Almanca Yardimci Fiillerin [ sein, haben, werden ] Cekimleri ... Tablolu

Başlatan yücel, Ekim 04, 2007, 11:46:05 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kübüs

öncelikle bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim A1 sertifikasi almak icin mucadele eden tum arkadaslara da basarilar dilerim. Benim merek ettigim su bu Ai sertifikasi hangi konulari kapsiyor? hangi konulardan mesuluz?Cevaplariniz icin tesekkurler

khoLpa$aLı

Alıntı yapılan: kübüs - Ocak 07, 2008, 08:37:33 ÖS
öncelikle bu sitede emegi gecen herkese tesekkur ederim A1 sertifikasi almak icin mucadele eden tum arkadaslara da basarilar dilerim. Benim merek ettigim su bu Ai sertifikasi hangi konulari kapsiyor? hangi konulardan mesuluz?Cevaplariniz icin tesekkurler

arkadaşım a1 sertifikası gelecek zaman cümleleri haric tüm almancayı kapsıyor adına bakıpta aldanma çok çalışmaklazım çok...Vielen Dank

emosh

okulda sadece sein ve habeni öğrenmeye çalıştık ne kadar başarabildik tartışılır ama ben çok karıştırıyordum bunları tşk ederim şimdi daha iyi yani en azından eşeğe sahibim yerine eşeğim demiyorum :)

yücel

Alıntı yapılan: emosh - Şubat 12, 2008, 08:25:48 ÖS
okulda sadece sein ve habeni öğrenmeye çalıştık ne kadar başarabildik tartışılır ama ben çok karıştırıyordum bunları tşk ederim şimdi daha iyi yani en azından eşeğe sahibim yerine eşeğim demiyorum :)

nassi.....  ;D

sevval

Tablo guzel aciklayici ama bi kac da cümleler olsa daha iyi anlicam simdiden tesekkürler YÜCEL :P

ALMILA

ondeeer

Libahse

Faydali bir paylasim ki güncellemekte de fayda var.

Afiyet diliyorum.

deutschland_98

Danke sehr. Das ist sehr gut. Ich lernt Deutsch neu.

İnşAllah doğrudur.