Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysima_JJ

arkadaşlar gerçekten çok zor değil yeterki doğru kursa gidilsin almanca öğrenmeye değil sadece sınava yönelik bir kurs tercih edin. 20.02.2009 da sınava girdim ve 80 aldım ilk girişte geçtim ama hocamın sayesinde. şimdi girecek olan herkese başarılar diyorum inş. sizlerde gecersiniz.

gece

Tebrikler. Allah yolunuzu acik etsin... :angel:

onsu

bu ayın 20 sındekı sınava gıren varmı
veya daha once
neler oluyo cokmu zor soruyorlar
 ???

eleğimsağma

aysima cok sevindim hayırlı olsun.dün bende girdim sınava sonuc beklıyorum inş bende barajı gecerim.herkese basarılar

aysima_JJ

inş arkadaşım geçersin hepiziniz gecersiniz inş. ben 20 şubat sınavına girdim valla çok zor değildi çünkü gittiğim kursta zaten mektup kalıplarını verdiler ezberledik ve artı sözlüde çıkacak örnekleride verdiler yani sınava zaten 50 puan cepte girdik. 4 kişiydik aynı kurstan ve hepimiz geçtik. aklınıza takılan bir soru olursa yazın yardımcı olabilirim herkese şimdiden bol şans .

battalgazii

selam arkadaşlar 20 şubatta a1 sınavına girdim.sizinle paylaşacağım almancanız azda olsa bilmek sınav 3 bölümden  şimdi sınavda neler çıktığını soracak olursanız her tarihte sınavın soruları değişiyo kurs gördüğünüz dinleme okuyup anlama ve mektup mektupta arkadaşın bir parti veriyo yardıma ihtiyacı oldunu soruyosunuz davet için teşekkür ediyosunuz bişeye ihtiyacı varmı onu soruyosunuz.konuşmada hocalar çok iyi ve çok anlayışlı sizden yeterki bir gayret görsünler  ufakta olsa tüyo veriyolar.VE  bugun sertifikam geldi.çok mutluyum Allah herkesin yardımcısı olsun.yardım edebilcem bişi olursa yazın

aysima_JJ

arkadaşlar A1 sınavını kazandıktan sonra vize işlemleri için evraklarını hazırlayıp gönderen varmı? Gerçi ne gerekiyo öğrendim ama uygulayan bi kişiden de dinlemek isterim eşim türk vatandaşı yardımınız için şimdiden teşekkürler.

aysima_JJ

arkadaşlar A1 sınavını kazandıktan sonra vize işlemleri için evraklarını hazırlayıp gönderen varmı? Gerçi ne gerekiyo öğrendim ama uygulayan bi kişiden de dinlemek isterim eşim türk vatandaşı yardımınız için şimdiden teşekkürler.

eleğimsağma

arkadaşlar kazandımmmm yuppi:)darısı bizim gibilerin başına

gece

Tebrikler, Allah Yolunuzu Acik Etsin... :angel:

aysima_JJ

ayysegul

yaa kazandım ama gidemiyorum Allah kahretsin ya şimdide yaş sınırı gelmiş 17 yasında olduğum için vize için randevu bile vermediler.. offoff:) :embarassed: :cryla:

ayysegul

NİLSENAM

tebrikler....sende yaşının dolmasını beklersin.... alkis:) alkis:)

Serpil Öğretm/Bursa

Merhaba benim öğrencilerim neredesiniz
Serpilk öğr.

Serpil Öğretm/Bursa

eleğimsağma

arkadaslar dün puanımı öğrendim ve cok sasırdım 83 almışım hic beklemediğim bi sonuctu dance:)