Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rose_iz

smc-403

smc-403

ya ben cevapları öğrenmedim zaten telefondan sölemiorlar ama bugün ups e teslim ediolarmış

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 11:30:20 ÖÖ
ya ben cevapları öğrenmedim zaten telefondan sölemiorlar ama bugün ups e teslim ediolarmış
hmm anladım peki bişi daha sorcam:D  geçemeyenleri telle arıyorlarmış bu doğru bi duyum mu.. ???

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:22:29 ÖÖ
biz tel açıpta öğrenemiyormuyuz yaa:s bide smc şey dicem geçemeyenleri arıyorlarmış doğrumu sence bu???

neden öle bişi yapsınlarki adam geçememişse geçememiş neden boşyere onlara para harcasınlarki ama şöle bi durum varsa bilemem mesela geçemeyenleri kendi bünyeleri altında kursa almak için telefon açıolarsa olabilir ama en ufak bi fikrim yok şuan ama beni daha aramadılar ki neticelerde belli olmuş geçtimmi acaba :D

ayseyildiz

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:21:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 10:16:01 ÖÖ
arkadaşlar 23 mayısta yapılan sınavın neticeleri belli olmuş bugün ups şirketine veriliyormuş yarın en geç elinizde olur
sen nerden öğrendin smc. şimdi yarın gerçekten gelcekmi ayyy stress yaptım:s
Roze istersen sende kargo şirkeri arayı adına bir kargo olup olmadığını sorabillirsin.Varsa zaten geçmişsindir.Ayrıca benim duyduğum kadarı ile tel.açıyorlarmış kalnlara 2 gün içinde.Sabır sabır sabır.Bende dün girmiştim bu akşam öğrenicez ama sonuçları hocamızdan

smc-403

Alıntı yapılan: ayseyildiz - Mayıs 27, 2008, 11:33:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:21:47 ÖÖ
Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 10:16:01 ÖÖ
arkadaşlar 23 mayısta yapılan sınavın neticeleri belli olmuş bugün ups şirketine veriliyormuş yarın en geç elinizde olur
sen nerden öğrendin smc. şimdi yarın gerçekten gelcekmi ayyy stress yaptım:s
Roze istersen sende kargo şirkeri arayı adına bir kargo olup olmadığını sorabillirsin.Varsa zaten geçmişsindir.Ayrıca benim duyduğum kadarı ile tel.açıyorlarmış kalnlara 2 gün içinde.Sabır sabır sabır.Bende dün girmiştim bu akşam öğrenicez ama sonuçları hocamızdan

ben kargo şirketiyle görüştüm daha almamışlar saat 15:00 gibi teslim alıncakmış net,iceler ki galiba sen izmirden girmiştin belki sadece izmirde telefonla i,lgili bi durum vardır çünkü ben çok araştırdım ama istanbulda böle bişi duymadım

smc-403

seni aradılarmı yoksa rose_iz ?

rose_iz

[/quote] gerçekten öyle mi düşünüyorsun ayşe yıldız geçtiysem kargom vardır dimi geçmedin durumunu da vermiolrdır sanırım kargoya dimi?? ayy Allahım inşAllah geçmişimdir. amin.

smc-403

bu arada ups in internet sitesindende takip edebilirsin sana verdikleri takip numarasından aramayada gerek yok ;)

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:39:07 ÖÖ
gerçekten öyle mi düşünüyorsun ayşe yıldız geçtiysem kargom vardır dimi geçmedin durumunu da vermiolrdır sanırım kargoya dimi?? ayy Allahım inşAllah geçmişimdir. amin.
[/quote]

hayır yanlış biliyorsun rose_iz herkese gönderiolar mektup geçemeyenlerede gönderiolar kazanamadınız diye

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 11:36:26 ÖÖ
seni aradılarmı yoksa rose_iz ?
yok aramadılar aman aramasınlarda zaten Allah koruusn ben kargoda sertifikamı bekliyorum. inşAllah gelecek :angel:

rose_iz

smc-403

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:41:55 ÖÖ
adım esra arkadaşlar :D

tekrar memnun oldum esra inşAllah geçeris ya takma kafana  hakkımızda hayırlısı neyse o olsun de ;)

ama yarın gelcek inşAllah neticeler en azından istanbul içindekilere :D

karakartalali

Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:31:46 ÖÖ
hmm anladım peki bişi daha sorcam:D  geçemeyenleri telle arıyorlarmış bu doğru bi duyum mu.. ???
bana sorarsanız iki sınavdanda kaldım ikisindede aramadılar.:)

rose_iz

Alıntı yapılan: karakartalali - Mayıs 27, 2008, 11:46:42 ÖÖ
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:31:46 ÖÖ
bana sorarsanız iki sınavdanda kaldım ikisindede aramadılar.:)
kargoyla geldi dimi durum sonucun?

rose_iz

Alıntı yapılan: smc-403 - Mayıs 27, 2008, 11:45:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: rose_iz - Mayıs 27, 2008, 11:41:55 ÖÖ
adım esra arkadaşlar :D

tekrar memnun oldum esra inşAllah geçeris ya takma kafana  hakkımızda hayırlısı neyse o olsun de ;)

ama yarın gelcek inşAllah neticeler en azından istanbul içindekilere :D
amin inşAllah. hepimiz geçeriz inşAllah