Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

ohooo kaç kişi girmiş böyle bugün, ne güzel ya. inşAllah hepiniz geçersiniz.

tuu_bacım senide çok çok tebrik ederim.

smc-403

inşAllah ya dört gözle bekliyorum sınav sonucunu ama geçecem gibi gelio bana

özlem_özlem

inşAllah kazanırsın kartlarda ne cıktı hatırlıyo musun?

burcukafadar

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 23, 2008, 08:47:19 ÖS
hatırladığım kadarıyla senin oldukça bilgin vardı smc. geçersin merak etme. hata sınavınınn süresine oldukça zaman olmasına rağmen sen birçok konuya hakimdin k ondan sonrada çalışmışsındır zaten. inşAllah birkaç gün sonra seninde hayırlı haberlerini alırız burda :) ;)

özlem_özlem

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 08:52:43 ÖS
ali randevu aldın mı sen?
haftaya alacam. :) :)umarım en kısa zamanda gün verirler.

smc-403

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 23, 2008, 08:50:39 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 23, 2008, 08:47:19 ÖS
hatırladığım kadarıyla senin oldukça bilgin vardı smc. geçersin merak etme. hata sınavınınn süresine oldukça zaman olmasına rağmen sen birçok konuya hakimdin k ondan sonrada çalışmışsındır zaten. inşAllah birkaç gün sonra seninde hayırlı haberlerini alırız burda :) ;)

valla ümitliyim doğrusu mektubuda forumuda yaptım mülakatta güsldi inşAllah sonuçta güsel olur

özlem_özlem

inşAllah bana 11 14 17 hazıran var dedıler bakalım sıstem ne dıycek dedıler Sistemde sagolsun 11 hazıran dedi :D

smc-403

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 08:50:00 ÖS
inşAllah kazanırsın kartlarda ne cıktı hatırlıyo musun?

araba hava alanı yemek yemek yasak kalem elma  oda daire bahçe hatırladıklarım bunlar hımm bide istasyon

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 08:56:14 ÖS
inşAllah bana 11 14 17 hazıran var dedıler bakalım sıstem ne dıycek dedıler Sistemde sagolsun 11 hazıran dedi :D
ondan sonrası yokmuymuş?

karakartalali

teşekkürler. mektup konunuzu hatırlıyormusunuz? tekrar teşekkürler.

özlem_özlem

bıde dıkkat et oglen olmasın sabah daha ıyı olur kanımca ben 1 de gırdım oglen pıştım valla sıcakta bıde mılletle konustum salak gıbı moralım bayagı bozuk gırdım sınava ve heycan coktu ama ınsAllah bu daha ıyı olcak tek dılegım su sınavı gecmek hayırlısıyla yarabbım ınsAllah yaa...

özlem_özlem

bılmıom kı o tarıhlerı sıraladı valla

smc-403

kış tatiline gitmek istiyorsun bir kayak merkezine , bilgi istiorsun uygun otellerin adreslerini istiyorsun ve eylül ayında oluoo bunlar mektup bundan ibaret

özlem_özlem

sana hangılerı cıktı pekı kartta ?

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 23, 2008, 08:58:11 ÖS
bıde dıkkat et oglen olmasın sabah daha ıyı olur kanımca ben 1 de gırdım oglen pıştım valla sıcakta bıde mılletle konustum salak gıbı moralım bayagı bozuk gırdım sınava ve heycan coktu ama ınsAllah bu daha ıyı olcak tek dılegım su sınavı gecmek hayırlısıyla yarabbım ınsAllah yaa...
inşAllah dediğin gibi olur arkadaşım.evt sabah daha iyi olur.öğlen o sıcakta beklemek pişirir insanı dediğn gibi. :)

smc-403

walla  istanbuldaki goethe klimalıydı arkadaşlar serin serin yaptık sınavımızı :D