Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gamzeli01

bu heceleme sorusu nasıl oluo almanca:)

SELİN_24

bitte buchstabieren Sie Ihren namen=lütfen isminizi harf harf söyleyiniz
bitte buchstabieren Sie diye başladığı zaman size sorduğu bir şeyi hecelemenizi isteyecektir kolay gelsin

gamzeli01

SELİN_24

hunkarus

bende şey sorucam sprechen konusunda verilen kartlar hakkında bilgi istiyorum mesela ne akartı veriyorlar veriyorlarsa üsütnde yazıyormu örnek tatil verdiyse kartın üstünde tatil yazıyormu mesela deniz diyelim şimdi ben buna denizmi dicem yüzmememi :)

ilkayyy

hunkarus bir suru kart var sen cekiyosun bazilarin ustunde yaziyor almanca zaten mesala sontag bununla ilgili cumle kuuryosun resim cikarsada o resme gore cumle kuruyosun mesala deniz..onunla ilgili

ilkayyy

hunkarusbu sayfalarda 104 vwe 94 tiklarsan arkadaslar zaten temalari yazmislar orda bulabilirsin ne cikarsa neyle ilgili sorucagin sorulari birde soru larida yaziyor 34 ,sayfada ..ornek vermisti arkadasin biri sana yardimi mutlka olacaktir onlaria bir goz at istersen

hunkarus

amed58

ben dün girdin sınava ömrümde hiç bu kadar eğlenceli sınav görmedim Ich liebe Alman Kültür Merkezi :):):):

Cabidereli

amed58 nerde girdin sinava istanbulmu yoksa ankarami. eger istanbulda girdin ise sinav nasildi bi özet yazarmisin lütfen. aklinda bulunan sorular varsa ve onlari burda paylasirsan sevinirim

sela

selam amed evet nasi gecti sınavın bi de mektuup konusu neydi öle dediğine göre sınav iyi gcti ne guzel anlatir misin biraz nasidi sorulur bi de istanbulda mi girdin??

yanLızım

Alıntı yapılan: seiblossstill - Aralık 14, 2007, 06:18:03 ÖS
arkadaşım ben kimseye yardım ettiklerini görmedim sınavın ilk bölümü yani hören lesen schreiben toplam 65 dakka benim fazlasıyla zamanım kalmıştı etrafımı epeyce inceledim ama hoca oturduğu yerden bikere bile kalkmadı sadece gözleriyle herkesi takibe almıştı yardım yok kendi öğrencilerine bile artı sınavla ilgili başka sorun varsa açıklarım ha bu arada mektup konusunu da Türkçe açıklamıyolar onu da söyleyeyim
selam bana yardımcı olabilirmisin rica etsem!

yanLızım

merhaba arkadaşlar bende sınava hazırlanıyorum ve çook korkuyorum sınava giren arkadaşlardan rica ediyorum bana yardımcı olabilirmisiniz...yani neler soruyorlar,sınav nasıl geçiyor,kursda gördükleriniz yeterli oluyormu,kolay öğrenebildinizmi vs.bana bunlar hakkına yardımcı olursanız çok sevinirim...yardımcı olmak isteyenler lütfen eklesin concon-88@windowslive.com

hunkarus

Arkadaşlar bende 10 ekimde sınava girenlerdenim valla sabah oturumum pek fazla iç açıcı değildi ama öğlen sprechene girince her şey değisti, öğretmenler gerçekten çok iyiydi yada bize iyisi denk geldi kadın çok yardımcı oldu benim sprecehenn çok  ii geçtiği için bana pek fazla yardım etmedi :D ama bir arkadaş vardı heyecandan ne soru sorabildi ne de cevap verebildi onun sorularını kadın bana sordu yani anlıcanız kesinlikle heyecan yapmayın beni sorarsanız evet az heyecanım vardı ama sprechendeki öğretmeni görünce heyecanım gitti hören kısmını ve mektup konusunu aağır verin eğer ben kazanazsam bir dahaki sınav için öyle yapıcam

Cabidereli

hunkarus benimde hanimim girdi 10 ekimde istanbulda sinava oda ayni senin gibi sprechen sinavinin cok iyi gectini söledi ve birkisinin hic doru düzgün bir cevap vereedini söledi ayni grupda girdiniz herhalde. Mektup haric iyi gecti dedi gerci ama yüzde yüz bilemez tabi hele bakalim hayirlisiyla ciksin su sonuclar insAllah giren tüm 13 arkadasda kazanmistir sinavi

esma 41

tahir

arkadaşlar a1 zorunluluğu kalkıyomuş diye bişey duydum bilgisi olan arkadaşilarımız varmı acebaa