sertifika alanlar buraya

Başlatan seiblossstill, Aralık 02, 2007, 10:13:30 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygusu

cok teşekkürler firdevs arkadaşım dediğin gibi yapıcam.

firdevs

rica ederim başarılar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

fmk

Arkadaslar az önce kayit oldum, iyi ki de olmusum bu yazdiklarinizi okuduktan sonra cok mutlu oldum. Morelimi düzelti. Ben Almanyada büyüm ve almanyada yasiyorum ama sevdigim insan türkiyede. Avrupa yayini yapan türk kanallari bu sertifikanin alinmasini cok zor diye yayin yapmisti. sertifikayi alan arkadaslari kutluyorum sinafa girecek arkadaslarda basarilar diliyorum

DURUŞAH

Arkadaşlar bende çalışıyordum sadece haftasonu genel almanca kursuna gittim 3 ay ve kazandım. yani bu kadar çok paralar harcamaya gerek yok ama kurs şart bende yeni aldım sertifikayı şimdi vize işlemleri başlayacak ama ne yapacağımı bilmiyorum. yani vize için ilk ne yapmam gerekiyor eşimin davetiyemi göndermesi gerek yada randevumu alman lazım? yada ankara konsolosluğa gidince yardımcı olurlarmı bilen varsa yardım etsin. teşekkürler

eebru

firdevs  bahsettiğin kitabın tam ismini ve nereden bulabileceğimizi yazarmısın lütfen..çıkan bütün sınavlarmıdır içeriği.? teşk..

erbek66

Ebru kardesim bende o kitaptan çalıştım inanıyorumki size cok faydası olacak kitabın ismi ''goethe zertifikat A1'' çıkabilecek örnek sorlar deneme sınavları var yanındada bir adet cd veriyolar kitabı istanbul beyoglunda alman kültür yayın evi var orda bulabilirsiniz orada daha cok kaynak bulma şansınız var. inşalah başarır ve bu A1 denen dayatma belgeyi alırsınız

nisanur

evet erbek kardesin söylediği kitap zaten banada erbek tavsiye etti çalışıyorum çok faydasını görüyorum tekrar teşekkür ederim erbek

hasret_acısı

bende ayrı bir yerde kurs alıyorum ve sınavımı burda olucam izmirden gelicekler özel gibi bişey oluormuş bu kursm özel kurs ve herşeylerini karşılıycakmışş süper oldu böle çok sevindimm herkeze başarılar dilerimm

senira79

8)17 aralıkta girdigim sınavı 74 ile geçtim 3 aylık bir dershanede egitim aldım. sınava gireceklere başarılar

adntkn

arkadaşlar sertifikamı konsolosluğa verdim 10 gün oldu hala haber yok?diğer belgeler tamamdı zaten.şu zamana çıkar da demiyorlar..kimisi 2-3 günde çıkıyor diyor.kimisine 1 ay içinde çıkar demişler.yine de hayırlısı olsun çıksında ne zaman çıkarsa çıksın.

htcstk

merhaba arkadaslar bende a1  sertifikamı aldım 78 puanla 5 subatta konsolosluga gidecem duyduguma göre ordada almanca soruyorlarmıs bilgisi olan varmı yardımlarınız için şimdiden tesekkür edrim

yusuf_ss

merhaba arkadaşlar

18 ocakta A1 sıavına girdim vede bende kazandım.inşAllah diger arkadaşlarda basarırlar hepiize basarılar kolay gelsin

ERBEK66 arkadaşım sana cok sey borcluyum hersey için tşkler Allaha emanet ol.

aqua5524

arkadaşlar ben sınav tarihi aldım ama nerde olucağını demedi bende sormayı unuttum 6 şubatta sınavım var rizede oturuyorum rize ankaraya bağlı olduğu için ankaradır diye düşünüyorum acaba öylemii

Adse

Sertifikayı 90 puanla aldım. Diğer arkadaşlara başarılar

rose_iz

23 mayısta istanbulda sınava girdim ve 83 puanla sertifikamı aldım çok şükür. şimdi vize beklemekteyim. 3 aylık sadece hafta sonu özel bi kursa gittim. goetheye gitmeyi çok istedim ama çalışma saatlerime uygun değildi. yani sınavı geçmek için goetheye gitmek şart değil sıkı bi çalışma istiyor hepsi bu. ama gidebilen varsa goethe bence genede ilk tercihiniz goethe olsun.

Adse

rose_iz sen başvuruyu yapmışsın sana bir iki şey sorabilir miyim vize başvuru formu ile alakalı olarak ?

f_tuba26

14 mayısta ankarada sınava girdim 77 aldım,vizemi beklemekteyim,girip kazananları tebrik eder gireceklere basarılar arkadaslar