goethe de kursa gıden arkadaslar yardım

Başlatan zorro, Aralık 16, 2007, 09:08:42 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zorro

goethe de kursa gıden arkadaslar.a1 sınavı ıcın yarrdım hangı ders konuları ıslenıyo kursta hangı kelımeler ogretılıyo yanı kursun 1 gunu sunu ogrendık 2 .gunu sunu bıze oyle yardım etsenızde bızde ona gore calıssak cunku cogumuz kursa gıdemıyoruz biri  bize yardım etsın bence en buyuk yardım bu bızde kursa gıtmıs gıbı oluruz.tesekkurler

asuuu

yaa ben de bu başlığı görmeden başka eyre msj atmışım..evet ben de bunları çok merak ediyorum sadece kurstaki kaynakları elde ederekte başarılı olabilir miyiz acaba?yoksa benim gibi hiç almancası olmayan biri için kurs kaçınılmaz mı?gidenlere gitmeyenlere anlatırsa çok mutlu olurum kendi adıma:)teşekkürler...

zorro

bence oluruz cunku orda galıba sınavda cıkacak sorulara da calısılıyo ona gore egıtım verılıyo bence faydası olur.gıdenler yazarsa super olur

khoLpa$aLı

açıkça konuşmak gerekirse hiç birşey kursun yerini tutmaz kursta hocanın öğrettiği bir saatlik konuyu siz evde tam beş saatte öğrenirsiniz bu sadece almanca için gecerli deil eğitim öğretim adına her konu için gecerlidir ama karar sizin gelecek sizin

asuuu

Alıntı yapılan: zorro - Aralık 17, 2007, 11:09:09 ÖS
bence oluruz cunku orda galıba sınavda cıkacak sorulara da calısılıyo ona gore egıtım verılıyo bence faydası olur.gıdenler yazarsa super olur
Alıntı yapılan: khoLpa$aLı - Ocak 17, 2008, 10:09:54 ÖS
açıkça konuşmak gerekirse hiç birşey kursun yerini tutmaz kursta hocanın öğrettiği bir saatlik konuyu siz evde tam beş saatte öğrenirsiniz bu sadece almanca için gecerli deil eğitim öğretim adına her konu için gecerlidir ama karar sizin gelecek sizin
yeniden slm..uzun zaman bilgisayardan uzak kaldım şimdi okuyabildim teşekkürler cevaplarınız için..hala bir kurs araştırmasına giremedim o zamandan beri malesef:)işten henüz ayrılabildim ve artık bunlara zamanım olacak..

zazzz

perşembe günü sınavım vardı sertifikayı aldım  arkadaslar kurs sart kelime soru kalıplarını ezberleyin rica tümcesiyle kurulan kelimeleri ezberleyin
şaşırtma sorular geliyor okudugunuzu ve dınlediginizi anlamak onemli mektup kalıp kelimeleri var nasılsın aılen nasıl hava nasıl benı alabılırmısın ben su tarıhte gelıcem hastayım yada mecburum bısey yapmaya bılgı ıstıyorum sevgılerımle gorusmek uzere
sozlu asıl puan toplanabılecek yer
kendını tanıtma ev yada cep telefonunu kafadan okuyacan
heceleme yapıcan  heceleme derken turkce heceleme dııl ))))harflerı almanca okuyacan es en em upsılon gıbı2 kart cekıyorsun yada verıyorlar sana soru cumlesı kuruyorsun
arkasından ıkı kart daha resımlı rıca tumcesı kuruyorsun  bıtte konnen sıe mır sagen =lutfen bana soylermısınız ezberleyın cok ısınıze yarıyor arkasından soruyu koy bıttı
ama tabı karttakınınde ne oldugunu bılecen
kartlar soru kıtapcıklarının arkasındakılerle aynı
gıda maddeleri  taksı otobus araba  hava alanı ıstasyon fırın  ondan sonra yuzmek yasak konusmak yasak basıt kelımeler ezberlemek sart ve bolbol calısmak cunku cok cabuk unutulan bır dıl

madchen

bütün diller gibi almanca'da..tekrar etmeyince çabuk unutuluyor..namkör dil namkör =)

august

4 gün hollanda`ya gittim. Orada insanlarla anlasabilmek icin ingilizce konusmak zorunda kaldim. Simdi sanki beynimden butun almanca kelimler, kodlar, kaliplar, zamanlar alinmis gibi. Sabahtan beri bir paragraf yaziyi yazamiyorum.

uigurica

merhaba
yahu dostum sen sen ol sakin goetheye turkiyedeki kursa gitme. En azindan izmirdeki goethe icin diyebilirim ki nerede salak varsa hoca diye almişlar. Cidde ozurlu hocalar dolu. Ben üç kur gittim ve üç kurda da birbirinden salak hocalar geldi, adeta aralartında salaklıkta rekabet vardı.
Bunun nedeni çok basit. Goethede almanca öğrenmek mucize. Iste sizi oyaliyorlar, burası resmi alman kurumu diyorlar falan. Ama hepsi hikaye. niyetleri almanca öğretmek değil. Bence almancayı birkaç arkadaş toplanıp iyi bir hocadan özel ders alarak almak en iyisi. Yoksa goethe hem zaman hem de para kaybı benden soylemesi.
saygilar ......

smc-403

seninkisi bence istisna arkadaşım diğer arkadaşların hiçbiri öle demiyo şayet bnm maddi imkanlarım olsaydı bende gitmeyi düşünürdüm neticede sınavda karşına çıkan öğretmenler senin kurs öğretmenin olacak vede sınavda çıkması muhtemel soruların çoğunu sana kursta gösterecekler diğer arkadaşlarımın dediği gibi bu kursa gidipte  ayrıntılı bi şekilde işledikleri şeyleri anlatan bi arkadaş çıkarsa ona minnettar kalırım daha ne diiim valla

ayseyildiz

meraba uigiruca arakadaşım.şimdi senin yazını okudum ve beynimde vurulmuşa döndüm ya.bende bu ayın 28.de izmirdekinde kursa başlamauyı düşünüyordum hatta 21-22 nisan son kayıt günüymüş.Her ne kadar maddi açıdan beni zorlamasına rağmen ordakiş eğitimin çok iyi olduğunu duyduğum için tercihim ordan yana oldu ama şimdi çok üzüldüm.Beni biraz daha bilgilendirirmisin bu konuda çok az zamanım kaldı eğer gerçekten dediğin gibiyse ne keseme zararvereyim nede zamanıma zaten çalışıyorum işten sonra gidecektim ve beni çok zorlayacaktı yardımcı oluyrsan çok sevinirim..

lehrerinx

slm  uigiruca  sana pek katılamayacagım  bana  cok ilginç geldi izlenimlerin ben istanbulda kursa gittim ve cok verimliydi tamamen sınava yönelik hazırlıyorlar ve hayet güzel bir öğretim var  ayrıca hocalar cok anlayıslı ve cok iyiler sınavda cok güzel geçti 93 le sertifikamı aldım ve kendine güvenmeyen arkadaslar bile kurs sonunda gayet iyilerdi ve bizim sınıftan sadece 1 kişi kaldı oda cok fazla devamsızlık yapmıstı 
kısacası  sınava gidecek arkadaslara kesinlikle goethe yi öneririm

yeliz55

bende goethe de kursa gitmek istiyorum ankarada hızlandırılmış  kurs var mı?bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum...

zorro

arkadaslar bu konu baslıgını ben acmıstım alman kultur merkezıne gıdenler den yardım umuduyla pek olmadı gerek te yokmus ben kursa falan gıtmedım evde calıstım kazandım bosa o kadar para vermeyın ılk sınavımda 71 aldım sınavda tek kursa gıtmeyen bendım ılk once ben bıtırdım sınavı.daylıght dvd alamncax start deutsch 1 ınanac heyecan yok heyecan kesınlıler yok

fatihduygu915

zorro ben bu başlığa hic dikkat etmemişim arkadaşım yoksa elimden gelen yardımı yapardım
bende sana katılmıyorum uiguruca arkadaşım izmiri bilemiycem belki kendince haklısındır ama ben ist daki geotheye gittim ve mükemmeldi hocamız her ince ayrıntısana kadar herşeyi süper anlattı Allah ondan razı olsun ve cok ilgilendi bizimle sınıfımızda kalan bir kişi dahi olmadı.

yeliz55

zorro arkadaşım öncellikle seni tebrik ederim  kursa gitmeden nasıl bukadar iyi puan aldın anlamadım.lütfen çalışma tekniklerinden bizlerede bahsedermisin.buna hepimizin ihtiyacı var.şimdiden teşekkür ederim.

isakosar

kursu bilmemde kursta okutulan kitapları mutlaka kullan derim.gnelinde de schritt kullanıyorlar.ben goetheye gitmedim ama,kitapların sınav için cok faydası var.sınav sorularının dış sıvaları faklı,diger malzemelrin hepsi aynı.biraz inşaatcı tabiri oldu ama
;D