Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kalebodur

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 25, 2008, 11:55:50 ÖS
yetkililer bunu bir önce çözmesi lazım yoksa onun yüzünden eşlerinde ayrılan çok olacaktır.okuma yazma bilmeyen,dilsiz olan ne yapacaklar yada okur yazar insanlar ne yapacak bir almanca bilmiyorum kimse kimseyi ayırmaya hakkı yok.bunun için devlet büyüklerimiz bu sorunu çözmesileri lazım yada almanlara bizde türkçe öğrende gel diyelim.gerçektende mutlu mutlu evlenen insanlar bu almanca bilmiyorum diye ayrılıkcaklar.

Hangi yetkililer?

hakan001

kardeşim senin başında yetkili bu işi çözecek kim var bilmiyormusun

hakan001

efekentli_09

Kalebodur

Alıntı yapılan: hakan001 - Ocak 27, 2008, 11:13:37 ÖÖ
onuda mı ben söylüyüm

Yetkili metkili bekleme arkadaş, gurbete gidiyorsan sahipsiz olmaya gidiyorsun. Bunu unutma..
Gurbet kendi başına risktir, bunu göze alamayan hiç düşünmesin gurbette yaşamayı..

muzikisyen

'fulyacigdem'  https://www.anadolu-uni.de/  bu  adresten bilgi alabilirsin.bende acıköğretım öğrencısıyım ve egıtımıme  almanyada devam etmeyi düşünüyorum.anadolu unıversıtesının  avrupada da buroları  var  ve  avrupada  eğitiminine devam edebiliyorsun hemde türkçe olarak.burdaki sistemle ordaki sistem  arasındaki tek fark yıllık harç parası(orda 650 euro). önlisans mezunu olursan(2 yılllık) abitür yapmış sayılıyosun(yanı herhangı bir üniversiteye direk kayıt yaptırabılırsın  almanyada) lisans mezunu olursanda(4 yıllık) dıplomanı  dırek  tanıyor alman hukumetı.

mavi_deniz

ben iki yıllıkmuhasebe mezunuyum. anadolu üniversitesinde 3. sınıfa kayıt yaptırmıştım bu sene kaydımı yenilemedim. almanyaya geçtiğim zaman devam edebiliyomuyum yani...?????

kübüş

arkadaşlar ben bugün sabah Ankara2da sınava girdim hamdolsun iyi geçti gibi am tabiki sertifikayı elime alana kadar içimde hep bir endişe olacak Öncelikle şunu söyleyim burdaki arkadaşlar mesajlarıyla beni çok rahatlattılar hepsine çok teşekkür ederim gerçekten sınav umduğum kadar zor değildi bu sefer olmasa bile inş ikinci sınava daha rahat gireceğimden eminim öğretmenler çok iyiydi bizi rahatlattılar sözlü kısım çok basitti önce kendimizi tanıttık sonra kartlar koydular iki tane seçtik içersinden ve tema falan yoktu siz seçtiğiniz kelimeyle işgili şstediğiniz soruyu sorabiliyorsunuz istre nerde diye sorun ister sen ona sahibsin diyin o size kalmış cevaplarıda kısa verebilrsiniz sona yine ortaya kart bıraktılar ve yine istediğimiz iki tanesini sectik ve bitte formuyla sorduk ona da ja natürlich demeniz yeterli soruyu yanlış sorsanız bile sizi uyarızorlar ve yardımcı olmaya çalışıyolar sözlüdn çekinmeyin sıra geldi mektup konumuz su:
siz Hamburg'a arkladaşınızı ziyarete gidecektiniz ona sunu söyleyin bugün değil sonraki gün bir gün  gidceksiniz bunun nedenini açıklayın ve siz 12.03 de saat 16 da gideceksiniz sizi karşılasın bu kadar yanı bu sitediki mektup örnklerine bkanlar bununla ilgili çok rahat en 15 puan alır yazılı kısımda bır de rezarvasyon formu vardı arkadşınız için dolsurum dediler 5 kısımdan oluşuyor.
hören ilk başta yapılıyor hören biraz zor çelişkileri de var ama goethedeki örnek ınava benzer çok soru var iyi dinlemek lazım lesen de iyiydi çok zor değildi dikkatli olmak lazım
inşAllah hepimiz bu stresten bir an önce kurtuluruz ama dediğim gibi kazanamasm bile an azından sınavın nasıl olduğunu görmek beni çok rahatlattı sorusu olana yardımcı olabilirm hepimize kolay gelsin Allah!a emanet olun

ilkveson58

bende 25 ocakta gırdım ıyı gectı i
nsAllah kazanırımm mektup en onemlı olan

as

bende 25 ocakta girdim arkadaşlar siz nerde girdiniz ben ankarada girdim.pek iyi geçti diyemem

frausu

selam arkadaşlar bende eşimin yanına gitmek istiyorum ve sınavada girmek zorunda oldugumu biliyorum.ama sınavın mektup bolumu çok zormuş giren arkadasların boyle soyledıler.müthiş bir heycan sardı ben öss sınavına girerken bukadar heycan, panik yapmamıştım ne olacak bilmiyorum

duhan548

slm arkadaşlar ben sınavdan önce vizeye başvurmuştum. vizem çıktı yanlız sertifika istediler ve sertifikayıda aldım ve bugün konsolosluğa verdim acaba vizeyi kaçgünde gönderirler haberi olan varmı bana haber etsin acilllllllll

Kalebodur

Birkaç hafta ila aylar sürebilir. Kişiye göre muamele..

duhan548

bu durumda olan  arkadaşlar varmı benim arkadaşıma 10 günde geldi ..bildiğiniz kişiler varmı

khoLpa$aLı

benim bildiğim a1 sertifikası olmadan vize falan çıkmıyor ve a1 sertifikan olmadan başvurunu işleme alırlarsa biraz zaman gectikten sonra kağıt yolluyolar dil sertifikası gerekli diye ve işlemlerini donduruyolar bunu masus zamanından çalmak için yapıyolar.a1 sertifikanı verdikten sonra ise diğer kişilerden farklı yani daha yeni başvuru yapanlardan daha kısa zamanda vize veriyolar.

ÖZMEMET

ARKADAşLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZEE MERHABA
BEN YENİ NİşANLANDIM.KISMETSE 2009 DA DÜĞÜNÜM VAR VE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM.
BU SINAV  HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ADRESİM msaliheren@hotmail.com

duhan548

yok ben dilden önce başvurdum kasımda kağıt geldi dil öğrenmem gerekli denildi..bende sertifikayı aldım ve bugün teslim ettim..