Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huznungulu

slm tş Allah yardımcın olsun inşAllah sen başarırsın.bilekay sen ne zaman sınava girdin?mektupu hatırlıyorsan yazarmısın?ben mektupa çok güveniyordum ama olmadı.

NİLSENAM

MRB ARKADAşLAR.BENDE BU AY SONUNDA SINAVA GİRECEM.BANA SINAV SORULARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.MORALE İHTİYACIM VAR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.şİMDİDEN TşK.EDERİM.                                                                                         

ATAAN

A1 Sınavıyla ilgili Forumumuzda ki paylaşımlara bir göz atarsanız size faydası olur, Size tek tavsiyem sakin olmanız ve heyecan yapmamanız öncelikle.
Başarılar dilerim...

peppa

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Aralık 04, 2008, 10:19:00 ÖS
MRB ARKADAŞLAR.BENDE BU AY SONUNDA SINAVA GİRECEM.BANA SINAV SORULARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ.MORALE İHTİYACIM VAR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN TŞK.EDERİM.                                                                                         

hepimizin girdigi goethe dil sinavina giriceksiniz öncleikle hocalar iyi merak etmeyin telasa gerek yok kendinize güvenin yeter  ;)

https://www.goethe.de/lrn/prj/pba/sd1/mat/deindex.htm

bu linkte sinav soru örnekleri mevcuttur bakip fikir edinebilirsiniz..

4 bölümden olusuyor

hören.. lesen.. schreiben.. ve sprechen.. olarak

hören kisminda kitapciktaki dogru $Iklari bulmak icin 2 kez teyp dinliyorsunuz duyma sorunundan korkmayin gayet net bicimde duyulmaktadir..

lesen bölümünde falsch richtig gibi bölümler var verilen parcalardan bulunuyor..

schreiben bölümünde mektup yaziyorsunuz
https://almancax.com/forum/index.php?topic=3933.0

örnegi gibi.. arama kismina mektup yazarsaniz site icerisindeki cikmis mektup örneklerine ulasabilirsiniz..

sprechen konusma bölümünden hic korkmayin kartlar veriliyor cekip soru soruyorsunuz mümkün oldugu kadar kisa soru sorun cok kolay..

size tavsiyem sinavi ben bir defada gecmek istiyorum dediginizi duyar gibiyim goethenin A1 start deutsch alistirma kitabini alin sorular birebir aynisi ve oradanda ayni sorular cikabiliyor o kitabi bitirdiginiz takdirde sinavi gecmissiniz demektir..

bol sans.. basarilar diliyorum umarim yeni yil size büyük mutluluklar getirir..

sevgilerle  ya:)

bilekay

28 kasımda girdim istanbulda sınava
cıkan mektupta ne zaman vaktin oldugunu nerde bulusacagınız akşamda ne yapacagınız kolaydı
ninaya yazıyorsun.yaa zaten mektbu yapmadan gecmek zor bide mektubun yanında boslkuk doldurma var.bide sprachen yaptınımı garanti gecersin
hörenle lesen karısık.

NİLSENAM

Sezer-

ArkadasLar 09-01-2008 de istanbulda sınava girecekler varmı aranızda ?

f_tuba26

arkadaslar mektubu yazamayanlari gecirmediklerini doydum keza mektub bölümü en cok puani iceriyor sprechen herkes icin kolay kisa ve net cvplar yeterli ama hörenve lesen gercekten karisik biraz bu bölümlerden en azin 6-7 soruyu dogru yapmaya calisin..cvp kagidigini kaydirmamaya özen gösterin stres yok herkes biraz sistemli ve gayretli calismayla yapabilir bu sinavi...

faferdiakin

arkdaşlar ben 5 aralık taki sınava girdim belgemi 2 gün once aldım.şükürki 100 üzerinden 80 puanla geçmişim
yakın zamanda sınava girecek arkdaşlara tavsiyem KESİNLİKLE NO STRES NO PANİC....
tabiiki ikiside olucaktır ama bunun dozunu ayarlamak kendi elimizde.
bide tavsiyem şu olucak;
hören de ilk 10 soruyu 2 kez dinletiyorlar..ilk dinletişde kulağınızı alıştırın.10 saniye falan aradan sonra ikinci kez dinletiyolar o arada sizde soruyu okuyun ve anlamaya çalışın..yani bi sistem kurun kafanızda.
lessen zaten biraz almancası olan için kolay......mektup kısmıda mektup örneklerinde var onlara dan bende çalıştım...
sözlü ise bence en kolay kısmı idi..ÖĞRETMENLER MÜKEMMEL DENECEK KADAR İYİ...
takılan adaylara yardımcı oluyolar onların kendilerini rahatlatmasını falan bekliyolar son dere çok iyi...
bide yazılı kısımda hocadan korkmayın aklınıza takılan bütün şeyleri sorun arkadaşlar.bazıları sanki zebbani diye bişey sormayıp hep yanlış yapmışlar siz sorun..
zaten söylenmeyecek bişeyse'üzgünüm bunu sizin anlamanız lazım' diye nazikçe size cevap veriyolar.
hiç sormamaktan iyidir.
şimdi bi dosya yüklüyorum nete istek yapan akraşlara onu gonderebilirim.
sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olurum.
faferdiakin@hotmail.com
herkesin Allah yardımcısı olsun...başarılar.

omerenkur

Arkadaşlar ben k.maraştan ankarada sınava gircem 08.01.de evde bir kac kitap ve cd var onlara çalışıyorum en cok mektup bölümünden korkuyorum bilen arkadaşlarımız lütfen yardımcı olsun

NİLSENAM

slm omerenkur bende p.tesi girecem.korkma elinde mektup örnekleri varsa onlara çalış.aynısı çıkmasa bile benzeri çıkar.önemli olan mektubun tekniğini bilmek.tekniği bildinmi yaparsın.inş.kazanırsın.

ATAAN

Mektup Konusunda bir calisma yapmistim ben, bir goz atarsaniz Yardimci Olacagini umuyorum.
https://almancax.com/forum/index.php?topic=6316.0

faferdiakin

arkdaşlar aşşağıdaki linkte kendim sınava hazırlanırken çalıştığım bazı yazılar ve dinleme parçaları var...
belki faydalı olur..
https://rapidshare.de/files/41174870/almanca.rar

omerenkur

arkadaşlar gecmişiniz sınavı hayırlı olsun girenler hangi solurlar cıkmış onları yazzalar daha iyi olur yardımcı olun sınava girceklere tskler

omerenkur

ben anlamıyorum hadi biraz mürekkeb yalamış okumuş insanlar bu sınavı gecer eninde sonunda peki bu doğuda bir sürü insan var ilkokul bile bitirmemiş onlar ne yapacak onu anlamıyroum bu karda kışta o kadar yol alacak kalacak yer sorun zorluk cıkartalım diye elinden geleni yapıyorlar entegrasyonmuş yalan hepsi ne diyim Allah hayırlısını versin bekle ankara geliyorum

HA_KAN

sınav kolay arkadaşlar kimse panik yapmasın.ben 19unda sınava girdimsalı sonucu alıcam

furdichschtz

SELAM ARKADAŞLAR  BİZ   18  ARALİKTA  2 ARKADAS SİNAVA GİRDİK VE BİRİMİZ 84 PUAN BİRİMİZ DE 77 PUAN ALDİK AMA COK CALİŞTİK ALANA  KADAR  MÜCADELE ETTİK   VE KAZANDİK  dance:)   İNŞALLAH SİZDE KAZANİRSİNİZ  YARDİM İSTERSENİZ VERİRİM TŞK HERKESE BOL ŞANS ...