Almanca Ögrenmek İsteyenlerin İşine Yarayabilecek Bir Kitap.

Başlatan gurkanf, Ekim 05, 2007, 02:16:52 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanf

Almanca ögrenmek istiyenlerin işine yarayabilecegini düşündügüm bir kitap,upload ettim sizler icin,daha önceden verilip verilmedigine baktım ama göremedim eger verildiyse gözden kacırdıysam özür dilerim.İnşAllah herkesin işine yarar.Aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.

Download-Link: https://d.turboupload.com/d/2070587/Fono_Almanca.Text-image.rar

cchatg

Kitap hakkında biraz bilgi verseydin iyi olurdu resim de olabılırdı

yücel

Alıntı yapılan: cchatg - Ekim 05, 2007, 07:39:40 ÖÖ

Kitap: FONO tarafindan hazirlanmis, PDF Formatinda ve 966 sayfadan olusuyor...
Bazi kelimeler okunuslariyla verilmis ve konu sonlarinda testlere de yer verilmis...
Gercektende güzel bir kitap, hele de yeni baslayanlar icin... Bir göz atmalarini tavsiye ederim...

Paylasimin icin Tesekkürler Gürkan...

specific

gurkanf

Rica Ederim Arkadaslar İnşAllah işinize yarar,ya kusura bakmayın kitab hakkında bir bilgi yazmayı unutmusum.Benim yerime Yücel Arkadasımız yapmıs agzına saglık tşk ederimm.Herkese başarılar..

nursen

Alıntı yapılan: yücel - Ekim 05, 2007, 04:01:33 ÖS
Alıntı yapılan: cchatg - Ekim 05, 2007, 07:39:40 ÖÖ

Kitap: FONO tarafindan hazirlanmis, PDF Formatinda ve 966 sayfadan olusuyor...
Bazi kelimeler okunuslariyla verilmis ve konu sonlarinda testlere de yer verilmis...
Gercektende güzel bir kitap, hele de yeni baslayanlar icin... Bir göz atmalarini tavsiye ederim...

Paylasimin icin Tesekkürler Gürkan...

bu kitabın adını bana özel mesaj yoluyla atarsanız çok memnun olurum almancaya yeni başladımda
yardımcı kitap almam lazım lütfen bu kitabı nasıl temin edebilirim bildirin

bu arada bende tsliyim en koyusundan

eminem

merhaba gurkanf verdiğin bilgi için teşekkürler emeğine sağlık:)

mondschein

fono nun yeşil bir kitabı var piyasada almanca dilbilgisi adı o kitap mı bu yoksa farklı mı?

| Kubilay |

daha önce turboupload hiç kullanmadım nası indircem bi yardım

yücel

Alıntı yapılan: | Kubilay | - Ekim 21, 2007, 11:22:56 ÖÖ
daha önce turboupload hiç kullanmadım nası indircem bi yardım

istersen ben sana yardimci olmaya calisirim, yalniz biraz beklemen lazim, resimli anlatim icin...

yücel

Önce arkadasin verdigi linke tikla...

InsAllah yardimci olabilmisimdir...

| Kubilay |

lengur

Fono'nun bu kitabını daha önceleri indirmiştim ve gayette memnunum.Almanca'ya yeni başlayanlar veya benim gibi bildiklerini de unutanlar  :) için  güzel bir başvuru kitabı.Tavsiye ederim.

...mystery...

bende FONO nun Almanca İlk Adım 1 diye bir kitabı var çok basit anlatılmış ama adındanda belli olduğu gibi ilk adım en baştan başlamış yani almancaya yeni başlamış olanlar için ideal anlatımı resimli konuları bölüm bölüm incelemiş ve her bölümün sonunda uygulamalar var 2.side var ama ben daha almadım ama tavsiye ederim ;D

piriyatel1

acaba elinde bu dokuman olan varmi  eski mesaj oldugundan silinmis yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler

Crohn