Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ılkay

ben ılk kez gırecegım
kursu bıtırelı 4 ay oldu evde calısıyorum ama ne kadar yararı olur bılmıyorum olmazsa yıne kursa gıdecem

karakartalali

Alıntı yapılan: ılkay - Nisan 29, 2008, 05:10:35 ÖS
ben ılk kez gırecegım
kursu bıtırelı 4 ay oldu evde calısıyorum ama ne kadar yararı olur bılmıyorum olmazsa yıne kursa gıdecem

ilk girişte heyecanlanmamaya çalışın.bende mersinde 4 ay almanca kursuna gittim.ilk sınavı kazanamadım.heyecanım üst düzeydeydi.inşAllah siz kazanırsınız.(ilk sınavda)

halecim

slm arkadaşlar okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim..şükürler olsun Rabbime kazanmışım sınavı bugün sonucum geldi..Arkadaşlar hiç abartıkları gibi değil inanın,hocalar olsun ortam olsun harika insanlar...panik yada heycen yapılcak hiç bi durum yok emin olun..darısı girmeyen arkadaşların başına..

burcukafadar

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 01, 2008, 02:55:41 ÖS
slm arkadaşlar okadar mutluyumki sizle paylaşmak istedim..şükürler olsun Rabbime kazanmışım sınavı bugün sonucum geldi..Arkadaşlar hiç abartıkları gibi değil inanın,hocalar olsun ortam olsun harika insanlar...panik yada heycen yapılcak hiç bi durum yok emin olun..darısı girmeyen arkadaşların başına..
tebrikler halecim. söylediklerin doğru da bunu yalnız insanlar sınavdan çıkınca farkediyorlar. oysa sınava jkadar içlerini yiyip duruyorlar(bende öyleydim;D )

halecim

teşekkür ederim burcucum...

karakartalali

Alıntı yapılan: halecim - Mayıs 01, 2008, 02:55:41 ÖS
sizi başarınızdan dolayı kutluyorum.darısı ben ve sınava girecek arkadaşların başına. :)

muzikisyen

Tebrikler hale. ben  dememişmiydim hale  ve  kadrıye kesin  kazanacak  dıye.
halenın  mutlu  haberı  geldı kadrıyenınkınıde  beklıyoruz.darısı umut  edenlerın  başına

halecim

he abi ya şükürler olsun kazandık darısı sana inşAllah..

halecim

sanada teşekkürler karakartal arkadaşım darısı sizlere umarım..

özlem_özlem

arkadaslar 13 mayısta sınava gıren varmı ankarada acayıp panık yapıyorumheycandan olmek uzereyım az kaldııııı:(

adnan38

arkadaşlar kısmetse 16 mayısta ankarada sınava girecegim çok heyecanlıyım,ne gibi sorular çıkıyor,bilgilendirirseniz sevinirim,danke schön

halecim

arkadaşlar lütfenya sakın heycan yapmayın inanın yapılacak gibi bi ortam yok ankaradaki hocalar çok ii ya..sözlüde okadar anlayışlılarki hiç panik yapmayın..bakın girene kadar heycanlı olabilirsiniz ama inanın anlıcaksınız heycanın korkunun gereksiz olduğunu..hören da kulağınız iiyisye korkmayın genelde cvp konuşmanın sonunda oluyor ama tabi bellide olmuyor,lesen biraz şaşırtıcı çok yakın çünkü şıklar ondada biraz dikkat edin,screibena gelince form doldurma çok basit mektupda burdaki arkadaşların yazdıkları mektuba çalışın yeter,28 nisanda girdim sınava bizde mektup max müller çıktı emin olun sizede burdakilerden birisi çıkcakatır tek yaptıkları verilen seçenekleri değiştirmek okadar..sınav süresi 65dakika sınavdan önce hocalar herşeyi açıklıyor sınav başladıktan sonra kesinlikle soru sorulmuyor oyüzden önce dinleyin sonra sınava başlayın..sınavı süresi bitincede dörder gruplar halinde kağıda gircen saat ve isimler yazılıyor gruba hangi arkadaşınızla gircekseniz tanışır konuşursunuz..öyle bişeki zaten tanımasan dahi orda bi dayanışma var arkadaşlar..oyüzden korkmayııııınnnnnnnnnnn eminim kazanırsınız

kirsehir7

acaba almanyada yapilan a1 sinavindada bu mektup örnekleri mi cikiyor.bilgisi olan varmi.bende 21 mayista girecegim almanyada a1 sinavina.

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 01:29:11 ÖS
acaba Almanyada yapilan a1 sinavindada bu mektup örnekleri mi cikiyor.bilgisi olan varmi.bende 21 mayista girecegim Almanyada a1 sinavina.
Kirsehir bende Almanya'da girdim.A1,A2.. VAllahi yanlis hatirlamiyorsam.A1 sinavinda mektup falan hic bir sey yoktu.Normal her hafta ufak sinav olurduk.Her konudan sonra.Sinav ayni onun gibiydi.Bu tr dekilerin girdigi A1 sinavi benim burda girdigim A2 sinavi gibi..Anlamadim hic bir sey.. ;D

kirsehir7

bizde mektup cikacakmis.söyledi hocalar.mektup cikacak diye.ayni trde girilen a1 sinavi gibi.ama mektup örnekleri öylemi bilmiyorum iste.

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 02, 2008, 12:15:07 ÖÖ
arkadaslar 13 mayısta sınava gıren varmı ankarada acayıp panık yapıyorumheycandan olmek uzereyım az kaldııııı:(
arkadaşım ben 13 mayısda girecem ankarada sabah sat 9 da sen?

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 02, 2008, 01:36:08 ÖS
bizde mektup cikacakmis.söyledi hocalar.mektup cikacak diye.ayni trde girilen a1 sinavi gibi.ama mektup örnekleri öylemi bilmiyorum iste.
Tamam.O zamn aynidir kirsehir.Eger siteden bulabiliosan onlara calis.Cunku benim girdigim a2 sinavinda falan ayni bu prnekler tarzindaydi mektuplar..Derslerde örnek yapmiyr musunuz?