Ders 14: Prateritum (Di'li Geçmiş Zaman) - 2 Düzensiz Fiiller

Başlatan MuhaяяeM, Ağustos 14, 2007, 02:58:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeathFront

kamber7373

esma 41

Alıntı yapılan: kamber7373 - Mayıs 24, 2008, 04:11:10 ÖS
sizin o ..... .. bunlaarın hepsi nasıl ezberlenir

Arkadas sanirim yanlis Foruma üye oldun.

Lütfen emege  karsi biraz daha saygili olalim .

Allah islah etsin ne diyim ...

Karismim diyorum ama , böylelerini görünce karismamak  elde degil ....

Söylecek kelime bile bulamiyorum ...

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: kamber7373 - Mayıs 24, 2008, 04:11:10 ÖS
sizin ....... bunlaarın hepsi nasıl ezberlenir ...

Sizi ettiğiniz bu terbiyesizlikten ötürü şiddetle "KINIYORUM" ettiğiniz şu harekettede size acıyorum ne kadar acınacak haldesiniz biliyormusunuz ihtiyacınız olan o kadar çok şey varki başta terbiye olmak üzere size acıyorum sadece bir zavallısınız....

meltem80

Muharrem Hocaya yapmis oldugu calismadan dolayi tesekkürü bir borc bilirim! Emegine saglik,hepimize faydali olacak...

jugokopat

Ellerinize saglik hocalarim..
yalniz umlaut lara dikkat etsek sanirim daha iyi olacak.. (elestirilere acik oldugunuzu varsaydim  :) )

aTa-KaN

arkadaslar u konuya yazilan mesajlari okuyacak kadar vaktim yok ama bi konuya dikkat cekmek istiyorum. bu tablodaki bi cok fiil, pek kullanilmaz konusmada. ama präteritumdaki yalin halleri sifat olarak kullaniln fiiller vardir.onun hakkinda da bilgi versenizde arkadaslarin kafasi karismasa...

şenay

öncelikle site sahipleri muhteşem bir site emeklerinize sağlık ve çok teşekkür ederim almanca öğrenmek istiyordum ve burasını buldum size sormak istediğim şey şu Almanca Temel Gramer Bilgileri , Almanca Zamanlar ve Cümleler konularının hepsini bitirdim şu an yapmam gereken şey nedir Almanca Konuşma Kalıpları ile devammı etmeliyim şimdiden teşekkürler.

ugurkrts

mahmutbilge

danke schön yaw alles gut almancax bester  (tesekkür ederim hersey iyi almancax daha iyi ) :D

herANKARAmsar

classboy

clap:) dance:) dance:) tickoff:) hiihi:) kur;) :zopa: :haha: :haha: alkis:) clap:) clap:) kop:) dance:) offoff:) yaril:) funny:) angry:) angry:) byby:) cofe:) cofe:) halayy:) halayy:)[color=black][/color]

3,14

--> Sansa bak, tam da kardesim bu konuyu sormustu, dur kaydediyim de bana sormadan, kendi cözsün sorununu... ;D Tesekkür ederim cok yardimci oldu bu tabelalar... :D

MuhaяяeM

Değerli üyelerimiz, Almanca Zamanlar ve Cümleler başlığını verdiğimiz bu bölümde almancax eğitmenleri tarafından hazırlanan Almanca dersler yer almaktadır.

Görüldüğü gibi bu ders konularına konu ile ilgisi olan ve olmayan soru içerikli birçok mesaj yazılmaktadır.

almancax forumlarında Almanca soruların sorulduğu ve cevaplandığı tek bölüm ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölümdür.Almanca hakkında yardım talepleri, sorular, ödevler, merak edilenler... ALMANCA HAKKINDA SORULAR VE CEVAPLAR adlı bölüme yazılmalıdır.

Bu konu daha fazla dağılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.Göndermek istediğiniz yazıları ilgili bir bölüme yeni bir konu açarak gönderebilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.