Avrupa Konseyi Ortak Dil Kriterleri (A1-A2-B1-B2-C1-C2)

Başlatan MuhaяяeM, Aralık 06, 2007, 01:15:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetemir21

Merhaba,B1 belgesinde Zetifikat Deutsch  B1 diye yazar
selamlar

almancaxo1

ARKADASLAR DIYELIM KI A1 SINAVINI GECTINIZ DIYELIM KI VIZENIZDE GELDI AMA IS BUNUNLADA BITMIYOR!ALMANYADA B1 SINAVINA GIRMENIZ VE BASARMANIZ SART!
Biz Berlinde Acmis Oldugumuz kurslarimizla Berline gelen arkadaslara bir sinav garantiside biz veriyoruz... Berline gelen arkadaslar;Bizi aramayi unutmayin
hertürlü danismanliginizi ücretsiz yapmaktayiz.Arkadaslar bir diger konu ise biz tecrübeli ve Almanya da üniversite bitirip yillarini Almanca ögretmeye adamis ögretmenler
olarak üzülerek söylüyoruz ki; yalnizca Berline gelecek olan arkadaslara yardimci olabiliyoruz.Tüm arkadaslara Bol sans...

Deutsch oder Türkisch Kurs - Almanca yada Türkce kursu

ALMANYA TARAFINDA ONAYLI,LISTELERDE OLAN OTUR VE YASA KURSLARIYLA BIRLIKTE CALISIYORUZ.

TR:Almancayi en iyi seviyede ögrenmek isterseniz bize mutlaka ulasmanizi tavsiye ediyoruz.Almanya da ve Türkiyede cift üniversite bitirmis ögretmenlerimiz.Entegre kursunuda verme yetkileri bulunmaktadir.B1 sinavini yapmak zorunda olanlar biran önce bize ulasirsaniz hem zamandan hemde maddiyattan fazla kaybiniz olmayacaktir...B1 sinavini almanizi granti ediyoruz.
Kurs ücretimiz:100€ özel
Entegre:0€ (Yani entegre zorunlulugu olanlardan para alinmayacaktir)
Bu firsati kacirmayin...
Not: Iddaliyiz! Denemek icin aksam 17:00 kusalarimiza katilabilirsiniz.

DE:Wenn Sie türkisch auf einem gutem Niveau lernen möchten, dann wenden Sie sich an uns. Unsere Lehrer haben in beiden Ländern Ihre Ausbildung an den Universitäten abgeschlossen. Sie werden in kurzer Zeit türkisch sprechen können. Der Kurs Stoff gestaltet sich ganz nach Ihren wünschen.Verlieren Sie keine Zeit und nehmen an dem Perfekten Kurs Teil für wenig Geld.
Lassen Sie sich diese chance nicht entgehen!
Std.Preis:10€.
LG

Tel:0163-257-46-16 nolu telefondan ulasabilirsiniz.

almancaxo1

Alıntı yapılan: rzgr89 - Aralık 09, 2010, 02:58:37 ÖÖ
merhabalar,b1 hakkında bir şey soracaktım..Geçenlerde liseden kalm bir belge buldum b1 ile alakalı ama b1 sertifikası mı yoksa katılım belgesi mi anlayamadım..bu yüzden b1 alan arkadaşlar;b1 sertifikasının metninde tam olarak ne yazıyor?şimdiden teşekkürler

Arkadasim b1 sertifikasi Almanyanin almanyaya gelen yabancilara zorunlu kildigi bir sertifikadir buda a1 sertifikasi formatinda yalnizca a1 yerine b1 olan
sayi ve rakamlari belirgin onayli bir sertifikadir.iyi geceler.

tugce_doerjer

Almanyaya geldıgımızde ne kadar surede B1 sertıfıkası almak zorundayız yada alma zorunlulugumuz varmı? oraya gelınce ılla B1 sertıfıkamız mı olması gerekıyor? eger zorunluysa orda kursa gıtmek zorundayız demektır.ayrıca bu entegrasyon kursları ne oluyor odamı zorunlu?

gaddar21

almancaxo1 hocalar da senin gibi almanca bilgisine sahipse kursa katılanlar yanmış. galba sende hocalık yapıon orda.

mera67

Alıntı yapılan: tugce_doerjer - Şubat 19, 2011, 02:40:48 ÖS
Almanyaya geldıgımızde ne kadar surede B1 sertıfıkası almak zorundayız yada alma zorunlulugumuz varmı? oraya gelınce ılla B1 sertıfıkamız mı olması gerekıyor? eger zorunluysa orda kursa gıtmek zorundayız demektır.ayrıca bu entegrasyon kursları ne oluyor odamı zorunlu?

B1 sertifikası almanın süresi yok. Zaten Almanyaya geldiğinde yabancılar dairesi sana 6 aylık süreli bir almanca kursuna gitmeni zorunlu kılıyor. Kursun bitiminde sınava giriyorsun bu sınav A2 ve B1 kapsamlı bir prüfung. Ben ilk girdiğim sınavda A2 yi kazandım. sonra tekrar 3 ay daha kursa gidiyorsun (B1 i kazanmak için) tekrar imtihana girdim şimdi sonuç bekliyorum ama iyi geçti.
entegrasyon kursu bahsettiğim kurstur. zorunludur.

münchenerin

Nereye yazacagimi bilemedigimden dolayi burayi uygun gördüm.

Benim 26 temmuzda C1 sinavim var. Sizlerden ricam, bilgisi olan varsa paylasabilirmi.
Özellikle mektup konusunda temanin ne oldugu ve  konusma bölümündeki konulari merak ediyorum.
Biz sinav hazirligina basladik ama sadece 2 tane modeltest var. Benim icin önemli olan gercekte bu sinava katilanlarin veya konular hakkinda bilgisi olanlarin paylasmalari.

Simdiden tesekkürler