Ilginc Resimler

Başlatan Ashtoret, Mayıs 16, 2006, 12:05:39 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazire

soru isaretinin üstüne gittiginde, yaziyor, biz 100 bin tane siteyi inceledik, fakat bu site yoktu diyor, yani siteyi tanimiyor, ama incelenmenin büyümesi icin bu site adresini oraya gönderebiliyorsun ve onlar ayri bir inceleme yapiyor, yesil yandiginda sakincasiz bir site oldugunu gösteriyor, kirmizi tehlikeli olabildigini gösteriyor, renksiz ise siteyi tanimiyor.

Yesil bir sayfaya girdiginde kirmizi olmasi imkani yok. bu sayfa incelemelerin icinde dir.

yücel

Peki soru isareti olan siteyi oraya nasil gönderiyorsun yani incalanmasi icin. fazla uzun ve zor degilse gösterirmisin.
Tabi zamanin varsa

Nazire

Mektup resmi oldugunda Bu site Spam gönderiyor demek
Iki tane Ok asagiya dogru gösterirse Adware, Spyware yade Virus gönderiyor
kuru kafa ise Browser patlayici sekilde tehlikeli
Geri kalan lari nasil yazicam bilemedim. Resimleri gösteremiyorum

Nazire

https://www.siteadvisor.com/sites/google.de

Test-Ergebnisse = test sonuclari

Nazire

yukarda McAfee SiteAdvisor asagiya dogru ok tiklayacaksin,  Site Detail se  giriceksin Ama bunlari yapmadan önce oraya registrien yapman gerekiyor, ama ingilizce yaziyor, ben kendimi registrieren yapmadim. Istersen sen bir dene

yücel

ingilizce oldugu icin fazla karistirmayayim. Ama buraya kadar anladim. Eger ihtiyac duyarsam tenerim.

Nazire sana ne kadar tesekkür etsem azdir. Cünkü Paylastigin bilgi benim icin cok önemliydi. Simdi rahatlik Google da arama yapabilirim. :) :) :D

yücel

Nazire  Simdi dikkatimi cekti. Icinde bulundugumuz almancax  sitesinide soru isareti gösteriyor. Ekranin sag üst taraftaki mcafee siteadvisor yazisida renksiz.
Öneriniz nedir acaba
nochmal danke.

Nazire

yücel

Arkadaslar resimleri bu sayfaya nasil atiyorsunuz . kopyalayarak mi

SkoRpioN

Resminizin linkini yazın ya da mesaj gönderirken ek seçenekleri açıp oradan resminizi yükleyin.

yücel

yücel

yücel

Tesekkürler SKORPION birsey daha ögrendim

aybastili ekrem

HeLin

aschil

inanmayacaksın ama   tam 11 tane buldum...

baylaz

arkadasim ben 12 buldum nolcek simdi...