Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umutzehra

kesmeşer sen ankara konsoloslugunamı baglısın.eger oraya baglı isen aradıgın numarayı verebilirmisin kardeş bu rada gözün aydın sen bu sitenin neşesisin vizen çıksa bile bu siteyi bırakma

kesmeşeker

Alıntı yapılan: umutzehra - Haziran 02, 2008, 11:37:34 ÖÖ
kesmeşer sen ankara konsoloslugunamı baglısın.eger oraya baglı isen aradıgın numarayı verebilirmisin kardeş bu rada gözün aydın sen bu sitenin neşesisin vizen çıksa bile bu siteyi bırakma
çok teşekkür ederim  ;D bu sitesi asla bırakmam ;) soruna gelince ben istanbul konsolosluğuna bağlıyım arkadaşım sana yardımcı olmak isterdim :-\

umutzehra

danke kesmeşeker benim hanımda geçen hafta aramıştı yabncılar polisligini daha yeni evraklarınıza bakıyorum tam bitmedi demiş bakalım daha ne kadar beklicez zaten hanım almanyada istenen evrakları verdi 1 bucuk aydır öle bekliyordu işte halada bekliyor bizde burda bekliyoz anlıcanız arkadaşlar herkes birilerini bekliyor

Dilhas

hadi gözünaydin kesmeseker, yok gelmiyorlar kontrole merak etme....

kadriye_01

slm arkadaşlar bende bugün vizeye başvurdum evraklarımı verdim size tavsiyem orda kesinlikle yalan konuşmayın ben teredütte kalmıştım (eşimle internette tanışmıştım doğruyu söyleyip söylememekte) bazı arkadaşlar biliyor doğruyu söyledim hiçbir problemle karşılaşmadım ama yalan söyleyen 2 arkadaşın yalanını çıkardılar 1  2 çapraz soruyla anlıyorlar arkadaşlar size tavsiyem herşeyi olduğu gibi söyleyin bir not daha dini nikahı soruyorlar olmadı diyenlere sahte evlilikmiş gibi düşünüyor çünkü biliyorlarki trde evlenen herkes dini nikah yapıyor birde 30 euro olan para 60 euroya çıkmış haberiniz olsun eşi alman vatandaşı olan ödemiyor ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

umutzehra

arkadşlar ankara konsoloslugu numarası bilen varmı yardım ederseniz çok sevinşirim

umutzehra

slm arkadşlar benim hanım Almanyada yabancılar polisine evrakları vereli bayagı olmuştu geçen hafta çarşamba arayıp sordugunda polis dün sizin evrakları gönderdim demiş.bende sabah ankarayı aradıgımda kadın bana daha e mail gelmedigini söledi.bende hanımı arayıp kendisine söledim.hanım tekrar yabancılar polisligini arayıp durumu anlatınca kadında ben köln e gönderdim onlarda ordan karar verip ankaraya göndercek demiş yani yabancılar polisi evrakları köln e göndereli 1 hafta oldu ama daha buraya e mail bile gelmemiş acaba daha ne kadar sürer vizesi çıkan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim

umutzehra

selam arkadaşlar en sonunda VİZEMİ ALDIMMM.....merak eden arkadaşlar olursa eger kısaca özetleyim. mart 26 da başvurumu yaptım 2 nisanda evraklarım Almanyaya ulaştı 4 nisanda hanım yabancılar polisligine evrakları verdi. 20 haziranda olumlu yanıt e mail olarak ankara konsolosluguna geldi ve bugün tarih 25 haziran vizem elimde ama bu mutlulugu anlatmak mümkün degil Allah herkese bu anı yaşatsın ve yarın gece Almanyay uçuyorum Allah hepinizin yardımcı olsun

kadriye_01-

slm umutzehra hemşerim senin adına çok sevindim darısı bizlerinde başına hayırlı olsun iyi yolculuklar

smc-403

az önce eşimden telefon aldım yabancılar polisini aramış ve evraklarım daha ulaşmamış ama eşime bugün termin göndermişler posta yoluyla yarın size ulaşır istediğimiz evraklar falan ilgili herşey içinde yazılı demiş bende mail attım alman konsolosluğuna işlemler hakkında bilgi almak için bakalım 2 gün içinde geri dönüolarmış yarın gelmesi lazım cevabın bu arada 2 haziranda başvurdum ve hala evraklarım ulaşmamış Almanyaya eşimede 9 temmuz sabahına randevu vermişler yabancılar polisinden sizce  nasıl olcak :S

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 26, 2008, 05:17:44 ÖS
az önce eşimden telefon aldım yabancılar polisini aramış ve evraklarım daha ulaşmamış ama eşime bugün termin göndermişler posta yoluyla yarın size ulaşır istediğimiz evraklar falan ilgili herşey içinde yazılı demiş bende mail attım alman konsolosluğuna işlemler hakkında bilgi almak için bakalım 2 gün içinde geri dönüolarmış yarın gelmesi lazım cevabın bu arada 2 haziranda başvurdum ve hala evraklarım ulaşmamış Almanyaya eşimede 9 temmuz sabahına randevu vermişler yabancılar polisinden sizce  nasıl olcak :S
slmm smc :)
eğerki eşinee randevu vermişlerse ve eşin evrakları eksiksiz teslim etmişse.yabancılar polisinin gönderdiği günden sonra evrakların tr ye gelmesi çok fazla sürmüo. benim 4 günde geldi ...
ama genellikle 10 yada 15günü buluo belkide dahada azz...

smc-403

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 26, 2008, 07:56:15 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 26, 2008, 05:17:44 ÖS
slmm smc :)
eğerki eşinee randevu vermişlerse ve eşin evrakları eksiksiz teslim etmişse.yabancılar polisinin gönderdiği günden sonra evrakların tr ye gelmesi çok fazla sürmüo. benim 4 günde geldi ...
ama genellikle 10 yada 15günü buluo belkide dahada azz...

inşAllah öle olur ama bnm evraklarım daha ulaşmamış onlara  evrqklarım mail yoluyla onlarda

umutzehra

slm arkadaslar suan Almanyadayim esimle beraber. yok sinavdi yok basvuruydu yokk beklemekti derken sonunda vizemi aldim ve esime kavustum cok mutluyum.Allah herkesi sevdigine kavusutrsun, buralari soracak olursaniz arkadaslar gercekten cok degisik bir yer suan sanki yeni dogmus gibiyim.neyse arkadaslar hepiniz Allaha emanet olun

smc-403

ayın 9 unda eşimi çağırmışlar yabancılar polisine ve 3 aylık kazanç belgesi ve kira kontratı istemişler ama bnm eşim  çalışmaya başlıyalı 1 ay oldu ama sözleşmesi süresiz bi sorun çıkarmı yada yapmamız gereken bişi varmı bide 9 unda evrakları teslim ettikten sonra  geriye hangi işlemler kalıo ve ne kadar sürüyor şimdiden teşşekürler

smc-403

dün eşimin yabacılar polisinde randevusu vardı istenen evraklarla birlikte gitti görüşmeye  sadece evlilik tarihimizi sormuşlar eşim yeni çalışmaya başladığından sözleşme götürdü 3 aylık maaş bordrosu yerine kira kontratındada soğuk kira yazıordu sadece nie öle die sormuş ne kadar gidio die sorup not almış üzerine başka birşey dememiş. eşim ne zaman  olur die soruncada  bilmiorum demiş ben not aldım Türkiyetye yollıcam onlar karar vercek demiş ama ne kadar sürer bilemem demiş sizde boşuna  konsoloslukları sıkıştırmayın zaten elimizden geleni yapıoruz demiş. kararı Türkiyedeki konsoloslukmu veriyor geriye kalan işlemler nasıl gerçekleşior bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...

smc-403

arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Temmuz 11, 2008, 04:41:36 ÖS
arkadaşlar 2 haziranda müracaat ettim eşimi 9 temmuzda yabancılar polisine çağırdılar ve şimdi ups şubesine verilmiş paket almak için gittim vermediler yarın sabah adrese teslim olcak dediler yarın sabah elimde olcak inşAllah vizedir herhalde

herşey güzelde anlayamadığım her konuya neden mesaj atıyosun yeni mesajlara bakayım diyom yeni mesaj değil hep senin mesajları görüyom...aynı mesajları... ;D ;D ;D