Güçlü Bir hafıza İçin...

Başlatan almancax, Mayıs 15, 2006, 02:27:34 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gcaliskan

bir de sunu unutmamak gerekir:
Imam-i Safiden rivayet var. "harama nazar nisyan verir." Imami Safi ki 1 hafta da Kurani Kerimi hifz etmis biridir.
Ayrica bu bilimsel olarak kanitlanmisdir.Bakilan her bos kare Zihni mesgul eden  bir  resim olarak hafiza da canlanmaktadir.
selamlarla...

vipteam

haklisin erkekler harama daha cok baktigi icin biraz daha unutkan :) kendimden biliyorum ;)

karizmatix_de

ben aldım o seti ve çok saçma arkadaşlar sakın almayın adam tutmuş 20 tane basit kelimeye hikaye yazmış ortaya bir set çıkarmış bana setin hiçbir yararı olmadı çünkü öle kelimeler geliyoki 15 20 dk hikaye uydurmaya uğraşıyosun  yani pek fazla yardımcı olmadı paranız boşa gider benden sölemesi

isakosar

arkadaslar en güzel yöntem cümleniz yanlışta olsa kelimeyi kullanmanızdır.biz ingilizcede niye what is your name*my name... hiç unutmuyoruz?okulda her zaman bize bunu öğretttiler.

lengur

Bol bol balık özellikle de hamsi yiyin.

yakamozlu_gece

Arkadaşlar walla iki gündür bunu deniyorum gerçekten işe yarıyo ama hala anlayamadım burnumla hafızamın ne alakası var neler var ya biz görüyoz belki bazılarında işe yaramıyo ama bende yaradığını düşünüyom....

pc_doctor

kişi herşeyden önce istekli olmalı  zaten  gerisi gelecektir emin  olun
bizlerin isteyipte yapamadığımız hiç bir şey yok 
saygılarımla:pc_doctor

yakamozlu_gece

arkadaşlar bir insanda heyecan yoksa rahat bir yaşam sürüyosa o insanda güçlü bir hafıza olur kafası rahattır düşünmesini bilir anlamasını bilir... :)