artık sabrim kalmadı.

ysmn0

Aynen sabır kalmıyor insanda. Keşke bu kadar çok uğraştırmasalardı.

Maid

Yaptıkları insan haklarina aykırı.
Daha once turistik vize icin basvurdum 9.maddeden red verdiler.
Ya aylardır cabaliyorum. A1 sertifikasi icin oturdum gece sabahlara kadar çalıştım evde,Ankaraya gittim sınavı verdim.
Cocuklu bir insan icin zor seyler bunlar.
Eylülde tekrar gittim cocukla basvuruda bulundum. Bekle bekle sonu hep hüsran. Ya inanin benim artık gücüm kalmadi. Emegim de param da zamanim da havaya gitti :( esimde orda öyle uğraştı. Bilmiyorum bakalım sonumuz ne olacak.

ysmn0

Allah sabır versin hangi şehirde yaşıyodunuz

ysmn0

Almanyada nerdesiniz acabaa ? Benim eşim arıyor ulaşamıyor perşembe gününe randevu aldı. Çok şanslıymışsınız

ysmn0

Pasaportum kargoya verilmiş bugunn Allah utandırmasın inşAllahhh ama şöyle bişey var eşime mektup gitmedii

ysmn0

Arkadaşlar nihayet vizem geldi izmirden 30 eylülde başvurdum 15 kasım kargoya  verildi 18 kasım yani bugün bana ulaştı. Berline gidiyorm yabancı şube ne eşimi aradı ne mektup yolladı hiçbir şekilde iletişime geçmedi. Birden kargo mesajı geldi. Allah bekleyenlere sabır versin  güzel haberler alın inşAllah

Maid

Hayırlı olsun ysmn0 senin adına cok sevindim. Darısı bana inşAllah. Dilerim her şey gönlünce olur. Eşinle mutluluklar dilerim.

ysmn0

Amin inşAllahh tez vakitte kavuş eşine duamda olacaksınız. Çok teşekkür ederim :)

leowoman

Merhabalar. Öncelikle ben gibi vizesinin çıkmasını bekleyen herkese büyük şans ve sabırlar diliyorum. Vize başvurumu 4 kasımda İzmirden yaptım. Ben de beklemedeyim...inşAllah şu süreç bitip vizeme ve kocama kavuşunca tüm süreçlerle ilgili bilgilendirici videolar çekeceğim.süreç yıpratıcı ve zor. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırız.

OzzzyJ

Alıntı yapılan: Şanslazım - Kasım 18, 2019, 07:31:34 ÖS
Hayırlı olsun ysmn0 senin adına cok sevindim. Darısı bana inşAllah. Dilerim her şey gönlünce olur. Eşinle mutluluklar dilerim.

Merhaba, cok gecmiş olsun cok yıpratıcı bir sürec... itiraz ettiniz mi acaba red durumuna karsı? Bildigim kadarıyla itirazında belirli bir süresi var ve bu hakkınızı Kullanmazsanız bir daha aile birleşimi vizesine basvurma hakkınız kalmıyor 🤷🏻‍♀️ Eşiniz türk vatandası mı acaba?