Almanya'da çektiğim bir kaç foto...

Başlatan eddie, Eylül 10, 2007, 02:55:59 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevval

Resimler cok hos almanya benim icin guzel olmasada :-X

baha demir

Bende Almanyaya yeni geldim yaklasik 5 ay filan oldu simdiden pismanligin son haddine geldim desem yeridir. Duselldorf, Koln ve Dorrtmundu gezdim hepside birbirinden guzel sehirler ama vatanimin en ucra koselerinde teknolojinin yeni yeni ulastigi yerler bile benim icin cooook daha guzel AHHHHH VATANIM AHHHHHHH

QUELLE35

Bodensee 'de çok güzel bir yermiş :) Fotoğraflar harika paylaşım için teşekkürler

gütig

Alıntı yapılan: baha demir - Şubat 11, 2008, 05:31:03 ÖS
Bende Almanyaya yeni geldim yaklasik 5 ay filan oldu simdiden pismanligin son haddine geldim desem yeridir. Duselldorf, Koln ve Dorrtmundu gezdim hepside birbirinden guzel sehirler ama vatanimin en ucra koselerinde teknolojinin yeni yeni ulastigi yerler bile benim icin cooook daha guzel AHHHHH VATANIM AHHHHHHH

eee...Bülbülü altin kafese koymuslar. Yine de vatanim vatanim demis...Bizimkisi de o misal.. :'(

blue_eye06

Resimler COk hos.Paylasim için teşekkürler..

PELSIN

Köln´deki Dom kilisesi cok güzelmis.Kölne gittigimde mutlaka görmeye gidecem.Gerci Kölne cok kez gittim ama malesef gezme sansim olmamisti ama bu resimleri gördükten sonra mutlaka giderim :laugh:

werderm

tuncaykaraca

Ben de Almanya'dan yenı döndüm Almanya'ya can atarak gitmek istiyen arkadasları görüyorum yukarıda

Avrupa Birliği Gençlik değişim programları var,ben bu proje ile bir yıl Hamburg'ta kaldım,Anaokul'da cocuklara spor derslerı verdim.

Ayrıca bütün masraflarınızı Avrupa birliği karşılıyor,gidiş geliş aylık 350 euro maaş,kalacak yer v.b ilgili arkadasları bilgilendirmek istedim

Ayrıntılı bilgileri  asagıda ki sayfada bulabılırsınızz.

www.ua.gov.tr/ 

sinemm

soluk renkli bir ülke...
hicbirseyine uyum saglamak istemiyoruz ama buradan da cekip gidemiyoruz...
güzel yerlerini özelliklerini hep gözümüzü kapatiyoruz. görmek istemiyoruz..gördügümüz de hep kendi vatanimizla karsilastiriyoruz...buna bende dahilim sanmayin ben farkli yapiyorum...ama kendimi soyutlamiyorum herseyden cünkü soyutlarsan yine siz kaybediyorsunuz. hep size ne kazandirdigini ve ne icin burda oldugunuzu düsünün...ee bosuna burda degiliz herhalde yaniliyor muyum?

haticeyildiz

...mystery...

resimler süper... okey:) teşekkür ederim ya.. ;D biraz görmüştüm ordan burdan ama böyle daha güzel daha net kalıcak aklımda kısmet olursa bende arkadaşımla gitmek istiyorum almanyaya ama bakalım nolucak.. :-\

feyzullahh

aynen moruk o cocuk dogru söylemiş :) gidipte pişman olan görmedim sadece lafta derler kötü felan die her defalarında kötü derler ama  gelende  olmaz millet başkasının gelmesini istemiyor ya  ondan  :D

ilk_ze

sandiginiz gibi deil buraya gelince bunu daha iyi anliyacaksiniz.! cunku burayi ozel ve guzel yapan birsey yok varsada artik kalmadi. hele bir gelin o zaman bunu cok dusunursunuz.. gelipte geri dönende cok ama unutmayin ki bulbulude altin kafese koymuslar ahh.. vatanim demis.

essen44

satori

ya ne güsel yerşermişş.wala bizimkiler gelmeyin üstüne gelmeyin diyorlar  offoff:)gelip de ne yapacaksınız diyorlar Allahım ya..neyse paylaşım için tşkklr

esma 41

Alıntı yapılan: satori - Ocak 29, 2009, 11:45:25 ÖÖ
ya ne güsel yerşermişş.wala bizimkiler gelmeyin üstüne gelmeyin diyorlar  offoff:)gelip de ne yapacaksınız diyorlar Allahım ya..neyse paylaşım için tşkklr

Konu disi olacak ama ,
Size neden gelmeyin diyorlar , sebebi nedir ?