Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tuu_ba

gelecegız saat yazıyodu bı de o kadar

DOĞANAY

hadi geçmiş olsun tuğbacığım.. atlattın sen inşAllah.. darısı bizim başımıza :-\

tuu_ba

yakamoz55

Sevgili değerli arkadaşlar a1 sınavına girenler bölümü yani bu bölümdeki son 5 sayfaya kadar  okudum sondan son 5 sayfa hep 3 kişinin muhabbet mesajlarını okuyorum lütfen özel muhabbetinizi bnece msn ye taşırsanız daha bi ryardımcı olursunuz sınava girecek arkadaşlara sizlerden rica ediyorum son 5 sayfaya kadar hep muhabbet dinledim kou başlığı a1 sınavına girenler yani bilgi sınav hakkında bilgi sayfası bu sayfa lütfen sizlerden rica ediyorum size sohbet sayfasını öneriyorum okay anlayışınızla karşılayacağınıza şimdiden inanıryorum YAKAMOZ...

özlem_özlem

özlem_özlem

alı sımdı baktım kargonun sıtesıne gırıs okundu dıyoo bakalım ne demek o ya yolamı cıkmıs anlamadım kı bılgın var mı???

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 16, 2008, 08:50:21 ÖS
alı sımdı baktım kargonun sıtesıne gırıs okundu dıyoo bakalım ne demek o ya yolamı cıkmıs anlamadım kı bılgın var mı???
evt o anlamda. alman kültür merkezinde hani cep telefonu numarası verdinya, ona msj gelmedimi daha? bana daha yeni geldi, yarın teslim edilecekmiş.

karakartalali

Alıntı yapılan: yakamoz55 - Mayıs 16, 2008, 08:00:44 ÖS
Sevgili değerli arkadaşlar a1 sınavına girenler bölümü yani bu bölümdeki son 5 sayfaya kadar  okudum sondan son 5 sayfa hep 3 kişinin muhabbet mesajlarını okuyorum lütfen özel muhabbetinizi bnece msn ye taşırsanız daha bi ryardımcı olursunuz sınava girecek arkadaşlara sizlerden rica ediyorum son 5 sayfaya kadar hep muhabbet dinledim kou başlığı a1 sınavına girenler yani bilgi sınav hakkında bilgi sayfası bu sayfa lütfen sizlerden rica ediyorum size sohbet sayfasını öneriyorum okay anlayışınızla karşılayacağınıza şimdiden inanıryorum YAKAMOZ...
arkdaşım öylede, sen öyle bir konuşuyorsunki bizde burada A1 sınavı hakkında bilgi alış verişi yapıyoruz. yani orada hava nasıl yada buğün ne yaptın gibi şeyler değil ki, hepimizin ortak derdi A1 sınavı. ve buna yönelme olarak doğru olduğunu buluyorum, ama bundan sonra daha dikkatli olcaz.

DOĞANAY

arkadaşım dikkat etmemişsin sanırım burada konuşulan herşey a1 sınavı ile ilgili daha iyi incelersen siteyi herşeyi bulabilirsin bende buna inanıyorum

karakartalali

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 16, 2008, 09:20:02 ÖS
arkadaşım dikkat etmemişsin sanırım burada konuşulan herşey a1 sınavı ile ilgili daha iyi incelersen siteyi herşeyi bulabilirsin bende buna inanıyorum
evt katılıyorum size:)

karakartalali

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 16, 2008, 09:21:23 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 16, 2008, 09:20:02 ÖS
evt katılıyorum size:) lütfen biraz daha dikkat yakamoz bey.

DOĞANAY

arkadaşım eğer sende sınava gireceksen bu site yararlı gerçekten insanı baya rahatlatıyo bilgilendiriyo sen merak ettiğin herşeyi sınava giren arkadaşlardan öğrenebilirsin bizde bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışırız tabi sen  duygularımızı paylaştığımız için bize kızmaktan vazgeçersen ;)

rose_iz

Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 16, 2008, 09:24:49 ÖS
arkadaşım eğer sende sınava gireceksen bu site yararlı gerçekten insanı baya rahatlatıyo bilgilendiriyo sen merak ettiğin herşeyi sınava giren arkadaşlardan öğrenebilirsin bizde bildiğimiz kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışırız tabi sen  duygularımızı paylaştığımız için bize kızmaktan vazgeçersen ;)
doğanay arkadaşım ve bende bu siteden mektup örneklerini öğrendik çözüyoruz. kursta bu tarz örnekler görmedik konuşma hakkında bilgileri edindik burdan  ya ni geyik değill ben bütün bild,kklerimi bu sayfada öğrendim özellikle burcukafadar,fatih duygu ,tuba arkadaşım ali arkadaşım ve diğerleri hepsi gerçekten çok faydalı sizlere teşekkür ediyorum sınava son 7 gün :D

tuu_ba

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 16, 2008, 10:52:39 ÖS
Alıntı yapılan: DOĞANAY - Mayıs 16, 2008, 09:24:49 ÖS
doğanay arkadaşım ve bende bu siteden mektup örneklerini öğrendik çözüyoruz. kursta bu tarz örnekler görmedik konuşma hakkında bilgileri edindik burdan  ya ni geyik değill ben bütün bild,kklerimi bu sayfada öğrendim özellikle burcukafadar,fatih duygu ,tuba arkadaşım ali arkadaşım ve diğerleri hepsi gerçekten çok faydalı sizlere teşekkür ediyorum sınava son 7 gün :D
eğer birazda olsun yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere :)

tuu_ba

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 16, 2008, 11:50:31 ÖS
slm burcucum unttun benı
unuturmuyum hiç canım, burda yazdıklarını okudum, sınav hören ve lesen hariç iyi geçmiş. onlarda atmışsın biraz söylediğin kadarıyla ama olsun geçersin inşAllah. online görmediğim için sana cvp yazmadım
hadi sende atlattın çok şükür sınavı