Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yalcin55

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 12, 2008, 08:35:42 ÖS
mrb arkadaslar gecen bı kısı bu sıtede soyle yazmıs...sınava gırıp cıktantan sonra sınava gıren hocalardan bırıyle karsılasmıs hoca ona mektubun sag ust kosesıne nerden geldıgın ve tarıh yazılırsa mesela afyon 16marz 2008 gıbı...en son ısım yazdıktan sonrada altına ımza atılırsa daha cok puan verılıyo demıs...boyle yapan arkadaslar varmı?yazarsak daha cok puan verırler mı gercekten?bılgısı olan arkadaslar yazarsa sevınırım...
yok arkadasım sen sınava iyi hazırlan bunlara inanma ben hocalara sertifikanın gecerlililk süresi ile ilgili bir soru sordum,cevap bile vermediler...Allaha sükürler olsun ben gectim sınavı 81 puan aldım ilk sefer girmemde gectim.sana tavsiyem heyecan yapma sakin ol Hören bölümü aldatmalı yani halb acht diyo kitapcıktada da acht yazıyo herkes bi acht duyuyo ve hemen atlıyo ama ordaki halb aldatması,sana dicem iyi dinle iyi oku zaten ortalama puanları tutturursun zor bise degil sınav.Stress yapmayın sakin olun,herkese başarılar Allah yardımcımız olsun...

özlem_özlem

cok saol tubacım :) selam arkadaslar gece 12 de yola cıkıyorum yarın 13 te sınavım var dua edın bana arkadaslar heycan basladııı:(

özlem_özlem

tubacım yarın kesın burda ol emı hemen yazcam sana soruları tamam dua edın arkadaslaaaaaaaaaaaaar bıttee

tuu_ba

anaaa ozlem gelmıs kıs sen yola 12 demı cıkcan ya bıraz daha erken gıtseydın uyku mahmurlugu olur dıcem ama kalcak yerın yok galıba

tuu_ba

tskler yalcın heyecan yapmıcam dıyorum ama sınava gırerken napcaz bakalım

tuu_ba

ozlem aksama bakarım artık saol dusundugun ıcın

özlem_özlem

ya canım kalcak yer varda gece uyurum ben otobuste sabah kahvaltı yapar yıne kestırıım sonrada 12 de sınav yerındee olurum bakalım napcas bugun tekrar yaptık sınıfta sole bı hocayla kart cekme falan tanıtma yaptık ıyı geldı valla bakalım ne yapcas::)

tuu_ba

özlem_özlem

tuu_ba

ınsAllah ıı olur canım bugun anneme soledım sıteden bı arkadas sınava yarın gırıyomus dıye dua edıverdı:) bende ederım tabı zaten herkes gecsın dıye edıyorum ınsAllah kabul olur benımde cuma ıste

özlem_özlem

sagolsun teyzem yaa ınsAllah ınsAllah canım yaa soruların aynı cıkma ıhtımalı yuksekmıs bılıyo musun tuba benım bı arkadasım var yarın oda 9 da gırıyo sınava bakaalım cıkınca yardım etcek sende 3 gun sonrasın pek fark etmez belkıde hıc fark etmez sorular aynı olabılır hadı hayırlısı bakalım

tuu_ba

ınsAllah aynıları cıkar canım ya:) artık ona cıkanlarıda kendıne cıkanlarıda unutmada yaz musaıt oldugun bı zaman okısmı:)

özlem_özlem

cıkınca not alırım zaten dırek merak etme sen halledıcez ınsAllah sınavın ustesınden gelces hayırlısı olsun dıyorum inşAllah

tuu_ba

ınsAllah canım Allah herkesın yardımcısı olsun bısey dıcem yanlıs anlamazsan dıyımmııııı

tuu_ba

hadı kıs senı beklıyorum cıkcam bırazdan

tuu_ba

cıktın galıba neyse hadı basarılar Allah yardımcın olsun

fatihduygu915

slm tuu_ba mektupta sadece sana verilen üc şık olucak onlara dikkat et tarihmiş imzaymış onlara takılma zaten yalcın arkadaşımız gerekli acıklamayı yapmış dedğim gibi onlarla zamanı boşa harcamış ve kafanı karışıtırmış olursun ben ilk kez senden duyuyorum tarih imza v.s boş şeylerle kafanı karıştırma derim hic stresste yapmadan dikkatlı bir şekilde oku dinle ve yaz tamammı arkadaşım sana ve sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar. hele bir sınavı gec buda neymiş diyceksin vize işlemlerini görünce gözünü korkutmak istemem ama vize sınavdan daha yorucu oluyor.