Almanca A1 Aile Birleşimi Sınavına Girenlerin Tecrübeleri

Başlatan mavigece, Kasım 07, 2007, 06:48:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kerim8767

benim nisanlimin da 26.11.08 saat 9 ankarada sinavi var, belki görüsürsünüz
rabbim herkese yardimci olsun

huznungulu

slm karşılaşmışızdır mutlaka,sınava gelince hiç umudum yok tanıdığım arkadaşlar kaybetmiş.benim sonucumda salı günü geliyor.sonuç negatif biliyorum.insan verdiği emeğin karşılığını alamayınca çok üzülüyor.

karakartalali

Alıntı yapılan: huznungulu - Kasım 28, 2008, 03:20:05 ÖS
slm karşılaşmışızdır mutlaka,sınava gelince hiç umudum yok tanıdığım arkadaşlar kaybetmiş.benim sonucumda salı günü geliyor.sonuç negatif biliyorum.insan verdiği emeğin karşılığını alamayınca çok üzülüyor.
arkdaşım negatif düşünme en azından içinde kazanacağına dair en ufak bir pay varsa başarırsın zamanla umarım.

Kerim8767

merhaba arkadasim, nisanlim 53 puanla kaybetti, o gün kaybeden cok kisi olmus

eins

arkadaşlar kaybetmenize üzüldüm. ama inşAllah ikincide başarılı olursunuz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: Kerim8767 - Kasım 28, 2008, 07:51:02 ÖS
caninizi sikmayin yaa hayirlisi diyelimm :) insAllah en kisa zamanda kazanir

karakartalali

Alıntı yapılan: Kerim8767 - Kasım 28, 2008, 07:51:02 ÖS
neyse arkadaşım artık ikinci sınava kazanır umarım. biraz daha çalışsın ve umudunu yitirmesin. :)

Sezer-

ArkadasLar bende 10-10-2008 de İstanbulda sınava girdim ve 47 puanla kaybettim..
dha sonra ikinci sınav için hazırlık yaptım 28-11-2008 de Ankarada sınava katıldım..
Önümüzdeki hafta içi bana sonucu gönderecekler İnsAllah kazanırım yaa  ???
Rabbim hayırlısını bize nasip etsin..
benden önceki arkadaslarım kaybetti 3 kişi..
tanıdıgım bir Almanca hocamız bana sene sonundan itibaren dahada zorlaşacagını söyledi..
ve çıkacak olan yeni sınav örnegini gösterdi..
kesinlikle o yasaya girerse herkes eşini türkiyeye getirmek zorunda kalacak !!!
veya söylemesi zorda olsaa  offoff:) offoff:) offoff:) ayrılıkkk offoff:) offoff:) offoff:)
Allah a emanet olun canınızı sıkmamaya çalışın..
ve;
Rabbimizden hayırlısını isteyin..
>Allah'ın rahmeti, bereketi,selameti, ve en güzeli olan sevgisi üzerinizden eksik olmasıN..<

eins

sezer arkadaşım son girdiğin sınavdaki mektup konun neydi yazabilir misin? bu arada inşAllah bu sefer başarılı olmuşsundur.

eins

bu arada yaptığın dua çok güzel. amin inşAllah kimse yarı yolda kalmaz.

peppa

morellerinizi bozmayin yüksek tutun ilk baktigimizda bu sinavda bizlere cok zor ulasilmasi güc gelmisti sonra formatina alistik eminim ne kadar degissede önce zorlanicaz sonra yeniden o formata alisicaz biz TÜRK'üz her türlüsünün üstesinden geliriz arkadaslar  ;) simdiden yilarsak pes edersek napicaz asil sinav almanyaya gittikten sonra basliyor orada kurs yapicaz b1 sinavi yapicaz hic bilmedigimiz bir dili konusuyor olacaklar ögrenmek zorundayiz her türlü zorluguyla cünkü kimseye muhtac olmadan orada hayatimizi sürdürmeliyiz

her ne zorlukta olursa olsun basarmaya inanmak en önemlisi.. sinav formati degistigi an yeni sinav formatina göre kurslarimiz acilacaktir eminim  ;)

Allah hepimizin yolunu acik etsin basarilar diliyorum  ::)

Sezer-

BismiLLah;
Güzel arkadasım ^^eins^^
28-11-2008 de sınavda çıkan mektubu ve diğerlerini paylaşıyorum sizlerLe...

Sie möchten Deutsch lernen in eine kurs
schreiben sie bitte ein E-mail

__ Wann möchten sie deutsch lernen ?
__ Preis ?
__ Anmeldung ?

yazmış oldugum cevabı yazmak istemiyorum çünkü birazı yanlış olmuş..
saglık olsun..
ve birde Falch richtih bölümündeki cıkan mail örnegide boyleydı aynısını yazıyorum

Hallo beta ich bin linda ich bin jetzt urlab in antalya
wie ist dort wetter hier ist am montag wenig es regnet
aber jetzt ist schneit die sonne ich liege in .......
ich will für zwei tag in hamburg kommen
dann wir sollen gehen im kino

Am montag immer es regnet __FALSCH___ ___RİCHTİG____
Linda willst zwei woche urlaub in hamburg ____FALSCH___ ___RİCHTİG___
Linda willst gehen im kino __FALSCH__ ___RİCHTİG___

Rabbim hepinize basarilar ve tecrübeli bir cesaret versin..
sınava girdiğinizde dağ kadar büyük ve aşılması imkansız bildiğiniz Sınavı bir çubuğu kırmak kadar basit nasip etsin..
selametle..

eins

çok tekkekür ederim sezer arkadaşım verdiğin bilgiler için. Allah yolunu her dam açık etsin.

huznungulu

tekrar slm nişanlına üzüldüm,ben kaç puanla kaybettim çok merak ediyorum şafak 1.hep hayırlısı diyoruz ama sonuçta herkes kendi için hayırlı bir eş ister dimi buldukta ya:)kavuşmak neden bu kadar zor şer bunun neresindeki böyle sıkıntı yaşıyoruz.yeter ama :'(

huznungulu

slm sonuç bugün belli oldu 51 puan almışım  :'( o kadar verdiğim emek boşa gitti
isyan etmekte boşa başa gelen çekilir :embarassed:

Kerim8767

SLM kardesim insAllah ikincisinde kazaniriz, ben yeni termin aldim 26.12.08 ankarada

bilekay

arkadaslar 90 almısım Allah yardımcınız olsun......olmaycak bısey degıl