İşte arkadaşlar Almanca eğitim videoları

Başlatan celik_mehmet, Nisan 24, 2007, 06:11:22 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celik_mehmet

benim sınavlar var şuan ve çok yoğunum o yuzden ekleyemedim bu sınavlar cumaya biticek inşAllah o zman eklerim arkadaşlar

ernst

selam arkadaslar ben acamadim bu videolari. Ne yapmam gerekiyor? bana yardimci olabilirmisiniz? simdiden tesekkürler

KAZENIS

KAZENIS

celik mehmet buzgün cumartesi sanirim dün sinavlarin bitti insAllah iyi gecmistir gönderecegin egitim videolarini sabirsizlikla bekliyorum görüsmek üzere

celik_mehmet

www.#####

ALMANCA EĞİTIM SETI

Arkadaşlar hiçbir yerde bulamayacağız şahane bir program. Görüntü ve Ses testi bile mevcut. Binlerce foto ile cümle kurma ve bir sürü özellik var. ( 3 tane part çok kısa) İYİ ÇALIşMALAR

yücel

celik_mehmet

celik_mehmet

Almanca Fransizca Italyanca Ispanyolca Rusca Çince Japonca dillerinden birini sifirdan baslayip ögrenmek isteyenler için ideal bir CD. Level 1 ve Level 2 hepsi içinde. Bunlarin hepsi The Rosetta Stone tarafindan Tek bir Cd ye sigdirilmis. Bir çocuk ana dilini nasil ögrenirse sorusundan yola çikilarak hazirlanmis bir egitim teknigi var isterseniz konunun uzmanindan dinleyelim:

Rosetta Stone, temel mantigi "Yeni bir dili ögrenmenin en iyi yöntemi nedir?
Kendi anadilinizi ögrendiginiz yöntem" olan, çok basarili bir yabanci dil ögrenme araci. Sitelerinde de belirttikleri üzere, ilk dilimizi yani anadilimizi, okula bile gitmeden ögreniyoruz.Bunu, gördüklerimizi, isittiklerimizi baska hiçbir dile dayandirmadan yapiyoruz. Ayni yöntemi, yeni bir dil ögrenmek için de rahatlikla kullanabiliriz.
Rosetta Stone'un web sitesinde Türkçe dahil 29 farkli dil için egitim seti bulunuyor. Yazilim 2 ya da 3 seviye, bu seviyelerin her birinde 9-11 arasi ünite ve her bir ünitede 10 farkli dersten olusuyor. Ayrica her ders, ögrendiklerinizi pekistirebileceginiz Okuma ve Dinleme, yalnizca Dinleme, Yazma ve Konusma adimlarindan olusuyor.
Yazilimin temel mantigi oldukça basit, karsiniza sürekli 4 adet resim geliyor ve siz, size sorulan soruyu bu resimleri temel alarak cevapliyorsunuz. Öncelikle adam, kadin,oglan, kiz gibi tek basina sözcüklerle basliyor, ilerledikçe cümle kurmayi,soru sormayi, fiillerde farkli zamanlari kullanmayi ögreniyorsunuz

Partlar açildiginda bir CD IMAJI çikacak bunu CD Imaji olarak cdye yakmaniz gerekiyor(bilmeyenler lütfen bu CD IMAJI YAKMA meselesini arastirip ondan sonra cdye yaksinlar sonra CDleri heba edip burda benden hesap sormasinlar  )
Yada CD imajini cdye yakmadan DaemonTools veya Alcohol 120 gibi CD imajlarini gerçek CDlermis gibi çalistiran programlari kullanabilirler. Kendi kurulumu olup CD KEY- şİFRE falan istemiyor. Porgram kurulduktan sonra bir hata mesaji verirse ok basip geciniz
Yinede problem yasayanlar olursa burdan bildirsin elimden geldigince yardimci olmaya çalışırım

RAR Sifresi: hakanpolatkan

LINKLER:

www.#######

yücel

Selam Mehmet,

linki tikladigimda acilmiyor. bu yaziyor:

Diese Datei wurde gelöscht.
Grund: DIESE DATEI DARF NICHT VERTEILT WERDEN! Beschwerden erhalten.

problem acaba bende mi?

KAZENIS

hayir bende acamadim olmuyor celik mehmetin en yakin zamnda cevaplarini bekliyorum olmuyor arkadaslar indiremiyorum ilk gönderdigini kolaylikla indirebilmistim yine öyle indirme linkinden gönderebilirsen arkadasim iyi olur

demir

Sevgili Arkadaşım Çok Teşekkürler
faydalı olacak bir kaynak

bersem

ALmancaya yeni baslayanlar icin cok faydalı olacagını düsünüyorum

vielen dank !

gutaussehend

tesekkur ettık materyal konusunda ısıme yarayacagını dusunuyorum

ctrl+alt+del

gerçekten çok hoş hazırlanmış ve izlenmesi gereken dökümanlar paylaşanlara teşekkürler

englishpearl

gerçektten çok çok çok teşekkür ederim böyle bi kaynağı bizle paylaştığın için  :)
süpersin 8)

celik_mehmet

ö.değil arkadaşlar rica ederim sadece yararlanmayıpta cevap yazdığınız için ben tşk ederim elinde video olan başka arkadaşlardanda bekliyoruz böyle paylaşımlar

diantus

çok saol arkadaşım. Almanca kaynak azlığı cekiyorum bu iyi oldu.