Üc Boyutlu Resim okuyabileniz var mi?

Başlatan yücel, Haziran 19, 2007, 09:05:06 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Biri 3 boyutlu resim mi dedi?  :D
En üstteki bir uçak, altındaki çaydanlık, en alttaki ise koca kulaklı miki mouse'a benziyor  ;)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 13, 2008, 09:24:06 ÖS
Biri 3 boyutlu resim mi dedi?  :D
En üstteki bir uçak, altındaki çaydanlık, en alttaki ise koca kulaklı miki mouse'a benziyor  ;)

Nerde gördünüz o caydanlik, mikimaus, ucak falan ben görmüyorum yaw  ::)
sanirim gözlerimde sorun var  :haha: zaten gözlükte var ama ise yaramiyor heral  :haha:

MuhaяяeM

Gözlük olduğunu nerden biliyorsunuz bakiim siz? :)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 13, 2008, 11:12:42 ÖS
Gözlük olduğunu nerden biliyorsunuz bakiim siz? :)

Valla bilmiyordum simdi ögrendim  :haha: kücük bir harf sürcmesi oldu gözlük bende vardi aslinda  ;D

MuhaяяeM

Gördüm, düzeltmişsiniz hemen.
Ben yanılmam bu resimlerde, bir an öyle okuyunca "bana mı dedi" acaba dedim :)

gece

olurmu Muharrem bey benim gözler gitmismi diye düsünüyorum ben neden görmedim o mausu, caydanligi falan ;D

MuhaяяeM

Ne yani, şimdi de benim hayalperest olduğumu mu söylemeye çalışıyorsunuz?  :haha:
Ben neden görüyorum onları? Yoksa keçileri mi kaçırmışım? :)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 13, 2008, 11:32:26 ÖS
Ne yani, şimdi de benim hayalperest olduğumu mu söylemeye çalışıyorsunuz?  :haha:
Ben neden görüyorum onları? Yoksa keçileri mi kaçırmışım? :)

yok olurmu canim nereden cikariyorsunuz bu batillari muharrem bey :haha: :haha:
hakkattem diyorum varsa öyle bir durum benim gözler gitmis demek mi acep  :haha:

MuhaяяeM

Bırakın şimdi bu batıl laflarını, önce çaktırmadan gözlerime laf attınız (bi de klavye sürçtü diyo)  :D , sonra da bana deli dediniz resmen  :haha:
Evet sanırım siz bi doktora görünseniz hiç fena olmayacak   ;D

SEVGI-40

bravo valla muharrem abi ya nerden gördün okadar seyi ben niye göremiyorum ya offffffff

MuhaяяeM

SEVGI-40

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 13, 2008, 11:57:32 ÖS
Adminler herşeyi görür (dermişim) :)
tmm bende admin olcam hazir meslekte daha secmemisken :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

MuhaяяeM

Olur, gel ihtisasını almancax'ta yap, asistanım olarak başlarsın işe :)
Bu arada konuyu dağıttığımın farkındayım da hep üyeler mi dağıtacak biraz da ben dağıtayım dimi ;)

SEVGI-40

tmm hemen geliyorum cok saol muharrem abi bu iyligini unutmuycam :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

chef ben artik muharrem abinin asistaniyim baskasini bul :haha: :haha: :haha: :haha:

yada yok ben ikinizide idare ederim canim ;D ;D ;D

gece

MuhaяяeM

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 14, 2008, 12:04:00 ÖÖ
tmm hemen geliyorum cok saol muharrem abi bu iyligini unutmuycam :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

chef ben artik muharrem abinin asistaniyim baskasini bul :haha: :haha: :haha: :haha:

yada yok ben ikinizide idare ederim canim ;D ;D ;D

Tamam Sevgi, yeni mesleğin hayırlı olsun :)