Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muzikisyen

Arkdaşlar lütfen  kişilere  özel  eleştırıleırnızı,özelden  mesaj atın kı burdan  faydalanmak ısteyen  arkadaşlarımızın  aklı karışmasın.burda  bir  kişinin  bile  art  niyetli olduguna  ınanmıyorum.herkes  bırbırıne  destek olmaya  çalışıyo.ben  sınavı  kazananlar  bıdaha  bu  sıteye  ugramaz  dıye  düşünüyodum  ama  ben  hergun  burdayım.çünkü inanın  bır  kişi  buraya  kazandıgını  yazsa  sevınıyorum(duygusal  bı  fılmde sevgılılerın  kavuşma  anı  gıbı).ama lütfen kendi  öz eleştirinizi  yapın.''akıl  akıldan  üstündür'',''nekadar  bilirsen  bir bilene  danış ''sözlerini anımsayın.

Ya bakın  sözlü  bölümle  yazılı  bölümün kopyaları  var  bu  sıtede.en  az  40-50  puan  ordan  garanti.hören  lesenden  de zaten  gelır  20  puan.sınava hem  bilgi  hemde  psikolojik olarak  hazırlayın kendinizi.insan  heyecanlandıgında  bırakın  almancayı  türkçe  bile  zor konuşuyo.

Yakamoz arkadaşım iyi  niyetini  gösterirken yanlış  kelimeleri  secmış olsada destek  için  burda  bence.hepimizin  birbirimizden  öğreneceği  şeyler  var.Allah herkesin  gönlüne  göre  versin.

özlem_özlem

herr muzikisyen  sana zahmet bana o sayfaları bulup yollar mısın sozlu ve yazılı bolumlerın oldugu sayfaları bıtte sımdıden danke schön

hunkarus

Arkadaşlar sınav randevusu almak için ne gibi yollar izlemem gerek temmuzda girmeyi düşünüyorum bunu için ban link veya bilgi veriseniz çoksevinirim PİN min den bahsediyor ne dir pin ??

werdermm

Alıntı yapılan: hunkarus - Mayıs 18, 2008, 04:11:37 ÖS
Arkadaşlar sınav randevusu almak için ne gibi yollar izlemem gerek temmuzda girmeyi düşünüyorum bunu için ban link veya bilgi veriseniz çoksevinirim PİN min den bahsediyor ne dir pin ??
ben ilk sınava girenlerden olduğum için,yeni uygulamadan haberim yok.bilgim olsaydı paylaşırdım.kolay gelsin.

muzikisyen

özlem_özlem sana zahmet olmazsa 73 sayfayı  oku.hem  mektuplara  ulaşırsın  hemde  tüm  merak ettiklerıne.mektupları tekrardan aynı  konu içine  yazmam uygun olmaz bence.kolay gelsın  başarılar

limonn

Alıntı yapılan: yavuz67 - Mayıs 17, 2008, 10:22:53 ÖS
slm arkadaşlar bende ocakta sınava girmiştim 48 puan aldım
ve bu ayın 29 unda yine gircem çok heyecanlıyım yardım edinya çok kötüyüm
slm hangi şehirde girmiştinn sınava

dee

limonn

Alıntı yapılan: hunkarus - Mayıs 18, 2008, 04:11:37 ÖS
sınava gireceğin şehirden goote yani telde bir randevu alıp onların söylediği günde bankaya ücreti yatırıyorsun..bankadan aldığın dekont ve kimliğinle sınava gidiyorsunn   benim bildiğim bu

rose_iz

satrd deutsch senden korkmuyorum sen benden kork :D

rose_iz

hahah adını bile yazamadım :d start deutsch a1 senden korkmuyorum:D

rose_iz

son 5 gün dee sana katılıyorum :s

hunkarus

sınava girmek için hangi yolları izlemem geek arkadaşlar yardım edecek olan yokmu

özlem_özlem

herr hunkarus; ılk  once işbankasına 25 ytl yatırmalısın ve pın numarası almalısın daha sonra o dekontla telefonun basına gecmelı ve 0212 340 49 43 numarasını aramalı sınava gormek ıstıdıgını soylemelı pın numaranı soylemelsın onlar sana sınav tarıhı verecekler bıde sana akbanka subesıne para yatırman ıcın bı hesap no vercekler daha sonra telefonu kapatcan ve sınavına 1 hafta kala gıdıp akbanka durumu anlatıp dıycen ıste ben sınava gırcem ankarada goothe nın dıycen onlar bılırler su hesap noya yatırcam para dıycen 120 ytl yatırcan ha unutma verıceklerı dekonta senın tc nonu ve sınav tarhını yazsınlar saatıyle ve daha sonra baslıycan gun saymaya tabı buarada sureklı üben yapcan bu sart also ve ve o gun gelcek atlıycan otobuse ankaraya gıtcen termınalde ınıııp metroya bıncen ve kızılaya gıdıcen kızılayda kıme sorsan sana alman kultur dernegının yerını soyler... ve sınavdan yarım saat hatta 35dk once orda olcaksın ve sırayla ıcerıye alcalar soy ısmınım basharfıne gore benım soy ısmım a ıle baslıyodu ben ılk gırdım :( daha sonra hemen yukarı cıkıyosun asansorle 8. kata ordan senı karsılıyolar zaten ve ön sıralara otur arka taraflar horen bolumunde yankı yapıyo haberın olsun zaten heycanlı olcan bıde anlasılmazsa dınledıgın ıyıce panık olursun Allah korusun... basarılar... es ıst so:)

dee

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 18, 2008, 09:30:50 ÖS

Istanbul saat 11 benim. Senin? Heyecani yenmek gerek. Universite sinavi icin bile bu kadar heyecanlanmamistim.

rose_iz

Alıntı yapılan: dee - Mayıs 18, 2008, 11:46:06 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 18, 2008, 09:30:50 ÖS

Istanbul saat 11 benim. Senin? Heyecani yenmek gerek. Universite sinavi icin bile bu kadar heyecanlanmamistim.
9,30 da da ben giricem ewet üni. bile bukadar stres yapmamıştı bana:d başarılar kursa gidiyormusun nerde gidiyorsun

yavuz67

Bu Üyeye Teşekkür Et

Mesleği : bilgi işlem
Yaşı : 3..

Aktivität 

Rang 

Popularität 

Ynt: A1 sınavına girenler
« Yanıtla #1451 : Dün 04:18:30 ÖS » Alıntı 

--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı sahibi: yavuz67 üzerinde Mayıs 17, 2008, 09:22:53 ÖS
slm arkadaşlar bende ocakta sınava girmiştim 48 puan aldım
ve bu ayın 29 unda yine gircem çok heyecanlıyım yardım edinya çok kötüyüm

slm  ben ankarada girdim yine ankarada giricem
sen girdinmi hiç sınava giren varsa biraz yardım istiyorum

yavuz67

slm arkadaşlar banada yardımcı olurmusun ayın 29 unda gircem