Y o r u m s u z... Resim

Başlatan yücel, Haziran 24, 2007, 07:28:01 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Nazire

Bu resmi taniyorum, bu resmi gördükten sonra haftalarca etkisinde kaldim, galiba gazetecinin yerinde ben olsaydim, bende bunalima girerdim, fakat kendi canimi almazdim bu durumdan sonra kurtarabildigim kadar insan kurtarmaya calisirdim. Bu resim beni hala etkiliyor   :'( :'( :'( :'(

yücel

Haklisin, bende cok etkilendim.
Malesef bu gibi konulara benim yüregim yufkadir...
Böyle fakir, ac, mazlum, düskün... insan görmeye hic dayanamiyorum...

Benim anlamadigim, neden o fotografci ordan ayrilmadan cocuga yardim etmedi?

nisanur

işte ibretlik bi resim halimize şükür etmemiz gerekirken nankörlük yapıyoruz ben kendi adıma söylüyorum RABBİM ÜMMETİ MUHAMMEDE YARDIM EYLESİN zulum altındakilere açlık çekenlere yardım eylesin AMİN..

Nazire

Bence o oan sadece mesleginin getirdigi bir duygudaydi, fotorafini cekti ve isine devam etti, oradan ayrildiktan sonra belkide fotorafa baktikca yaptigi yanlisligin farkina vardi, ve tahmin ediyorum bunun acisina da dayanamadi, zaten intihar etmesinin sebebide böyle düsünülüyor(dogruysa).

nisanur

tabiki  Nazire senin düşündüğün mutlaka doğru 

seca

sosyal yaşam zorluğu olarak çok üzücü bir olay ama bu resim bu güne kadar gördüğüm en anlamlı, muhteşem... tekrarı milyonda bir karşılaşılacak olan bir resim. bu kadar büyük bir ressamın intihar etmesine çok üzüldüm ben...

x123x

bunu bir kitapta okumuştum zaten adamın depresyona girip intihar etme sebebi çocuğu neden kurdarmadığı için... Ve bir ağacın altına oturup ağlıyor... kendi çocuklarını düşünüyor...

editor

evet haklısınız çok acıklı bi foto Allah cekene akıl vermişte yürek vermemiş

plejaden

resmin etkisinde kalmamak mümkün değil. Fakat bende buna benzer bir resim daha var ve ben hala etkisinden kurtulamadım. En kısa zamanda paylaşacağım sizlerle.

plejaden

İşte size bahsettiğim ve beni perişan eden resim. Bu resim aylarca gözümün önünden gitmedi. Hala da etkisinden kurtulmuş değilim.

Nazire

Bu resimlere bakip üzülmek yeterli degil, eger bu insanlara gercekten yardim etmek istiyorsaniz aktiv olmaniz gerekli, ve maddi yönden bile birsey kaybetmiyeceksiniz, yapmaniz gereken sadece verdigim adrese girip email göndermeniz gerekiyor, bu email de sadece adresiniz adiniz olucak, bu sizin imzaniz kararlarin verilmesinde yardimci olucak, korkmaniza hic sebeb yok imzaniz ücüncü bir sahisa verilmiyecek sadece bu yerde sakli kalicak. Beklemeyin arkadaslar gercekten önemli bir imza, herkes bakarak degil aktiv olarak yardim etmemiz gerekiyor. Verdigim adress de en asagiya kadar inin ve oradaki vidyoyu seyredin, seyrettikden sonra yukarda Aktiv werden e tiklayin orada isminizi vs. yazicaksiniz. Ve bu adresi yolluyabildiginiz kadar arkadaslariniza gönderin. email adresinize mesaj gelicek bu mesaji tiklamaniz gerekiyor mesaj sizi yinde korkutmasin sadece tiklamaniz gerekiyor ki imzaniz kabullensin, size daha mesajlar gelicek eger istemiyorsaniz size soruluyor eger istemiyorsaniz sadece adinizi vs. yazip absenden yapicaksiniz, bundan sonra size bilgi gönderilmiyecek.
Sevgilerle

https://www.deine-stimme-gegen-armut.de/start

plejaden

sevgili nazire duyarlılığın ve verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. şimdi hemen linke tıklayıp gerekeni yapmaya gidiyorum.

Hadi arkadaşlar belki bir tık ile açlığa ve bundan kaynaklanan ölümlerin önüne geçilmesinde bizimde payımız olur.

Sevgilerimle

seca

abi inanmıyorum yaa nasıl resim bu böyleee

gerçekten çok acı