A1 Almanya Aile Birleşimi Sınavında Çıkan Mektup Konuları

Başlatan specific, Kasım 01, 2007, 09:23:08 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drakgun

arkadaslar Allh hepimizin yardimcisi olsun ankada son sinava giren arkadas lar aklinizda kalan mektup konulari varmi kagitlar ve resimlerde ne vardi aklinda kalan azabilirmi drakgun
ben 15 12 de sinava girecem Allah nasip ederse

hopelessly

Mektuptan korkmayin arkadaslar.En kolay mektup.Benim cuma gunu girdigim sinavda cikan mektup konusu hamburg daki arkadasina gitmek istiyorsunuz ama bir gun gecikiyorsunuz.buna gore neden bir gun gec gidiyorsunuz.arkadasina gec gidecegizini ve hangi tarihte gidecegizini bildiriyorsunuz.Gayet kolay yani

fear07

Bende sızlere bıraz mektup orneklerı gondereyım belkı bır faydası dokunur sıze ark.HERKESE BASARILAR DILERIM...

fear07

HALLO XXXX
wollen wır am samstag zusammen deuhtsch lernen.dann nach können wir ins kino gehen.hast du zeit,ich habe samstag frei.ruf ıch bitte an.

HALLO XXXX
ich danke dir für die einladung.ich werde am sonntag um 12:30 uhr dort sein.was kann ich dir schenken.hast du einen besonderen wunsch.kannst du für mich ein zımmer im hotell rezervieren.bis balld

HALLO XXXX
Leider.kann ich dıch nicht abholen.weil mein auto kaputist.kannst du mit dem bus zu mir fahren.ich warte auf dıch.

HALLO XXXX
İch danke für die einladung ich komme gerne.was kann ich dir schenken.hast du einen besonderen wunsch.falls du meıne hilfe brauchst dann. ruf mıch bıtte an.

HALLO XXXX

ich möchte am samstag mir einen computer kaufen.aberich möchte nıcht aleine gehen.hast du zeit.kannst du mit mir kommen.wollen wır dann ıns kıno gehen.bis bald

SEHR GEEHTRE FRAU MÜLLER

mein sohn murat kann nicht in di schulle.er ist und muss ım bet bleıben.das sagt der arzt .ıck komme morgen ın dıe schulle und hole seib hausaufgaben.mit freundlıch grüsse.

SEHR GEGHTRE DAMEN UND HEREN

ich und meine frau möchten gerne im imai urlaub machen in berlin.wir wollen ein zimmer für eine woche rezervieren.wie teur ist ein doppelzımmer für eine woche.können sie bitte mir einen mail schiken.

HALLO XXXX

ich möchte dich naechsten samstag um 12:30 uhr zu meinen geburstag einladen.es werde wiele freunde kommen.ich würde mich freuen.wenn du auch kommen kannst.

HALLO XXXX

leider,kann ich nicht kommen.weil ıch arbeiten muss.du kannst mit dem taxi zu mir fahren.meine adress...............meine frau zu hause und wartet auf dıch.

HALLO XXXX

bizt du samstag zu hause?ich möchte dıch besuchen.ich werde etwas zu essen mitbiringen.wir konnen etwas musık hören dann nach ein film gucken.was meıst du.

tuu_ba

mrb...ben 16mayıs sınava giriyorum...kart çekince kagıdın ustunde einkaufen/trinken/essen gıbı fııller yazıyomu?bide daha once duymustum acık bı pencere,kapalı bi bılgısyar varmı?yanı pencereyı kapatırmısın,bılgısayarı acarmısın gıbı cumleler kurmamız gerekıyomu daha dogrusu boyle kartlar cıkıyomu?cıkan kartlara ıstedıgımız soruları sorabılıyormuyuz yoksa gozetmenlerın verdıgı ornek gıbı sormak zorundamıyız?tskler...

kurtman76

arkadaşlar ben daha önce sınava girmedim bir soru sorucağım acaba sınavda mektup konusunu hocalar açıklıyormu yok sa kendimiz anlamayamı çalışıyoruz.?

ZİNDAN

ewt yyaa su mektup tan canı yanan cok kısı var anlasılan bnde o kurbanlardan bırıyım yaa bızımde but eylulde cok stres yapıyom sıteden calısyrum yarrlı da oluyor ama umarım gecerım daha onceden bute gırmıs arkıler var ıse bna yardımcı olursa sewınırım gercekten cewplarınız beklıyorum..;)

talay

ya arkadaşlar bende sınava girecegim ama galiba benim sınavım sizinkinden biraz farklı heralde ben avusturya da oldugum için içerik bu yüzden degişik benimkinde farklı konular var...

ZİNDAN

nasıl konular var mesela orneklendırrmısn talay fıkrımız olsun;)beklıyorum

talay

yine almanyadaki gibi 4 bölümden oluşuyor hören bölümünde yol tarifi var tarife göre bizde elimizdeki haritadan anladıgımız kadarıyla çizecegiz birde doktor termin günü söylüyor bizde tarihini gününü saatini neresi oldugunu dinleyerek yazıyoruz
lesen yani okuma bölümünde okuma parçası verilmiş bizde ona göre dogru yanlış diye işaretliyoruz
schreiben yazma bölümünde form dolduruyoruz  bir kaç tane biri kendimize biri de başkası adına
gelelim sprechen bölümüne en zor olanı da bu bölümde bir sürü şık var kendin seçiyorsun iş arama kurs kaydı yaptırma elektronik eşya satın alma yada ev kiralama bi de bunların dışında evindeki bir eşyayı tanıtma ve kendini tanıtma bölümlerinden oluşuyor

ZİNDAN

ewt ısın zor gıbı bende bute kaldım ve bızdekı sorular klasık oluyor bıde ole olsaydı dsun en azından tesete secenekleroluyor bnde cok streslıyım bute az kaldı yaa bızde konusma konuları kartla verıylar cesıtlı konular oluyor aklına gelıcek her konu guncel ne cıkarsa sansına konusuyosun 5 dkka verıyorlar:Sgramer de zzor oluyor test oldugu ıcn

talay

hakkımızda hayırlısı olur insAllah baksana herkesin sorunu sınav herkes onun stresinde... 
Allah yardımcımız olsun

ZİNDAN

ewt AMİN AMİN ELIMIZDEN GELENI YAPALIM BOL BOL DUA EDELIM CALISMADANDA HIC BIR SEY OLMUYOR KI;)

ZUBEYİRİZİ

babyboo

bu mektup isi cok fena bugun 19 eylül icin termin aldim ama sanirim 1 ay zaman diliminde mektup icin yeterli seviyeye gelemez insan :(

kurtman76

arkadaşlar biraz komik olacak fakat ama sorduğum soruyu tekrarlamak istiyorum sınavda hocalar konuyu açıklıyormu yoksa kendimizmi anlamaya çalışıyoruz...

ZİNDAN

hocasına gore degısyr kımı acıklar kımı acıklamaz tıp tıp hocalar varr;)