Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakartalali

Alıntı yapılan: dinar - Haziran 06, 2008, 08:28:27 ÖÖ
arkadaşlar 11 hazıranda sınava gün aldım dualarınızla bizm yanımızda olun heyecan başladı şimdiden nsl yapcam bilmiyorum inşlah kazanırım ve benim gibi herkes kazanır
arkdaşım bende 11 haziranda sınava girecem sabah saat 09:00 da. sen kaçta girecen acaba?:)

kadiy

sabhaki sınavlar daha iyi oluyo bence bende sabah girmiştim inşAllah geçersiniz

burcukafadar

sınava girecek arkadaşlar, hepinize başarılar.....
heyecandan olabildiğince uzak olmaya çalışın ;)

koray_efe_7

ankarada sınava girmiş olan arkadaslar sizden ricam mektup konularını yazarmısınız bende 27 haziranda giriyorum şimdiden tesekkürler. herkez için en güzeli olur inşAllah

sonsuzyolcu0604

11 haziranda sinava girecek olan arkadaslar saat kacta gireceksiniz sinava

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Haziran 06, 2008, 08:03:05 ÖS

Nerde :)

karakartalali

Alıntı yapılan: sonsuzyolcu0604 - Haziran 06, 2008, 08:03:05 ÖS
ben ankarada sabah saat 09:00 da gircem. :)

özlem_özlem

bende sabah 9da ankarada gırıyorum 11 hazıranda az kaldııı dın dın dın dın :)

kadiy

ankara palas kolay gelsin 8. kata çık çık bitmiyo katlar :) inşAllah orda sakallı bi hoca var hörende ona düşersiniz denilene göre çok iyi biriymiş bana cadı bi kadın sorular sormuştu uzun sarışın bi bayan bütün sınavlara aynı hocallar giriyo genelde onun için dedim hayırlısı inşAllah kazanırsınız

f_tuba26

canım arkadasım cok güzel bi puan almısın vize için nereye gitttin tazarmısın bana ben ankara sınava girdim fakat vizeyeizmire gittim ve biraz sorun yaptılar neden izmirde girmedin diye,burdan belirteyim herkese..eger vize basvurunuz sınava girdiğiniz yerdegilse biraz ugrasıyolar sizinle yani torpille yada para vermiş almısınız gibi
ve ben tam bi 2.sınav yasadım desem yeridir izmirde cünkü sprehen bölümü gibi bir soruya maruz kaldım simdiden basarılar herkese

f_tuba26

evet bende vizeye gideli 10 gün oldu ve bende agustosa kadar vizemin cıkmasını bekliyorum.Ben sınav için randevu aldıgımda sınava 2 hafda kalmıstı,ve 2 hafda da dişimi tırnagıma taktım desem yeridir,avantajım turizmde 5 yıldır calışmış olmam ve daha önceki senelerde almanca kurslarına gitmiş olmam,sadece biraz dinleme yaptım bol bol yazdım,kelime ezberledim,hepsi bu herkes benim gibi şanslı olmaya biliyo,korktugum kadar zor gecmedi,en azından bana öle geldi,sınava girceklere basarılar burdan

sonsuzyolcu0604

lutfen sabah sinava girecek olan arkadaslar sonra sorulari buraya yazarmisiniz cunku benimde aksam almanyada sinavim var ve buyuk bir ihtimalle sorular ayni olacak....

karakartalali

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Haziran 06, 2008, 10:02:03 ÖS
bende sabah 9da ankarada gırıyorum 11 hazıranda az kaldııı dın dın dın dın :)

evt aynen öle:)

songül

songül

benimde sınav ayın 12 sinde izmirde ben ikinci sınavıma giriyorum

warum?

arkadaşlar benim sonucum bugün ups ile geldi sınavı gectim 75 ile darısı sizin başınıza inşAllah hayırlısıyla herkes kazanır .  Ben 04.06.2008 tarihinde sabah : 9 :00 da girdim sınava ankara goethe'de 3 gün içinde geldi sonuç   kargo poşetinin içinde sadece sertifika var puanlar falan yazıyo kesinlikle korkmayın sınavdan oradakiler çok iyi ben en yüksek puanı sprechenden almışım 24.90 görevliler sizi çok rahatlatıyor zaten sizde bi kaç süslü kelimelerle konuşursanız hiç bi problem olmaz eminim. lesen zaten kolay biraz şaşırtmalı ben en çok hören'de zorlandım. Burdaki arkadaşlara çok teşekkür ederim benim tek almanca arkadaşım ve dostum ALMANCAX  

songül

warum tebrikler arkadasım darısı bizim basımıza insAllah