Die Wortarten [ Kelime Türleri ]...

Başlatan yücel, Aralık 08, 2007, 02:03:23 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

Almanca ögrenmeye baslayanlar icin bilmesi gereken Terimler...

fırtına

çok güzel bir açıklama olmuş,neyi,nerede ve nasıl kullanmamıza yarayacak bilgiler.emeğinize sağlık.teşekkürler

kanarya_85

cok guzel olmus ellerıne saglık bızı bılgılendırdıgın ıcınde cok tesekkurler...[/ :Dcolor]

ayseyildiz

çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Ben bir kaç aydır bu siteye giriyorum ama sürekli değil tabiki.Bende aile birleşimi ile almanyaya gideceğim.Ben internete sadece işyerimden girebiliyorum maalesef.Benim ricam ben bu yaptığınız listeleri yazdırmak istiyorum ama maalesef bütün yazılarda çıkıyor o zaman.Yazdırıp çıkartmamın sebebide evde tobüste vs..çalışmak tekrar teşekkür ederim..Birde bir şey sorucam ben daha yeni başlıyorum ve kursa gitmeyi şu an düşünmüyorum bu siteden çalışıp sınava girmeyi düşünüyorum.Çünkü çoğu arkadaş bu siteden çalışarak sınava girmiş ve kazanmışlar..Ben almancaya yeni başlayan birisi olarak nereden başlamalıyım ve nasıl devam etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim..

demir40

Hilal Ü

emeginize saglik gercekten guzel bir calisma olmus 

emosh

yücel abi ya bizim almanca derslerine sen girsene :(  ellerine sağlık çok güzell olmuşş

mugla252

bende bilgisayarima kopyalamak istiyorum calismak icin

yücel

Alıntı yapılan: emosh - Şubat 12, 2008, 08:28:04 ÖS
yücel abi ya bizim almanca derslerine sen girsene :(  ellerine sağlık çok güzell olmuşş
Alıntı yapılan: mugla252 - Şubat 16, 2008, 12:03:10 ÖÖ
bende bilgisayarima kopyalamak istiyorum calismak icin

Cahilligime bagislayin ama ne istediginizi tam anlayamadim?? ???

mugla252

cok güzel gercekten bu sayede almancayi kolay ögrenecegiz herhalde tesekkür ederiz yardiminiz icin

secil26

süper bir aciklama olmus gercekten tesekürler...

vervaroz

Herkesin anlayabilecegi yalin ve guzel bir anlatim keske herkes sizin gibi olsa supersiniz..

bekirefe

çok işime yaradı emegine saglık teşekürler

tuelin81

ellerinize saglik bende almancaya yeni basladim umarim basaririm

Gülseminnn

kaliteli paylasim icin tesekkurler

keske orneklerle dahada genisletebilsek bunlari

yinede emegine saglik kardes   hiihi:) hiihi:)

martyy

tesekkur ediyorum emeginize saglik bizde bu emeklerinizin karsiligini bosa cikarmayiz ve bu dili ögrene biliriz...

dilekin67

fielen dank es ist ganz gut  byby:)

doğru yazabilmişmiyim  ;)