Almanya'da Görülmesi Gereken Yerler?!?

Başlatan cg_ghms, Mayıs 05, 2007, 12:38:00 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cg_ghms

bu yaz ilk defa almanya'ya gideceğim.oraya gittiğimde hem almancamı geliştirip pekiştirmek hemde gezmek istiyorum.Daha önce Almanya'da bulunmuş ya da bulunanlar bana bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba? şurayı mutlaka görmelisin dediğiniz bir yer varsa o yer hakkında bana bilgi verebilir misiniz? hem böylece Almanya hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.şimdiden teşekkürler...

vagabundsverliebt

yok be arkadasim sen cennetten geliyorsun cehennemde guzel yer varmi diyorsun.

NalanW

Almanya cok güzel bir ülke ,zaten dogasi ile en basta seni büyüleyecegine inaniyorum (tabi dogayi seven biriyseniz)
Gezilecek yerleri cok ama önce gidecegin sehri kesfet daha sonra diger taraflar zaten yavas yavas tanimaya baslarsin..

mrv_mrt

ben almanyada sadece münihi gördüğüm için sana pek bi tavsiyede bulunamıcam ama münihe gidersen mutlaka englisher garten,marienplatz,Schwabing,Ostpark,Karslplatz, olympia park,grünwald buralara gitmeni tavsiye edebilirim

zkull

şehir olarak sorarsan Heidelberg, Berlin, Münih gitmen gereken yerler.İyi eğlenceler.

cg_ghms

yardımlarınız için çok teşekürler. Ben büyük ihtimalle berlin'e gidecegim.

vipteam

KÖLN DOM u gördüm cok güzeldi. ayrica hemen hemen her sehirde saray var yapilari cok güzel, heryer yesillik gölleri kahverengi sulari pis, 3-4 ayda bir partileri oluyor hic kacirmayin :) heide park soltau ya gitmenizi tavsiye ederim oradaki scream isimli kuleye cikip bi atlayis yapin ama lütfen kulagimi cinlatmayin. hafta sonu biletiyle 5 kisi almanyanin heryerini 33 euro ya gezebilirsiniz. yaniniza bir valiz alin ve piknige gider gibi doldurun yiyecekle, disarisi pahali ;)

KARAGÜL

Kiel´e de beklerim....
Buaralar kielde KIELER WOCHE basladi türkcesi yelken haftasi diyorlar.. Beklerizzzzzzzz...

timurlenk

Hannover ve Bremen çok güzel.Tavsiye ederim.

nisanur

ikra

ben berlıne gıdeceğim ...çok guzel dıyorlar ama...istanbulda yaşıyorum...istanbuldan guzel mı bılmıyorummmm.ya hangı şehre bu kadar şiir yazılmıştır...istanbul muhteşem bır yer ya...ama berlıne gıtmekzorundayım.

fbsahin

ben daha gtmedım ama okuldan kıtaplardan ogrenıyorum...

sehzade31

https://www.haberler.com/alman-bakan-bohmer-goc-yasasi-na-degindi-haberi/      Zamanından berı bu ulkeye adam akılı sıyasetcıler gelmedı eger bugun turkıyenın % 70 oyunu alan bır partı baskanı almanyanın bu goc yasasını ırkcılık olrak goremıyosa bn bırsey demıyorum bu partıyı buraya getırenler utansın daha avrupa bırlıgı yuzunden daha cok pas pas edersınız bu ınsanlarınızın onurun daha cok edersınız.......................

xxdiablo

birazda doğru yasa diye düşünüyorum adamlar ülkesini ve insanını düşünüyor savunmaya çalışıyor çünkü bizim burada istisnalar hariç bir çok insan yatmaya ve dolandırıcılığa ev kaçakçılığa bir çok pis işe bulaştığı için yıllardır yaşadığı yerde bir tek kelime bile öğrenmediği için orayı kendi yerine çevirmeye çalıştığı için buda onların ülkesini korumak için hakkı bence diye düşünüyorum