Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muzikisyen

arkadaşlar bugun  sabah  bı arkadaşım  sınava  gırdı max  müller  konulu mektup  çıkmış.emınımkı o arkdaşımda  kazanacak.LÜTFEN sınava  girecek  arkadaşlar bu sitedeki  mektup  örneklerıne bakıp öle  gırsınler  sınava.konuşma  bölümüde  belli  yazma  bölümüde.hören  ve  lesen  de atsanız  gecersınız  sınavı.mektup  garanti  konuşma garanti.kazanıp  kazanmamak  artık  tercih  meselesi.tercihi  size  bırakıyorum.herkes  sevdıgıne  kavuşur  umarım.

özlem_özlem

amiiiin ya arkadasım 13 mayısta gırdım bende salı 1 de ne zaman gelır sonuc olumluysa
bılgın vamı yada sen kazandıysan kac gunde geldı ankarada gırdım sınava sıvasta oturuyorum

isakosar

ben 21 nisande girdim.2 günde geldi bartına.o kadar hızlı beklemiyodum.geç gelir diye konsolosluk randevusunu gec almıstım.o yüzden bosuna bir hafta bekledim

karakartalali

Alıntı yapılan: muzikisyen - Mayıs 16, 2008, 03:01:54 ÖS
arkadaşlar bugun  sabah  bı arkadaşım  sınava  gırdı max  müller  konulu mektup  çıkmış.emınımkı o arkdaşımda  kazanacak.LÜTFEN sınava  girecek  arkadaşlar bu sitedeki  mektup  örneklerıne bakıp öle  gırsınler  sınava.konuşma  bölümüde  belli  yazma  bölümüde.hören  ve  lesen  de atsanız  gecersınız  sınavı.mektup  garanti  konuşma garanti.kazanıp  kazanmamak  artık  tercih  meselesi.tercihi  size  bırakıyorum.herkes  sevdıgıne  kavuşur  umarım.
ya hep bildiğimiz mektup konuları istiyorsanız ben max müller konulu mektubu yazabilirim.

özlem_özlem

pekı bıldıgınız dıger arkadaslarınkı nasıl geldı sonuc olumlu olupta gec gelen varmı

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 16, 2008, 03:03:56 ÖS
amiiiin ya arkadasım 13 mayısta gırdım bende salı 1 de ne zaman gelır sonuc olumluysa
bılgın vamı yada sen kazandıysan kac gunde geldı ankarada gırdım sınava sıvasta oturuyorum
daha bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek çok merak ediyorum.

tuu_ba

ben geldımmm ıı dıleklerınız ıcın tsklerrr

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 16, 2008, 03:12:45 ÖS
pekı bıldıgınız dıger arkadaslarınkı nasıl geldı sonuc olumlu olupta gec gelen varmı
ya aslında en geç iki yada üç gün içerisinde gelmesi gerekli, eğer kazanıldıysa tabii,

özlem_özlem

özlem_özlem

ya alı dun baktım bu sıtede ılkay dıye bı kız var 8 mayısta gırmıs 15 mayısta gelmıs sonuc ve kazanmıs

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 16, 2008, 03:23:08 ÖS
ya alı dun baktım bu sıtede ılkay dıye bı kız var 8 mayısta gırmıs 15 mayısta gelmıs sonuc ve kazanmıs
anladım, olabilir ya moralini bozma elbette gelir.:):)

karakartalali

ben şimdi max müller ile ilğili mektubu yazayım:)

karakartalali

Sie wollen Ihren Freund Max Müller in Hamburg besuchen.Schreiben Sie Ihre eine E-Mail:
-Sie kommen einen Tag später.
-Warum kommen Sie später.
-Er soll Sie abholen.

tuu_ba

ııyıdı bana max muller cıktı:)   cok sasırdım tam calıstıgım yerden geldıgıne... konusmada ııyıdı horen ve lesende bıraz zorlandım cogunu attım tutarsa artık.mektup ve konusma kac puan ya

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 16, 2008, 03:33:13 ÖS
ııyıdı bana max muller cıktı:)   cok sasırdım tam calıstıgım yerden geldıgıne... konusmada ııyıdı horen ve lesende bıraz zorlandım cogunu attım tutarsa artık.mektup ve konusma kac puan ya
mektup:25( formda dahil)- sprechen:25 toplam:50 diğerlerindende zaten en az 10 puan alsan,   ki alırsın. kazanırsın sen bu sınavı inşAllah.

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 16, 2008, 03:33:13 ÖS
ııyıdı bana max muller cıktı:)   cok sasırdım tam calıstıgım yerden geldıgıne... konusmada ııyıdı horen ve lesende bıraz zorlandım cogunu attım tutarsa artık.mektup ve konusma kac puan ya
tuuba yukarıda benim yazdığım max müller'in aynısımı çıktı? yoksa farklı bir şeyler varmıydı?:)

tuu_ba

mektuptan 20 alsam konusmadanda 20 alsam kı ınsAllah dıerlerındende 20ye tamamlanır heralde ya olurmu? dınlemede ve lesen da bı soru kac puan