Karadenizli Adamin Biri ...

Başlatan yücel, Kasım 16, 2007, 09:08:27 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Karadeniz'den bir tüketici aldığı 2 litrelik Coca Cola'nın kapağında "Tekrar deneyiniz" yazısını gören Karadenizli, önce denemeleriyle, sonra da açtığı davayla gündeme oturdu...

15 Eylül 2006 Cuma 15:32 Konuyla ilgili açıklama yapan davacının avukatı İdris Karadeniz :

"Müvekkilim marketten aldığı 2 Lt.lik kampanyalı coca-cola ürününün kapağını açtığında hediye çıkmadığını ve tekrar deneyiniz yazısını görmüş.Bunun üzerine kapağı kapatıp tekrar açmış ancak yine aynı şey.Bunun üzerine tam 4246 defa deneme yapmasına rağmen hediye çıkmamıştır. Coca-Cola şirketinin tüketiciyi dolandırdığını düşünen müvekkilim şirkete dava açmaya karar vermiştir. Biz de bugün gelerek dava dilekçemizi adliyeye teslim ettik. 10 bin YTL. maddi tazminat talep etmekteyiz" dedi.

Davadan haberdar olan Coca-Cola yönetimi adına açıklama yapan bir şirket yetkilisi olayın çok komik olduğunu ve artık Karadeniz bölgesine gönderilen ürünlerin kapağına "Başka şişede İnşAllah" yazmayı düşündüklerini söyledi.
;D

esma 41

Hahaha  coca cola fikrasi cok komikmis. :)
Paylasim icin tesekkürler.

FİZİK DERSİ
Temel, idris ve Dursun fizik dersindeler. Hoca sozlu yapmak icin Dursun'u kaldirmis.
- Kalk bakalim Dursun. Sicak bir gunde arabanla gidiyorsun. Sicak bastirdi. Ne yaparsin?
- Cami acarim, hocam.
Hoca atlamis;
- Hah iste, o camdan giren ruzgarin ivmesi nedir?
Dursun'da yanit yok tabii. Oylece kalakalmis. Sifirini almis oturmus. Bu arada Temel fizikcinin lazlara gicik oldugunu bildiginden sira kendine gelecek diye korkmaya baslamis. Hoca bu kez,
- Sen kalk bakalim, idris. deyince Temel iyice sinmis. Hoca,
- Soyle bakalim idris. Sicak birgun ve arabanla gidiyorsun. Sicak bastirdi. Ne yaparsin?
- Ceketimi cikaririm, hocam.
- Daha sicak oldu.
- Cami acarim, hocam.
- Hah iste, o camdan giren ruzgarin ivmesi nedir?
Idris de yanit verememis ve sifiri alip oturmus. Temel'i iyice bir telas almis. Hoca Temel'e donup,
- Temel, kalk bakalim. Sicak birgun ve arabanla gidiyorsun. Sicak bastirdi. Ne yaparsin?
- Ceketimi cikaririm, hocam.
- Daha sicak oldu.
- Gomlegimi cikaririm, hocam.
- Daha da sicak oldu.
- Pantolonumu cikaririm, hocam.
- Oglum cok sicak oldu.
- Atletimi cikaririm, hocam.
- Oglum yaniyorsun sicaktan.
- Donumu cikaririm, hocam.
- Evladim, ter icinde kaldin.
- Herseyimi cikaririm, hocam.
- Sicak imanini gevretiyo yahu...
- Hocam, bosuna ugrasmayın açmam o camı...
;D

esma 41

temel bilim adamı olunca.... (bi deneyin derim)
temel bilim adamı olmuş ve pireler üzerinde incelemeler yapmaya başlamış..
bir tane pireyi alıp uzunca bir masanın üzerine koyup...
-"atla uşağum" demiş.. pire atlamış. temel ölçmüş 8 metre
ve kağıda not almış..
pire 4 bacağı ile 8 metre atladı....

temel deneye devam etmiş ve pirenin bir bacağını kırmış.. ve..
-"atla uşağum" demiş.. pire atlamış. temel ölçmüş 4 metre
ve kağıda not almış..
pire 3 bacağı ile 4 metre atladı....

temel hiç hız kesmeden devam etmiş ve bir bacağını daha kırmış ve...
-"atla uşağum" demiş.. pire atlamış. temel ölçmüş 2 metre
ve kağıda not almış..
pire 2 bacağı ile 2 metre atladı....

temel yine pirenin bir bacağını kırıp devam etmiş...
-"atla uşağum" demiş.. pire atlamış. temel ölçmüş 1 metre
ve kağıda not almış..
pire 1 bacağı ile 1 metre atladı....

temel bakmış ki bunda hiç bi ilginçlik yok ve aklına bişy daha gelmiş ve kalan son bacağını da kırmış... ardından...
-"atla uşağum" demiş.. bakmış ki pirede hareket yok...
tekrardan biraz daha sesli bir şekilde
-"atla uşağum" demiş.. bakmış yine de pirede hareket yok...
bu sefer sinirlenmiş ve bayağıo sesli biçimde bağırmış...
-"atla uşağum" demiş.. yine de pire de hareket olmayınca bu sefer de kağıda yazmış ki..
"PİRENİN 4 BACAĞINI KIRINCA KULAKLARI SAĞIR OLİYİ"
;D ;D ;D

yücel

Kulaklari sagir oliy hehehe
eline saglik esma ...

esma 41

yücel

sonsuzyolcu0604

cok komik yaa.. elinize saglik,..devamini bekleriz..

3,14

Teşekkür ederim güzel fıkralarmış.. ;D ;D ;D

gece

Temel deliler hastanesine düsmüs.Odada 15- 20 tane deli varmis. Odada bir delik varmı deliler sraya girip delige bakiyorlarmıis.Temel de merak etmis girmis sıraya...

Sıra Temele Gelince ;-

Temel : Burda bişi yok puraya neden bakarsunuz demis.- Delinin Biri : Biz 20 senedir bakıyoz bişi göremedik de sen bir bakıştamı görecen demiş.  ;D ;D ;D

Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormus,yolcular uyarmis:

-Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir:

-Ula Cemal,otobüsün içinde konusmam yasakmis,sen konus ben tinleyeyum! ;D ;D ;D ;D

Akıl hastanesinde deliler bir araya gelip kaçış planı yaparlar. elebaşları planı anlatır : -Büyük bir kütük bulup ilk önce 1. kapıyı, 2. kapıyı ve daha sonra 3. kapıyı kıracağız ve

herkes başının çaresine bakıp kaçacak. sabah olunca bir kütük bulurlar doğruca 1. kapıyı kırarlar, 2. kapıya koşup onu da kırdıktan sonra 3. kapıya yönelirler. 3. kapının açık

olduğunu gören elebaşları der ki : -Arkadaş plan bozuldu geri dönün… ;D ;D ;D ;D ;D ;D

3,14

1. ile 3. yü biliyorum, ilk okuduğumda gülmüştüm, şimdi o kadar gülmedim.. ;D ;D
2. hoşuma gitti, o yüzden +1 teşekkür ederim.. :) :D

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 20, 2008, 12:52:49 ÖS
1. ile 3. yü biliyorum, ilk okuduğumda gülmüştüm, şimdi o kadar gülmedim.. ;D ;D
2. hoşuma gitti, o yüzden +1 teşekkür ederim.. :) :D

Peki  ;D ;D ;D

3,14

yücel

Eline saglik onur  ;D ;D ;D

Ayrica bunlari karikatür bölümüne eklesen senin gibi daha yakisikli olurdu sanirim... :)

3,14

Karikatür bölümünden haberim yok.. Karadeniz fıkrası bulacağıma karikatürlere daha çok gülüyoruz dedim... :) Rica ederim.. Ayrıca teşekkür de ederim.. ::) ::)

emosh

hahaah çok güzel ya :) emeği geçnlerin ellerine sağlık yenisni bekliyoruz
fıkra bölümü vardı sanırım ama o bu kadar eğlenceli olmuo :D

yücel

Alıntı yapılan: 3,14 - Temmuz 20, 2008, 06:57:26 ÖS
Karıkatür bölümünden haberim yok.. Karadeniz fıkrası bulacağıma karikatürlere daha çok gülüyoruz dedim... :) Rira ederim.. Ayrıca teşekkür de ederim.. ::) ::)

sana katiliyorum onur, karikatürler kisa ve öz oluyor... biraz da komik yani... ;D

esma 41

şakadan anlamaysun ...  :)

Bir gün Temel balığa çıkar.İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar.Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.
Temel dua etmeye başlar.ALLAH im  beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden.
Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der.Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.
Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der:
-Haçen sende şakadan hic  anlamaysun ..  ;D