Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuu_ba

olur ama konnten gelecek zaman konnen sımdıkı zaman   zaten cogunlukla esyalarda sorarken konnen sıe mır bıtte ........ geben?   dıyebılırız   lutfen bana ..... verebılırmısınız? demek

rose_iz

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 15, 2008, 02:57:28 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 15, 2008, 02:53:58 ÖS
Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 15, 2008, 02:52:54 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 02:51:52 ÖS
bu kapıyı yapabılırmısınız olmus
hangisinde yapabilirsiniz olmuş
machen ile başlayandamı?
aufmachen açmak değilmi arakadşalr öyle öğrettiler bana:s
evt aufmachen açmakta. o örnekte machen ile başlanmışya arkadaşın öyle algılaması doğal.
yok onu kasdetmedimm kurduğum doğru ama dimii tür le ilgili

tuu_ba

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 15, 2008, 02:56:00 ÖS
können mi könnten le mi kurcaz bitteleri anlamadım:S
cümleleri  könnten-können ikisinden biri ile kullanın,fark etmez, hangisi dilinize daha kolay geliyorsa onunla ilğili kullanın. aman kafanız karışmasın:)

özlem_özlem

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 02:58:16 ÖS
olur ama konnten gelecek zaman konnen sımdıkı zaman   zaten cogunlukla esyalarda sorarken konnen sıe mır bıtte ........ geben?   dıyebılırız   lutfen bana ..... verebılırmısınız? demek
hmm tamam teşekkürlerr ozman ben können kullaniğim könnten zaten aklıma gelmez:d

rose_iz

karakartalali

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 15, 2008, 02:59:33 ÖS
Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 02:58:16 ÖS
olur ama konnten gelecek zaman konnen sımdıkı zaman   zaten cogunlukla esyalarda sorarken konnen sıe mır bıtte ........ geben?   dıyebılırız   lutfen bana ..... verebılırmısınız? demek
hmm tamam teşekkürlerr ozman ben können kullaniğim könnten zaten aklıma gelmez:d
:) :)  evt kullanın.

tuu_ba

dogru ama boyle yapmakta zorlanırsın sasırırsın bence konnen le kurmak daha kolay gelıyo bana

özlem_özlem

selam arkadaslar valla acayıp stresteyım eve sıgmıyorum anlatamam ıcım ıcımı yıyo haber gelmedı dun kargoyu aradım :) dedım nası yuruyo ne zman haber alırız falan benım ups daha gelmemıs oraya onlar bıze mesaj atcakmıs bakalım onlar esaj atana kadar brn heralde olurum:(

rose_iz

özlemm sen hörenda hep en son duyduğunumu işretledin yani genelde hep omu doğru

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 15, 2008, 03:01:48 ÖS
selam arkadaslar valla acayıp stresteyım eve sıgmıyorum anlatamam ıcım ıcımı yıyo haber gelmedı dun kargoyu aradım :) dedım nası yuruyo ne zman haber alırız falan benım ups daha gelmemıs oraya onlar bıze mesaj atcakmıs bakalım onlar esaj atana kadar brn heralde olurum:(
ups numarasından takip edebilirsiniz kargonuzu bende daha hareket yok.ups numarasıda onların ev adreslerini verdiğimiz zaman bize kağıt veriyorlar onda var.

rose_iz

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 15, 2008, 03:01:18 ÖS
dogru ama boyle yapmakta zorlanırsın sasırırsın bence konnen le kurmak daha kolay gelıyo bana
ewet sana katılıyorum können daha ii cümlelere daha uyuyor sanki:D

tuu_ba

ozlem sana soru soran arkadaslar kolay sordu dımı bıde sorularını anlamazsak bıtte noch eınmal wıederholen dıyebılırız dımı  yada ıch habe nıcht verstandın dıyebılırz dımı

özlem_özlem

horende sasırtmaca cok arkadaslar ama genelde en son dedıgı cıkıyomus yınede aldanmayın derım ... hangı numara alı yazarmısın kagıdı elıme aldım sımdı bakım hemen

tuu_ba

ya sıze dogum tarıhınızı ve dogum tarıhını sordularmı kendımızı tanıtmada