PKK terörü

Başlatan jentzsch, Ekim 07, 2007, 10:10:07 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevval

Evet lütfen :'( :'( :'( Abim suan askerlik yapiyo  :-[ :'( :'( Allah hepsine guc kuvvet ve hayirli teskereler versin dualarimiz onlarla :angel:

jentzsch

Umarim abinde hayirlisiyla tezkereyi alir evine döner.Allah kavustursun seval..

esma 41

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 26, 2008, 01:20:41 ÖÖ
Arkadaslar dualarimizi , canlarini vatani icin,bizim icin hice sayip su anda savasmakta olan mehmetciklerimizden,askerlerimizden eksik etmeyelim.Dualarimiz sizinle...

Amin.

sevval

sinemm

ALLAH milletimize zeval vermesin..
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
yüregim yaniyor cok duygulaniyorum 40 kiloluk cantalari omuzlarinda gece gündüz demeden bizler icin miletimiz icin canlarini orataya koyup kendilerini feda eden askerimizden ALLAH RAZI OLSUN diyorum. ALLAH SIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN BAYRAGIMIZ HEP SAYENIZDE DALGALANSIN...
bu konuyu actigin icin tesekkürler timur duyarli yüregine saglik...

haticeyildiz

Alıntı yapılan: sinemm - Şubat 26, 2008, 02:23:26 ÖS
ALLAH milletimize zeval vermesin..
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
yüregim yaniyor cok duygulaniyorum 40 kiloluk cantalari omuzlarinda gece gündüz demeden bizler icin miletimiz icin canlarini orataya koyup kendilerini feda eden askerimizden ALLAH RAZI OLSUN diyorum. ALLAH SIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN BAYRAGIMIZ HEP SAYENIZDE DALGALANSIN...

amin

emosh

bende bu konudaki görüşlerimi belirtmek istiyorum bu ülke bu kadar kolay kurulmadı ki bu kadar kolay dağılsın ya da yıkılsın!!! pkk denilen örgüt tarafından yapılmak istenenler zaten köklü bir sonuç vermeyecektir fakat Türk milleti olarak hepimizin canını acıtacak ve bize küçüklü büyüklü maddi manevi acılar, hasarlar verecektir.şu an Türk Silahlı Kuvvetleri bu örgütün bir daha Türk milletine hiçbir şekilde hasar vermemesi için ellerinden geleni yapmaktadır. Bence bu yeterli değildir yani askeri bakımdan sarfedilen emeklerin boşa gitmemesi için bunu destekleyen şeyler de yapılmalıdır. Bu destekleri yapacak olan Türk toplumu ve Türk siyasetcileridir.Öncelikle içimizdekileri temizlememiz gerekir onları kabullenirsek topraklarımızda kök salmaya devam edeceklerdir ve ileridede Türk milletinde acı izler kapanmaz yaralar bırakmak için çaba sarfedeceklerdir, bunun için hepimiz biraz gözümüzü açmalı ve olan bitene duyarsız kalmamalıyız!!!

mavidon

BU ÜLKE 3-5 ÇAPULCUYA KALMAZ!!!
BU VATANI DA KİMSENİN BÖLMEYE GÜCÜ YETMEZ
BU SINIRLAR KANLA ÇİZİLDİ

jentzsch

ABD ''cekilin'' dedi.Ertesi gün operasyon bitti.Düne kadar ''zap kampi'' nin etrafi sarilmisti.Kampin yok edilmesi an meselesiydi.Ordan sonra hedef neresiydi? Kandil dagi... Bunlari söyleyen hükümet ve askerdi..Bugün operasyon bitti ve basariyla sonuclandi..(?) 24 askerimiz sehit oldu.Peki basariyla sonuclanan bu operasyonlarin sonucunda ne oldu..200 küsür terörist öldü..baska?? Hic bir sey... Hic bir ise yaramadi bu harekatlar..Amerika'nin izin vermesiyle basladi,dünkü aciklamalariyla aninda bitti.

Genelkurmay:Operasyonlar amacina ulasmistir.. ??? ??? ???

mavidon

YA ADAMLAR KAFALARINA GÖRE HERYERİ İşGAL EDİYORLAR. YOK YA NE BU YA.SİNİRİM BOZULDU YA NASIL MİLLET BU AMERİKA YA ZATEN PKK YA DESTEK VEREN KENDİSİ.YA BU ÜLKEDE DÜZGÜNCE YAşARSINIZ ÇÜNKÜ BURANIN EKMEĞİNİ YİYORSUNUZ YOKSA DEFOLUN IRAĞINIZA SİZİ BURDA İSTEYEN YOK ZATEN NE PİS MİLLETSİNİZ YA İĞRENÇ YARATIKLAR.TÜRKÜN TÜRKTEN BAşKA DOSTU YOKTUR AHA DA BURAYA YAZIYORUM

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 29, 2008, 04:24:36 ÖS
ABD ''cekilin'' dedi.Ertesi gün operasyon bitti.Düne kadar ''zap kampi'' nin etrafi sarilmisti.Kampin yok edilmesi an meselesiydi.Ordan sonra hedef neresiydi? Kandil dagi... Bunlari söyleyen hükümet ve askerdi..Bugün operasyon bitti ve basariyla sonuclandi..(?) 24 askerimiz sehit oldu.Peki basariyla sonuclanan bu operasyonlarin sonucunda ne oldu..200 küsür terörist öldü..baska?? Hic bir sey... Hic bir ise yaramadi bu harekatlar..Amerika'nin izin vermesiyle basladi,dünkü aciklamalariyla aninda bitti.

Genelkurmay:Operasyonlar amacina ulasmistir.. ??? ??? ???

selam Timur kardes,

malesef yazdiklarina katilamicam...ABD nin cekil demesiyle olan bir is degil. Bu bir tesadüftür. Tesadüf oldugunu Genelkurmay baskanida acikladi. Bana görede operasyon basariyla sonuclandi. Yani örgütün lojistik  destegi cökertildi ve barinaklari kullanilamacak hale getirildi... Baska ne olmasi gerekiyordu ki?

jentzsch

Aleyküm Selam Yücel  :) Tesadüf oldugunu söylemissin.Yani Genelkurmay'in aciklamasini..Tamam senin düsüncene,fikrine saygim var ama ben buna inanmiyorum.VAllahi artik tesadüfler boyumuzu gecti..

''Baska ne olmasi gerekiyordu?'' demissin Yücel kardes.Beni ve bir cok insani tatmin etmedigini düsünüyorum.Bizim bunlari yapacak gücümüz kuvvetimiz vardi yaptik.Bu terör örgütünü bitirecek gücümüzde var.Bu neden olmasin? Bu kuzey Irak'a kacinci girisimiz ve cikisimiz.Bazi engeller var ve bu engellemeler yüzünden bu is tam anlamiyla bitmiyor.

Yapilan operasyonlar basarili tamam ama yeterli degil..

yücel

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 01, 2008, 12:34:28 ÖÖ
Aleyküm Selam Yücel  :) Tesadüf oldugunu söylemissin.Yani Genelkurmay'in aciklamasini..Tamam senin düsüncene,fikrine saygim var ama ben buna inanmiyorum.VAllahi artik tesadüfler boyumuzu gecti..

''Baska ne olmasi gerekiyordu?'' demissin Yücel kardes.Beni ve bir cok insani tatmin etmedigini düsünüyorum.Bizim bunlari yapacak gücümüz kuvvetimiz vardi yaptik.Bu terör örgütünü bitirecek gücümüzde var.Bu neden olmasin? Bu kuzey Irak'a kacinci girisimiz ve cikisimiz.Bazi engeller var ve bu engellemeler yüzünden bu is tam anlamiyla bitmiyor.

Yapilan operasyonlar basarili tamam ama yeterli degil..

Öncelikle düsünceme saygi duydugun icin Tesekkürler...

Terör örgütünü bitirecek elbette gücümüz var AMA bu örgütün belli bir vatani yok ki, gidip orayi yerle bir edebilesin... malumunuz vatan topragi olarak belledigi Kuzey Irakta Mehmetciklerimize kursun yagdiriyorlar... Dogal olarak da, operasyon Kuzey Iraka yapildi. 50, 70 KM kadar PKK kamplarini vurarak sinir gecildi. Ordumuz burdan daha ileri gidemezdi, Eger gitseydi, Ordumuz karsilarina Irak halkinin, pesmergeleri, ABD Askerlerini ve Irak devletini bulurdu ...Bu Iraki isgal anlamina gelirdi ve bunun sonuclar i büyük olurdu...

Seninde dedigin gibi gecmistede bircok defa Iraka girildi, ama simdikide onlardan farksizdi.
En azinda PKK nin Kuzey Irakta eski magaralarinda  barinmalari belli bir zaman icin imkansiz hale getirildi.
Bence yapilan Operasyonun amaci da buydu.

PKK nin kökünü kazimak kolay olmayacak, cünkü bunlarin belli bir vatani yok, onlar her yerde...
K.Irakta var, Türkiyenin icinde var hatta Almanya da bile var, kimbilir daha nerelerde var BU SEREFSIZLERDEN...

Tabiki Gönlümüz PKK nin kökünün kurutulmasindan yana ama (benim düsünceme göre) durum bundan ibaret...

jentzsch

Haklisin Yücel.Söylediklerine bende katiliyorum.Bu kolay olmayacak ama Allah'in izniyle  bir gün insAllah olacak...

jentzsch

Helal olsun teyzeme..Aslinda o ismin yanina eklencek cok isim varda neyse..

ozlemin

Pkk sadece dağlarda değil aramızdada var ama nedense devletimiz bir türlü görmek istemiyor.DTP propagandaları müdahalesiz sürüyor.Atatürk olacaktıda kendi vatanında teroriste sayın dedirtecekti.Söyleyecek çok şey var ama hangi birini yazalım...