Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selamet

sinavi kazanan bütün arkadasli cani gönülden tebrik ediyorum, ve sinava girecek olan arkadaslara da bols sanslar diliyorum.

InsAllah hepiniz sinavinizi kazanirda bir an önce sevdiklerinize kavusursunuz...

SEVGI-40

evet burdaki sevdiklerine kavusuyolarda ya geride biraktiklari  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :embarassed:

özlem_özlem

ja en zoruda ıste o hıc sormaa nası ayrılcas nası gıdıces almanlar kotu bısey oldugu zaman soyle dıyoo scheisse:S

hakkaten oyle...

muzikisyen

sınavı kazanan arkadaşları tebrık edıyorum.darısı sınava gireceklere.

heute

arkadaşlar bende kazanmışım sınavı.71 aldım.ama acayip şaşırdım çünkü ilk girişim ve çok panik yapmıştım.

fmk

hepinizin gözü aydin, darsi nisanlimin basina...

yakamozlu_gece

Az çalışana az gayret verene heyecan yapmayana sınav bedava sınava girecek arkadaşlar heyecanı silin gerisi gelecek heyecan yapacak bişeyde yok zaten başarılar...

dinar

heute arkadaşım senide tebrik ederim

karakartalali

Alıntı yapılan: heute - Temmuz 03, 2008, 05:28:00 ÖS
arkadaşlar bende kazanmışım sınavı.71 aldım.ama acayip şaşırdım çünkü ilk girişim ve çok panik yapmıştım.
tebrikler.

Selamet

tebrikler hayirli olsun, darisi sinava girecek ollanlarin basina....

muzikisyen

kazanana arkadaşları tebrık  edıyorum.sınava gırecek  arkadaşlarada  tavsıyem sıfır  heyecanla  gırmeye  çalışın:heyecan ne kadar  az  puan  o akdar  çok.başarılar.

(LALEZAR)

kazanan arkadaşları kutluyorum...

girecek olan arkadaşlara yardımcı olabilmek açısından çıkan kartlar ve mektup konusunu yazarsanız inanıyorumki bir çok arkadaşın faydası oalcaktır...

Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum demiş hz.ali ... yardımlarınızın karşılığını biz veremesekte mevla es geçmeyecektir arkadaşlar...

hayırda kalın...

özlem_özlem

selam arkadaslar lalezar arkadasım cok haklısın  bana sozlu sınavda elma bahce 1 euro ve balık cıktı zora hazırlanmıstım ama hep kolay geldı mektup konum ıse bı arkadaım benı hamburga davet edıyo ama benım cok oznemlı bı sınavım var o gun gıdemıyorum bunun ıcın arkadasıma tesekkur edıcem gelemıyecegımı  belırtıcem ve yenı bı tarıh verıcem sozlu mulkaatta bana ekstra soru olarak evlı msın esının adı ne hecele ve esın kac yasında dedı ben mulakattan 25 almısım tam puan umarım hepınız oyle alırsızın arkadaslar  bol sans hepınızee

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Temmuz 06, 2008, 01:00:25 ÖÖ
selam arkadaslar lalezar arkadasım cok haklısın  bana sozlu sınavda elma bahce 1 euro ve balık cıktı zora hazırlanmıstım ama hep kolay geldı mektup konum ıse bı arkadaım benı hamburga davet edıyo ama benım cok oznemlı bı sınavım var o gun gıdemıyorum bunun ıcın arkadasıma tesekkur edıcem gelemıyecegımı  belırtıcem ve yenı bı tarıh verıcem sozlu mulkaatta bana ekstra soru olarak evlı msın esının adı ne hecele ve esın kac yasında dedı ben mulakattan 25 almısım tam puan umarım hepınız oyle alırsızın arkadaslar  bol sans hepınızee

sağ suyun için ve zahmet verdiğim için tşk ederim hakkını helal et arkadaşım..

çok tşklerrr..

hayırda kal inş.

Meralcik

slm arkadaslar,

vizesi cikan var mi?? yada kac haftaya cikar almanyadan ok gittikten sonra.
tesekkürler

SEVGI-40

valla meralcik beim bildim kadariyla 3 haftada ulasiyo.bütün yakinlariminki 3 hafta geldi vizeleri,.bizim sülale hepsi buraya tasindi valla oyüzden biraz bilgim var ;D

Meralcik

tesekkürler sevgi. bende 3 hafta diye tahmin ediyorum, hayirlisi.......