Alman Milli Marsi...

Başlatan yücel, Eylül 05, 2007, 02:42:21 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Alman Milli Marsini merak ediyormusunuz... Almancax Formu üyelerine özel :D

Iste Sözleri, Müzigi ve melodisi...

DOWNLOAD: Müzigi Dinlemek icin...

/> />

Mesut8123

Slm arkadaşlar bu yeni göç yasası bilindiği üzere şikayet edilmek üzere avukata vekalet verildi. Anayasa mahkemesi ve oradan AİHM verilecek. bu konuda bilgisi olan varmı birde sizce bu yasa iptal edilirmi düşüncesi veya bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

ÇİKO

herkeze slm arkadaşlar almanyaya gidecek arkadaşlarımız Allah yardımcımız olsun hepimiz sınavı geceriz inşaalah herkeze kolay gelsin

meltem14

ben yenı katıldım bu sıteye cok guzel cok begendım almancaya almanyada kı amcamın ınsadıyla gecen ay basladım ama cok sevmeye basladım ıyı kı amcam benı kızdırıp tesvık etmıs..herkeze selam.

yücel

Alıntı yapılan: danny14 - Aralık 02, 2007, 01:31:28 ÖÖ
ben yenı katıldım bu sıteye cok guzel cok begendım almancaya Almanyada kı amcamın ınsadıyla gecen ay basladım ama cok sevmeye basladım ıyı kı amcam benı kızdırıp tesvık etmıs..herkeze selam.

Ne tesadüf ki, benimde durumum seninkinden farksiz... Sahit oldugum bir cok haksizlik var Türklere karsi. 
Almanca ögrenmedeki 1. amacim Almanlarin (hepsi degil tabiki :D)Türklere yaptigi haksizliklara karsi cikmak,
Onlara karsi hakkimi savunmak... Konusmaktaki acizligim bana, karsiya cevap  vermemi frenliyor... Kisacasi;

Agalar, pasalar gibi Türkleri en iyi sekilde ifade edebilmek.
Elimde degil, Haksizliga Tahammülüm yok...
Tabiri caizse agzinin payini verebilmek.  >:( 
Bu yüzden Almanca ögrenmekteki 1. Amacim bu...

Bosuna dememisler Türkün Türkten baska Dostu yooook...

lehrerinx

yücel almanya ya gitmeden tr de dıl eğitimi almışmıydın acaba ve nekadar süredır almanyadasın ben suan trdeyım ve Allah nasip kısmet ederse hayatımın gerı kalanını almanyada gecırmek gıbı planlar var acıkcası kararsızım görevimi orada devam ettirebilecekmiyim tabi önceliklede  orada kalıcı olabilecekmiyim kafamda cok fazla soru ve sorun var :S sitedeki aktiviteleriniz cok hoş bu sitede emeği geçen herkese tek tek tşkrler

...mystery...

Bosuna dememisler Türkün Türkten baska Dostu yooook...

okey:) okey:) kesinlikle.... ;)

feyzullahh

gercekten bu siteyi açan arkadaşlardan ALLAH raza olsun ne diyim ki başka dimi ?