Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

surmuyo o kadar canım ya hayırlısı yıne

tuu_ba

hatta ben sınvaa termın alırken sordum ılkını gecemezsem bıdaha nezman gırebılırım dıye 4hafta sonra dedıler onun ıcın dedım

tuu_ba

gelen kargoda acıklaması yazıyomu yanı su bolumden su kadar puan aldınız dıye

kesmeşeker

aradan 4 hafta geçmesi gerekiyor ve nerede sınava girdiyseniz tekrar orda sınava girmek zorundasınız

tuu_ba

kesmeşeker

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 17, 2008, 04:23:47 ÖS
ozer gelmısss
evet ;) aslında baya zamandır burdayım da görmediniz sanırım
nasılsın?

tuu_ba

slm kesmeseker ya bısı sorcam gelen kargoda hangısınden nekadar puan aldıgın yazıyomu

kesmeşeker

yazıyor tabiki hemde virgülüne kadar yazıyorlar merak etme ;)

kesmeşeker

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 17, 2008, 04:25:46 ÖS
slm kesmeseker ya bısı sorcam gelen kargoda hangısınden nekadar puan aldıgın yazıyomu
senin sınav sonucun gelmedi mi daha?

tuu_ba

ben dun gırdım senın kac kac yazıyodu sonucta

özlem_özlem

canım yazıyo ama pek anlamadım hesaplıom farklı cıkıyo ben randevumu aldım hemen 18 gun sonra verdıler ama o yuzden dedım bakalım salı kac gun sonraya vercekler hayırlısı yaa

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 04:17:25 ÖS
alı barı sen ıyı habe ver yaa nolurr

maalesef özlem ya kaldım yine, ikinci sınavıda kazanamadım, çok kötü durumdayım,55 puan aldım.en kısa zamanda üçüncü sınava gün alacağım.

özlem_özlem

yapma yaa :(:(:(:(:(:( bu nası adalet ya adamlar 4 5 puanla bırakıyoo yaa:(:(:(:(:(:( sıkma canını bende cok yandım sbah ama anladımkı su ıyılık var oortamı gorduk ve su var ben suan daha guvenıyorum kendıme almanları gordum soruları gordum konusma bolumunu gordum ve ınanıyorum kı bı sonrakınde yapcas alı gor bak takma kafana vardır bı hayır kesınlıkle dıom ya bende cok agladım zırladım sabah ama toparladım sukur bende hemen salı carsamba alcam gunu zaman kaybı olmasın :(

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 06:40:29 ÖS
yapma yaa :(:(:(:(:(:( bu nası adalet ya adamlar 4 5 puanla bırakıyoo yaa:(:(:(:(:(:( sıkma canını bende cok yandım sbah ama anladımkı su ıyılık var oortamı gorduk ve su var ben suan daha guvenıyorum kendıme almanları gordum soruları gordum konusma bolumunu gordum ve ınanıyorum kı bı sonrakınde yapcas alı gor bak takma kafana vardır bı hayır kesınlıkle dıom ya bende cok agladım zırladım sabah ama toparladım sukur bende hemen salı carsamba alcam gunu zaman kaybı olmasın :(
evt bende o günlerde alacam haftaya alırım günü.bu seferde bizi geçirmesinler tüm hırsımla çalışacam bu sefer, iyi ki siz varsınız, iyi ki almancax var.

limonn

bol bol alman kanalı dinleyin kulağınız alışır anlamasanızda faydalı olur

özlem_özlem

inşAllah gecıces bak bu sefer olcak tum hırsımızla calışcas ve yapcas ve gor bak olcak bu sefer azımle sevgıyle yapcas alcas 60 ın ustundekı tum notlarıı:)

halecim

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 17, 2008, 05:02:46 ÖS
Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 17, 2008, 04:17:25 ÖS
alı barı sen ıyı habe ver yaa nolurr

maalesef özlem ya kaldım yine, ikinci sınavıda kazanamadım, çok kötü durumdayım,55 puan aldım.en kısa zamanda üçüncü sınava gün alacağım.

neyse takmayın kafanıza arkadaşlar.eminim daha iyisini alcaksınız..