Almanya'ya Aile Birleşimi icin Gidecek Olanların Dikkatine!!

Başlatan gurkanf, Eylül 21, 2007, 12:40:17 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanf

Arkadaslar Hepimizin Sorunu aynı sanırım,hepimiz aile birleşimi icin vize almaya ugrasıyoruz ve almanca ögrenmemiz şart,bunun icinde hepimiz farklı sekillerde çaba gösteriyoruz,ben kursa yazıldım ama yinede kendimde ufak ufak calısıyorum evde.Sizlerle paylaşmak istedigim calıstıgım kitap(Fono.Text),belki daha önce burda yayınlanmıstır ama ben biraz bakındım göremedim ve suan upload ediyorum bundan sizlerinde yararlanabileceginizi düşünüyorum.Eger daha önce yayınlanmıs ise özür dilerim yayınlanmamıs ise işinize yaramısını ümid ediyorum.şuan upload ediyorum bir saat içerisinde linkini sizlere verecegim.

lazbeyy

gurkanf

Merhaba lazbeyy;
Hayır sadece istanbulda yok ama bildigim kadarıyla;İstanbul,İzmir ve Ankara'da var.

gurkanf

İşte size bahsettigim ve kendiminde yararlandıgım kitap;
Aşagıdaki linki tıklıyarak download edebilirsiniz,iyi çalışmalar hepinize..
(İnşAllah site kurallarına aykırı birşey yapmıyorumdur)

Download-Link: https://d.turboupload.com/d/2070587/Fono_Almanca.Text-image.rar

senira79

çelik mehmet arkadaşım nası yaniiiii? sınava girmek için bir seviye tespit sınavından mı geçmemiz gerekiyor. içim dışım sınav oldu yahuu

specific

gurkan arkadaşım ben yükleyemedim bi yardımcı olsan .....

fatıma

arkadaslar merhaba bende aıle bırlesımı yapıcam fakat sızın kadar bılgılı degılım bu konularda 8 ay ıcınde ogrenmem gereklı oldugunu bılıyorum ama baska bırsey bılmıyorum bırde su sorunum var calısma saatlerım en az 12 saat ve zamanım yok en cabuk sekılde nasıl ogrenebılırım bana da yardımcı olurmusunuz arkadaslar tesekkur ederım

secomx

ya arkadaşalr her gün takip ediyorum  yazılarınızı ama geçen gün birazdaha içim kararıyo.ya bu sınav o kadr zor bi,şemi ya.herkez anlatıyo kurslara yazıldını sınav hazırlandığını.benim bulunduğum yer küçük sadece ingilzce kursu var almanca diye bişe yok burda var ama özel kurs adam benden ayda 16 saate 500 ytl istiyo.ve benim nette gördüğüm şeyleri anlatcak bana.bende ona gerke duymuyor burda evde kendim çaba gösteriyorm tabi.ama sizler böyle yazdıkça inanın benim içim kararıyo ya.mesala gurkan arkadışım verdiği adrese giryorumm değişik şeyler çıkıyo bişe anlamıyorum.benim genelde çalıştığım sayfa https://www.radyolazmix.com/thema30348-Almanca-Pratik-Bilgiler.htm
bilmiyom arkadaşlar işAllah Allah herkezi bir an önce sevdiği insanlara kavuşturur.

adntkn

Peki biz neden TÖMER'de 3kur görüyoruz???goethe 2kur veriyor biz 3kur görüyoruz!hafta içi hergün, günde 4saat.anlamadım???

alaturka

selam arkadaşlar,bu sayfada yazılan yazıların hepsini okudum,bende aile birleşimi hakkında sıkıntı yaşıyorum ve şuanda bu sıkıntının içerisindeyim izmit'te bir kursa gidiyorum ve hocamız anlatıyor ama anlaya bilirsen ne ala,100 saat üzerinden ders görücez ama  bayan hoca sanki 100 saatte elimdeki bütün bilgileri 100 saatte hepsini bitireyim istiyor,yani bir derste gösterdiklerinden hiçbirşey anlamıyorum,çünkü çokkkk ama çokkk hızlı gidiyor,YEMİN ediyorum,ben biraz birşeyler ögrendim,oda nasıl biliyormusunuz dersten çıktıntan sonra eve geliyorum ve bu site açıyorum 
https://almancaonline.bizhat.com/ ve burdan öğreniyorum yani 3 haftadır gidiyorum yemin ederim hoca bana şuana kadar hiçbirşey ögretmiş değil hep kendim öğrendim bu kursu bırakıp goethe istanbula gitmeyi düşündüm ama orasıda bana ulaşımda zorluk çıkarıyor hem çalışıyorum hemde gitgel çok zor olur bu sefer evde öğrendiklerimide öğrenemem,ne yapıcagım bilmiyorum bakalım sınavda nasıl olucak böyle giderse sınavı geçicegimi hiç sanmıyorum Allah yardımcımız olsun :((( :((( moralim sıfırr deliricem heralde yakında, yakında çocuğumda olucak yani ben bu gidişle çocugumuda göremicem :((((

jentzsch

Alıntı yapılan: alaturka - Ekim 05, 2007, 03:26:14 ÖS
selam arkadaşlar,bu sayfada yazılan yazıların hepsini okudum,bende aile birleşimi hakkında sıkıntı yaşıyorum ve şuanda bu sıkıntının içerisindeyim izmit'te bir kursa gidiyorum ve hocamız anlatıyor ama anlaya bilirsen ne ala,100 saat üzerinden ders görücez ama  bayan hoca sanki 100 saatte elimdeki bütün bilgileri 100 saatte hepsini bitireyim istiyor,yani bir derste gösterdiklerinden hiçbirşey anlamıyorum,çünkü çokkkk ama çokkk hızlı gidiyor,YEMİN ediyorum,ben biraz birşeyler ögrendim,oda nasıl biliyormusunuz dersten çıktıntan sonra eve geliyorum ve bu site açıyorum 
https://almancaonline.bizhat.com/ ve burdan öğreniyorum yani 3 haftadır gidiyorum yemin ederim hoca bana şuana kadar hiçbirşey ögretmiş değil hep kendim öğrendim bu kursu bırakıp goethe istanbula gitmeyi düşündüm ama orasıda bana ulaşımda zorluk çıkarıyor hem çalışıyorum hemde gitgel çok zor olur bu sefer evde öğrendiklerimide öğrenemem,ne yapıcagım bilmiyorum bakalım sınavda nasıl olucak böyle giderse sınavı geçicegimi hiç sanmıyorum Allah yardımcımız olsun :((( :((( moralim sıfırr deliricem heralde yakında, yakında çocuğumda olucak yani ben bu gidişle çocugumuda göremicem :((((
selam alaturka ben suan almanyadayim ama kiz arakadasim yaza insAllah gelicek.degirmendere de oturuyor.ya uzun zamandir izmitte kurs ariyo ama bulamiyo goetheye gitmeyed karar verdi.ayin 9 unda kayit varmis.ya ama yine de sen gittigin kursun adresini yada ismini verebilir misin belki izmitte bi kurs buldugumuzu orenince fikrini degistirir.istersen burayi mesgul etmiyelim ozel msj gonderebilirsin.cok tesekkurler simdiden.ayrica almanca da basarilar umarim hepiniz basarili olursunuz ...

gurkanf

alaturka arkadasım durumuna üzüldüm dahada fazla gayret göstermek zorundasın elimizden sana yardım etmek konusunda ne gelir bilemiyorum ama bizlerde hemen hemen seninle aynı durumdayız ne yapı ne edip almancayı ögrenmek zorundayız yada en azından istedikleri sertifikayı almak zorundayız.Bir önceki sayfada bir kitab linkini verdim onuda bilgisayarına indirip calısabilirsin bence güzel anlatımı var belki sanada yardımcı olur.Birde baska site var ordanda hem sesli hem kitap seklinde indirip ders calısabiliyorsun; https://www.dw-world.de/dw/0,2142,2609,00 

elabilgic

arkadaslar bu kadar korkmayin 1 hafta önce konsolosluga görüsmeye gittim kendi kendime calismistim ve elimde de sertifika gibi bisi de yoktu kadin bana almanca soru sordu bende cvp verdim ama sertifikamin olmadigini kendi basima calistigimi söyledim bana ögren de gel demedi güzel bu yeterli zaten dedi benim isim bitti simdi ise vizemi bekliyorum lütfen korkmayin hic bisi yok bunda hepinize kolay gelsin :)

victorysilver

merhaba arkadaslar benim ismim zafer esim turk ve alman vatandası yakında cocuğum olacak.aile birlesimiyle nasıl gidebilirim almanyaya esim doğum yapacağı icin calısmıyor ailesiyle beraber kalıyor su an hic bir geliri yok davetiye gereklimi?alamanca kursuna gittikten sonra vizeye basvurmayı düsünüyorum fakat esim turist olarak gel daha sonra orada vizeni uzatırız diyor bu mümkün mü?burada danıstığım bazı kişilerde kesinlikle turist olarak basvurma aile birlesimiyle basvur kesin alırsın diyorlar esimin evi yok(ailesiyle yasıyor) calısmıyor bunlar vize alırken problem olurmu?turist olarak mı basvurmalıyım yoksa aile birlesimi icin mi yardımcı olabilecek arkadaslar varsa cok minnettar kalırım tesekkürler

jentzsch

Alıntı yapılan: elabilgic - Ekim 05, 2007, 10:10:11 ÖS
arkadaslar bu kadar korkmayin 1 hafta önce konsolosluga görüsmeye gittim kendi kendime calismistim ve elimde de sertifika gibi bisi de yoktu kadin bana almanca soru sordu bende cvp verdim ama sertifikamin olmadigini kendi basima calistigimi söyledim bana ögren de gel demedi güzel bu yeterli zaten dedi benim isim bitti simdi ise vizemi bekliyorum lütfen korkmayin hic bisi yok bunda hepinize kolay gelsin :)
iste budur yaaa!! ben hepsoyluyodum korkmayin zor bi sey yok abartmayin biraz bisiler ogrenin.a1 almancanin endusuk seviyesi yaa bu nedemek oluo gitcen konsolosluga iki kelime konuscan aliniste size canli ornegii:))))

isyankar.28

ya arkadaslar..türkiye de almanca kursuları var.. burada alınan herhangi bi basarı belgesi orada gecerli olur mu acaba?

jentzsch

iste o olmuyoo belge goturceksen goethe'den olucak...ama bak gidip konusursan belgeye falan gerek yok yaa almanca konusyorsan ne belgesii...ben sertifikasi olupta konusamayan cok kisi taniyorum.ayrica ben a1 seviyesindeyken acik soylim oraya gidip konusamazdim eminim...