üniversite anketi( almancaxta kaç kişiyiz?)

Başlatan theobromine, Temmuz 24, 2007, 09:23:14 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

theobromine

Alıntı yapılan: künstler - Temmuz 31, 2007, 06:55:09 ÖS
merhaba sinem ,üniversitelerimizi sormuşsun, burdaki herkes üniversiteli değil mesela ben bitireli 7yıl oldu unidicle
OLSUN SEN BİTİRDİĞİNİ YAZ MAKSAT tanıdıkları aynı okulda okuyanları  benzer işleri yapanları meslekdaşları bulusturmak almancax ı belki günlük hayata gecirmekti düşüncem siz yazdıkça ortak noktalarımız çıkar elbet

turkmen10

Hallo Freunde;
Ich studiere Deutsch Ubersetzung an der Mersin Universitat.Ich mag diese Sprache...

fbsahin

marmara almanca enformatyık hazırlıktayım

casillas

ben üniversiteli değilim üsküdar ahmet keleşoğlu anadolu lisesine gidiyorum dili almanca çevremde tanıdıklarımdan hiçbiri almanca bilmiyorum tek kelime bile okuldakilerin çoğu almanyadan gelenler ve zengin çocukları bu yüzden çok zorlanıyorum hepsi kurslara gidiyor bende buradan yardım alıyorum

nrswn

trakya ünüiversitesi almanca öğretmenliği mezunuyum..

edeger

istanbul hukuk son sınıftayım,site gerçekten epey işime yaradı,herkese kolay gelsin..

Sseda

Ondokuzmayis Üniversitesinde Almanca Öğretmenlığınde okuyorum ve almancayı cok seviyorum :))

jentzsch

ya universiteden atilanlarda sayiliyo mu yaaa ??? ama yilmadim geldim buralara okicam ;D ;D

theobromine

Alıntı yapılan: jentzsch - Ekim 04, 2007, 08:50:52 ÖS

ya universiteden atilanlarda sayiliyo mu yaaa ??? ama yilmadim geldim buralara okicam ;D ;D
azim  iyidir jentzsch. bende okuldn atılmıstım mayısta eylül sınavında gectim almancadan yeniden okuldayım:D tüm yaz sıcakta bayıla bayıla calıştım almncaxlılar yardım etti baya ceviri cümlelerine falan bak üper işe yarıyo ama sen neden atıldığını ve nereden atıldığını yazmamıssın almanca yüzünden mi?

jentzsch

evet kafaya koydum yarim kalan isi devam ettircem:)) ya almancayla bi alakasi yok biyoloji okuyodum,atilmadim biraktim 5 sene sonra birakmasaydim da bitmesi zor gibi gorunuyodu...simdi almanyadayim almancayi halleder halletmez baslicam uni ye.. inss.. :-\

theobromine

BENDE ALMANCAA biyoloji okuyorum tahmin edersinki ikisi bir eziyet ediyo bünyeye. ama bölüme gectim tüm hocalar catır catır almanca konusuyorlarken ben sınıfın mimarisini inceliyorum sıkıntıtan:D

jentzsch

olsun ya oda iyi en azindan hala sinifin icinde oturabiliosun:) olmadi gecersin ic mimarliga :P (türkce!!):))

theobromine

haklısın :D bendende ii mimar olur tüm öğrenim hayatım boyunca sınıf inceledim ztn:D hala hangi üni olduğunu söylemedin biolojı kacıncı sömesterdan bıraktın?

jentzsch

balikesir üniversitesi'ni biraktim.valla acikcasi kacinci donem oldugumu bende bilmiyodum:)))dur bi hesaplim.ilk sene dondurdum,son sene hic gitmedim,3. siniftan dersler aliodum.iste 2 bucuk 3 dielim.yani kisaca 6 sneede 3. siniftaydim ama 2 sene gitmedim okula ama biyoloji benim icin bi hataydi.burdan bunu okayanlara sesleniyorum: ISTEMEDIGINIZ BOLUMU SAKIN YAZMAYIN!!! benim icin sadece zaman kaybi oldu.biyoloji benim icin suan sadece genel kültür :P

theobromine

senn adına cok üzüldüm kesinlikle katılıyorum ben lise dönemim boyunca yani 5 sene biyoloji istedim ve tüm tercihlerim biyoloji ve biyoloji türevleri öğr. fen bilgisi öğr gibi sonuc olarak kazandım. ve sevdiğim birşeyi yapmaktan mutluluk duyuyorum LAB A girerken kendimden grur duyuyorum görende ameliyata girdim sanır:D

jentzsch

bende senin adina sevindim.cok istedigin bi bolumde okuyosun umarim okulun bitincede basarili olursun...ya 5 sene okudum su önlügümle bi resim cekilemedim ya.ilerde cocuklarima biyoloji okudum desem inanmicaklar:)))))

theobromine

:D ben alır almaz cekildim görgüsüzlük denir bnmkinede gözlükler süper insan kurbağayaqbenziyor.