Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

songül

Allah bu yolda kimseyi koymasın Allah hepimizin yardımcısı olsun

gergin55

Ama şimdi olmadı sen açıkca pes ediyom diyosun eğer sınav için pes ediyosun songül sana derimki gel pes etme ben en es eden arkadaşımın 5 nci sınavı geçdiğini gördüm biz pes etmeyelim onlar pes etsin artık almanyaya gitmek değilde bana sanki almanlarla savaş gibi geliyo bu o yüzden daha bir değişik çalışma stili yaratıyo insanda bu pskoloji sen kalırsan bir kez daha okay...

karakartalali

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 22, 2008, 08:34:45 ÖS
anlıyorum heyecan heyecan herkezin problemi normal karşılıyorum artık ben 2 nciye gidiyom birincisinde hiç heyecanım yoktu ama bunda olurmu bilmiyom ilk gittiğimde bir şey bilimiyodum o yüzden heyecan yoktu sanırım şimdi biraz var ama onuda yenerim inşAllah Allah hayırlsını eylesin songül sen kursa gittinmi nerde kurs aldın
arkadaşım sen sınava girip setifikanı almadın mı?

gergin55

Cevap verdiğin yazımı tekrar okumanı tavsiye ediyom sana karakartallı okay 2 nci sözü geçiyo bak orda...

karakartalali

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 22, 2008, 08:59:30 ÖS
Cevap verdiğin yazımı tekrar okumanı tavsiye ediyom sana karakartallı okay 2 nci sözü geçiyo bak orda...
anladım kusura bakma.

gergin55

sen ne yapdın çalışmaların devam ediyo bak bu sefer geçiyosun okay yanlış hatırlamıyosam 3 ncüye gidiyosun sende demi inannıyorumki bu sefer başaracaksın sende...

karakartalali

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 22, 2008, 09:05:04 ÖS
sen ne yapdın çalışmaların devam ediyo bak bu sefer geçiyosun okay yanlış hatırlamıyosam 3 ncüye gidiyosun sende demi inannıyorumki bu sefer başaracaksın sende...
teşekkür ederim arkadaşım evet 3. gireceğim. çalışmalarda iyi gidiyor. bende haftaya gün alcam.umarım bu sefer olur. heycan zaten içeriye girene kadar var.içeriye girip, masaya oturduğum zaman heycan kalmıyor.:)

gergin55

Biliyorum kardeşim hani konserlerde derlerya az sohbet bol müzik burda yapmamız gereken aslında şuanda bol bol kelime çalışmak kelime bilince zaten arkdası geliyo bu işin tabi herkezin çalışması stili vardır burda kafa karışdırmayalımda az bir uğraşın gerçekden bu işi bitireceğine inanıyorum ben korkulacak gözde büyütülecek bir şey değil geride bakınca zaten umarım ben dahil herkez başaracakdır bu sınavı....

tuu_ba

slmlar... daha gelmedı yarın gelır heralde kargom cıkmıs ups den baktım bakalım ne olcak merakla beklıyorum

karakartalali

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 22, 2008, 09:12:20 ÖS
Biliyorum kardeşim hani konserlerde derlerya az sohbet bol müzik burda yapmamız gereken aslında şuanda bol bol kelime çalışmak kelime bilince zaten arkdası geliyo bu işin tabi herkezin çalışması stili vardır burda kafa karışdırmayalımda az bir uğraşın gerçekden bu işi bitireceğine inanıyorum ben korkulacak gözde büyütülecek bir şey değil geride bakınca zaten umarım ben dahil herkez başaracakdır bu sınavı....
umarım öyle olur arkadaşım. umarım dediğiniz gibi olur.ne kadar fazla kelime bilirsek o kadar iyi.

tuu_ba

bu arada yarın sınava,butun sınava gırıcek arkadaslara basarılar dılerım Allah yardımcıları olsun...

karakartalali

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 22, 2008, 09:16:11 ÖS
slmlar... daha gelmedı yarın gelır heralde kargom cıkmıs ups den baktım bakalım ne olcak merakla beklıyorum
umarım kazanırsın ya. bizde motive oluruz bu sayede. :):)

karakartalali

yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar.:)

gergin55

Bir gideyimde sizi motive ederim gelince siz merak etmeyin arkdaşlar....

karakartalali

Alıntı yapılan: gergin55 - Mayıs 22, 2008, 09:19:03 ÖS
Bir gideyimde sizi motive ederim gelince siz merak etmeyin arkdaşlar....
sizin sınav ne zaman? :)

cihangir

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 22, 2008, 09:16:11 ÖS
takma kafana her türlü kazanırsın

gergin55

17 sinde önümüzdeki ay işte arkadaşlar bakın ne yapın yapın geçikdirmeyin hemen sertifikanızı alın bizim tömere bir bilgi gelmiş hocamız anlattı A2 yi yükseltmeyi düşünüyolarmış bunu yetersiz bulmuş alman ükümeti çalışmalar başlamış tabi buda bir sene alır ama ben yinede bu adamlara güvenmem bir günde yaparlar yapacaklarını artı tahminim goethe enstitüsü bakın bir aya kadar tatile girebilir açılmasıda bir ayın üzerinde olur bildiklerinizide unutrsunuz hemen randevu alın evde çalışanlar kurs almayan arkdaşlar okay..