Avrupa Konseyi Ortak Dil Kriterleri (A1-A2-B1-B2-C1-C2)

Başlatan MuhaяяeM, Aralık 06, 2007, 01:15:03 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D-C

arkadaslar bi sorum olcakti bu almanca kursunu herhangi bir dil kursunda yapilabilirmi yoksa göthe institut dedikleri dil kursunami katilmali.sertifikayi her dil kursu veriyormu?cevablarsaniz sevinirim:)

alicelik1984

Alıntı yapılan: D-C - Ekim 13, 2008, 05:25:07 ÖS
arkadaslar bi sorum olcakti bu almanca kursunu herhangi bir dil kursunda yapilabilirmi yoksa göthe institut dedikleri dil kursunami katilmali.sertifikayi her dil kursu veriyormu?cevablarsaniz sevinirim:)
kardeş hangi kursa gittiğin önemli değil.istediğin kursa gidebilirsin  fakat sınavı yalnızca goethe de olabilirsin..vede sertifakayı yalnız goethe den alabilirsin.eğer almanca bilgin varsa kursa gitmen de şart  değil.direk goethe den randevu alıp sınava girebilirsin.

D-C

yaa bi sorum olcak bu gittigin kurs yerinde bitmek üzere bi sinavdanmi geciyorsun sertifikayi almak icin yoksaa sadece kursu görüyon sinavi baska yerdemi görüyon nasil aklim kafam karisti ya:(
yani ben kursa gidersem bitmeye yakin sinava giriyormuyum sertifikayi almam icin??neolurr yanitlayinnnnnnnnnnnnn tsk edrim: byby:) :haha: offoff:)

SYILDIZ

muharrem hocam sana özeniyorum esmacim senin seviyenede gelmek icin daha cok firin ekmek yemem gerekiyor ama hedefim sizin seviyenize gelmek zaten almanyadaki insanimiz almancayi bu kadar bilse sorun kalmaz almanyada cag atlariz  tesekkürler

clever84

Seviyemizi belirleye bilecegimiz deneme testleri varmı acaba. Bilenler linkleri yazabilirlermi.

er_cu_41

GÜZEL KARDEşİM EGERKİ HERHANGİ Bİ KURSA GİT ÖNEMLİ DEGİL AMA GOETHE İNSTİTÜE DE SINAVA GİRİCEKSİN YOK ÖLE 3 KURUşA BEş KÖFTE DİYOR ADAMLAR ...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VE DUA EDİN ...

ennur

arkadaşlar yeni mektup konuları nasıl 2 aydır kursa gidiyorum.können sie mir bitte helfen.kurs bitmeden sınava girmeyi düşünüyorum.kendimi denemek için nasıl olur acaba

uLaSs

Peki  Arkadaslar  Aile Birlesim icin   Hangi  Sertifika Gerekiyor  bu konuda bilgisi  olan   arkadaslar      cevap verirse sevinirim

selam saygılar

bars

e
Alıntı yapılan: uLaSs - Ocak 14, 2009, 12:04:50 ÖS
Peki  Arkadaslar  Aile Birlesim icin   Hangi  Sertifika Gerekiyor  bu konuda bilgisi  olan   arkadaslar      cevap verirse sevinirim

selam saygılar
En düşük A1 düzeyi sertifikası Aile birleşimi başbuvurusu  icin yeterlidir.

Saygılar.

ertuğrul aksoy

arkadaşlar bana A2 de çoğunlukla çıkabilecek mektup konularını ve zor mu kolay mı olduğunu söliebilirmisiniz

ertuğrul aksoy

somebig

fuchs

B1 seviyesindeyim söylemesi ayip B1 sertifikasini aldim sinavda en yüksek notu aldim Allah herkese nasip etsin. Hedefim C2'ye kadar yükselmek

sekonder

Hedef koymakla bitmiyor. Bunun kursuna da katilmak lazim. B1'e kadar, aile birlesimiyle gelenler ayda 100 € ödeyerek sertifikalarini alabiliyorlar, benim gibi. Girdigim deneme sinavlarinda B2 cikiyorum, ancak resmi sinava tabi olmam icap ediyor tabii. C2'ye kadar yükselmeyi herkes ister. Ancak TV izleyip, radyo dinlemekle de olmuyor bu...

realalpella

alman kültürde b1 bitirmek için 14 ay kursa gitmek gerekiyor.

i10tolga

arkadaşlar herkese selamlar..
kasımda b2 sınavına gireceğim. aranızda daha önce bu sınavı almış olan var mı? deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

rzgr89

merhabalar,b1 hakkında bir şey soracaktım..Geçenlerde liseden kalm bir belge buldum b1 ile alakalı ama b1 sertifikası mı yoksa katılım belgesi mi anlayamadım..bu yüzden b1 alan arkadaşlar;b1 sertifikasının metninde tam olarak ne yazıyor?şimdiden teşekkürler