Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koray_efe_7

A1 sinavini gözünüzde büyütmeyin korkulacak bisey yok sadece biraz tekrar ve kelime ögrenin kursa gidin ve hergun kesinlikle arkadasimin dedigi gibi 1 saat tekrar yapin yarin bende olan mektup konularini size yollarim iyi geceler Allah herkesin yardimcisi olsun .

babyboo

arkadaslar ben kursa gidemedim giremiyordum siteye henüz evime yeni geldim bulundugum hotelde wireless olmadigi icin calisamadimda o kadar kötü ki henuz nufus cuz bile bekar yazio daha bugun irandan geldim ve sinavim 19 eylül gercekten bitik durumdayim ne mektup ne kart ben bu sinavi kaybettim yarin beyoglundaki alman kitap evinden goethe kitabini alicamda bu saatten sonra pek ise yaramaz artik diye düsünüyorum.. giricek arkadaslarin hepsine basarilar hepiniz cok calistiniz emeginizin karsiligini fazlasiyla alicaksiniz.. sertifikalarinizi ve tecrübelerinizi heyecanla buraya bekliyoruz :)

aumann

Arkadaslar 28 agustos da izmirde sınava girecek arkadaslar

babyboo

arkadaslar bugun alman kitap evindeydim bana fit fürs goethe-zertifikat a1 cdli kitabini verdiler herseyi atin ellerinizden imkaniniz varsa ulasabilirseniz bu kitaba bu kitabi alin ve sadece burdaki alistirmalari cözün kitap orta kalinlikta.. goethe dioki bu kitaptaki alistirmalari cözen bu sertifikayi almaya hazir demektir banada bugun orda bu sölendi kursa gidemedigimi söledim sadece bu kitaba calis dendi.. icinde gereksiz hicbisii yok sadece sinav sorulari.. hören lesen vs.. arkasinda cevap anahtarida var buna calismak bence yeterlidir birde ögrenme asamasinda kilavuz olarak yardimci bi sözlükle bu sinav bu kitapla gecilir.. herkese iyi calismalar Allah hepimize zihin acikligi versin..

Libahse

Merhaba arkadaşlar.

Yarın sınava giriyorum. Elbetteki kurstan kursa, yöntemden yönteme ve çalışmalarda kullandığınız kitaplardan kitaplara değişir ancak önemli olan tekrardır. Ne kadar tekrar ederseniz, o kadar verim alırsınız.. Beraberinde söylenecek birşey varsa o da anlamadığınızı, takıldığınız noktayı sormaktır. Tamam, sınava girmedim ancak bu iki husus önemli olduğuna inanıyorum.

İnşAllah yarınki sınavdan başarıyla çıkarım ki dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Diğer tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte sizlerle paylaşacağım inşAllah.
Selam ve dua ile..

3,14

--> Sana ve yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim, umarım kazanırsınız, hem de yüksek bir puanla... :) Allah yâr ve yardımcınız olsun... :) :angel:

babyboo

basarilar sevgili eshabil insAllah emeginin karsiligini alirsin su an stresini hisedebiliorum ama inaniorumki tüm arkadaslarimiz bize gectiklerinin müjdesini verecekler.. hepinize bol sans diliyorum bu savasi kazanicaksiniz ;)

Libahse

Çok çok teşekür ederim arkadaşlar. Bugün son bir deneme sınavına girdim (Haliyle son gün :) ) Yarın ALLAH'ın izniyle gireceğiz ve dediğiniz gibi bu savaşı kazanacağız inşAllah.

Ben de dualarınızı hissediyorum ki ALLAH sizlerden razı olsun.
Selam ve dua ile..

yakamozlu_gece

talay68

hayırlısıyla bir de ben girebilseydim sınava  sınav tecrübelerimi yazabilecektim 3 haftadır bekliyorum bitirdigim kurs daha sınav günü bildirmedi bana....

yakamozlu_gece

talay68

yok ben avusturyadayım burda ki bir kursa gittim

yakamozlu_gece

talay68

a1 almanca kursu
normalde kurstan hemen birkaç gün sonra yapıyorlardı gıcıklıkları tuttu 3 haftadır bekliyoruz bakalım ne olacak

yakamozlu_gece

hayırlı uğurlu olur inşAllah kardeşim sabreden devriş muradına ermiş.. cofe:) cofe:)

talay68

inşAllah sagolasın arkadaş valla
tez zamanda girerim şu sınava da kurtulurum telaşından

gamzeli01

arkadaşalr en yakın sınav nezaman? nasıl başvurabilirim??