Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 24, 2008, 01:58:28 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 10:43:59 ÖÖ
smc sen beni gördün ozman sprechen.dan çıkarken :D  sen gircektin çünki ben çıkarken hmmm hatırla bakalım altımda krem rengi etek üzerimde kahve gömlek vardı  ;D ;D ;D ;D ;D
ewettt o benim hörenda dışardan ses gelipde dikkat dağılmasın diye sölemiştim sen nerdeydin

hatırladım seni simdi tamam pencereleri kapatalım hören da ses olmasın dien sen deilmiydin ?

rose_iz

ewetttt bendim demekki aynı sınıfta girmişiz sınava ama 1 sn sen 11.de girdin sınava öle yazmışsın

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:27:17 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 24, 2008, 01:58:28 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 10:43:59 ÖÖ
smc sen beni gördün ozman sprechen.dan çıkarken :D  sen gircektin çünki ben çıkarken hmmm hatırla bakalım altımda krem rengi etek üzerimde kahve gömlek vardı  ;D ;D ;D ;D ;D
ewettt o benim hörenda dışardan ses gelipde dikkat dağılmasın diye sölemiştim sen nerdeydin

hatırladım seni simdi tamam pencereleri kapatalım hören da ses olmasın dien sen deilmiydin ?

bende siyah bir gömlek giymiştim pencere tarafından ikinci sırada oturuodum zaten arka arkaya 2 erkek oturduk biz:D

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:28:44 ÖS
ewetttt bendim demekki aynı sınıfta girmişiz sınava ama 1 sn sen 11.de girdin sınava öle yazmışsın

sözlüye 11. sınıfta girdim demek istemiştim

rose_iz

aaa hatırladım seni ewetttt:)) ne tesadüf ama dimi hahaaa:D nasıl geçti sınav??

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:31:27 ÖS
aaa hatırladım seni ewetttt:)) ne tesadüf ama dimi hahaaa:D nasıl geçti sınav??

İyi gibi gelio bana ama kesin bişi sölemek zor doğrusu ama ümitliyim umarım başarırız

rose_iz

umarımmm. benimde öle walla bakalım hayırlısıyla kazanırız inşAllah  ama sana bi soru sorcam:d lesenda hani ilk başlardaki 5 tane richtig order falsch vardı ya hani konu okuyupta işaretlediğimiz onları nasıl yaptın

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:35:47 ÖS
umarımmm. benimde öle walla bakalım hayırlısıyla kazanırız inşAllah  ama sana bi soru sorcam:d lesenda hani ilk başlardaki 5 tane richtig order falsch vardı ya hani konu okuyupta işaretlediğimiz onları nasıl yaptın

şu şeyimi dion doğum günü prtisi falan vercek ama hediye istemioo kek falan getirin dio bide doktorlu metin vardı onlardanmı bahsedion

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 24, 2008, 02:37:15 ÖS

şu şeyimi dion doğum günü prtisi falan vercek ama hediye istemioo kek falan getirin dio bide doktorlu metin vardı onlardanmı bahsedion

ewet ewet doktorlu olan en baştaki 2 konu doğum günülü olan onları nasıl yaptın sırasıyla???   ben özüre falsch dedim yarın gelceğe r dedim.  diğer okumam doğru da o doktorluda biraz karıştırdım galiba:S

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:39:14 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 24, 2008, 02:37:15 ÖS

ewet ewet doktorlu olan en baştaki 2 konu doğum günülü olan onları nasıl yaptın sırasıyla???   ben özüre falsch dedim yarın gelceğe r dedim.  diğer okumam doğru da o doktorluda biraz karıştırdım galiba:S
ben ikisinede falsch dedim çünkü hastayım ne zaman geliyorum bilmiyorum diodu sanki doğumgünülü olanda birinde kuchen yapmak zorunda diolardı ona richtig dedim bide giriş parası alcak diodu sonuncuda galiba ona falsch dedim diğerini hatırlamıorum

rose_iz

bende ilkine falsc dedimm diğerine r dedim o yanlış anlaşılan. ötekilerinide aynı yapmışız  bide şey vardı snaırım hatırlamıyorum ama doğru olduğuna eminim neyse:D güzel haberler veririz inşAllah birbirimize ben çıktım formdan byess

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:47:29 ÖS
bende ilkine falsc dedimm diğerine r dedim o yanlış anlaşılan. ötekilerinide aynı yapmışız  bide şey vardı snaırım hatırlamıyorum ama doğru olduğuna eminim neyse:D güzel haberler veririz inşAllah birbirimize ben çıktım formdan byess

o günü iple çekiyorum umraım herşey isteklerimiz doğrultusunda gelişir byee

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 24, 2008, 02:48:28 ÖS
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 24, 2008, 02:47:29 ÖS

o günü iple çekiyorum umraım herşey isteklerimiz doğrultusunda gelişir byee
inşAllahhhh.     

yakamozlu_gece

Hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar....

rose_iz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Mayıs 24, 2008, 07:00:07 ÖS
Hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar....
saol yakamozz sen geçtin mi sınavı kaçla geçtin???

-10-

slm arkadaslar ne olacak bızım halımız arkadaslar bu sınav kalkmıcakmı bılen varsa lutfen soylesın ayrıca bız takılara calısıyoruz ısımıze yararmı yoksa cumle kurmayamı calısdarım  suan cok bunalımdayım

rose_iz

Alıntı yapılan: -10- - Mayıs 24, 2008, 10:39:05 ÖS
slm arkadaslar ne olacak bızım halımız arkadaslar bu sınav kalkmıcakmı bılen varsa lutfen soylesın ayrıca bız takılara calısıyoruz ısımıze yararmı yoksa cumle kurmayamı calısdarım  suan cok bunalımdayım
şimdi arkadaşım bizde ilk başlarda takıları öğrenerek başladık sonra zamanla cümleye dönüştü öğrenimimiz sen nenkadar süredir eğitim alıyorsun bilemem amam  biz 3 hafta-dan sonra cümle kuruyorduk