Aile Birlesimi Tecrube ve Yardimlar

Başlatan khoLpa$aLı, Aralık 29, 2007, 08:10:37 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozlemin

Tebrikler arkadaşım Allah gönlüne göre versin herşeyi

kesmeşeker

Alıntı yapılan: ozlemin - Nisan 01, 2008, 08:08:53 ÖS
Tebrikler arkadaşım Allah gönlüne göre versin herşeyi
teşekür ederim :P acaba bir gün ben de duyabilecek miyim bunu  ;D

ozlemin

Duyarsın duyarsın moralini yüksek tut, ;) Darısı başımıza inşAllah

frühling

sağolun ama ben eksik yazdım tabi!ben aupair olarak gidicem Allah nasip ederse.yabancı dil için.1 senelik başvurmuştum.geneldede 1 senelik verilirmiş zaten ama bana neden böle yaptılar bende anlamadım:(konsolosluktanda net bi bilgi alamadım daha. almanyada vizeyi uzatmam çok kolay ama daha sonraki vize başvurularımda vize almam zorlaşır diye biliyorum.

ibocannooglu

Almanya’ya giriş yapmadan önce basit Almanca dil bilgilerinin kanıtlanması gerekmektedir. Beklenen en basit seviyede Almanca bilgileri, örneğin “Eğitim durumunuz nedir?” veya “Bu aralar çalışıyor musunuz”? gibi sorulara cevap verebilmek gibi. Uyum gereksinimleri belirgin bir şekilde az olan yabancılar, dil bilgilerini kanıtlama zorunluluğundan muaf tutulurlar. Bu, örneğin üniversite ve yüksek okul diploması olan kişiler için geçerlidir.

ARKADAşLAR BU YAZIYI İZMİR ALMAN KONSOLOSLUĞUNUN SAYFASINDAN İNDİRDİM
BENİN ANLADIĞIM ÜNİVERSİTE MEZUNLARINDAN ALMANCA İSTEMİYORLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAşLAR VARSA BENİ BİLGİLENDİRİRLERSE ÇOK MUTLU OLURUM.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ibocannooglu - Nisan 01, 2008, 10:27:05 ÖS
Almanya’ya giriş yapmadan önce basit Almanca dil bilgilerinin kanıtlanması gerekmektedir. Beklenen en basit seviyede Almanca bilgileri, örneğin “Eğitim durumunuz nedir?” veya “Bu aralar çalışıyor musunuz”? gibi sorulara cevap verebilmek gibi. Uyum gereksinimleri belirgin bir şekilde az olan yabancılar, dil bilgilerini kanıtlama zorunluluğundan muaf tutulurlar. Bu, örneğin üniversite ve yüksek okul diploması olan kişiler için geçerlidir.

BENİN ANLADIĞIM ÜNİVERSİTE MEZUNLARINDAN ALMANCA İSTEMİYORLAR BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAşLAR VARSA BENİ BİLGİLENDİRİRLERSE ÇOK MUTLU OLURUM.
arkadaşım meraba. valla bende öle zannediyordum ama öyle değil işte. bende üniversite mezunuyum. ama mağlsef bende sınava girdim. yani girmek zorundayız.

şems

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Nisan 02, 2008, 01:17:11 ÖÖ
Alıntı yapılan: ibocannooglu - Nisan 01, 2008, 10:27:05 ÖS

arkadaşım meraba. valla bende öle zannediyordum ama öyle değil işte. bende üniversite mezunuyum. ama mağlsef bende sınava girdim. yani girmek zorundayız.
bizlerin burada unıversite okuyuşu onları çok fazla ılgilendirmiyor.hatta benim iyi biringilizcemde var ama sınav mecburiiiii...

taifa77

Arkadaslar 7 hafta sonra vizem cıktı..Allah yardımcınız olsun...

cananka

arkadaslar bende 5 mayısta goethede kursa baslıyorum
daha once 4 ay bı devlet kursuna gıtmıstım ama gozumu cok korkuttular bu a1 aıle bırlesımı sınavı ıcın bankcıyım yuksek okul mezunuyum ne dersınız kıvırırmıyım???

HALIL23

arkadaslar landratsamdan isdedikleri kıyadları yapdım herşey bitdi.şimdi tr izindeyim insAllah hanımın vızesi hemen cıkarda beraber döneriz.daha nakadar sürer yaa.

bluestar

Alıntı yapılan: taifa77 - Nisan 02, 2008, 11:27:13 ÖÖ

hayirli olsun kardesim, darisi diger bekleyenlerin basina :)

bluestar

Alıntı yapılan: HALIL23 - Nisan 02, 2008, 06:22:50 ÖS
arkadaslar landratsamdan isdedikleri kıyadları yapdım herşey bitdi.şimdi tr izindeyim insAllah hanımın vızesi hemen cıkarda beraber döneriz.daha nakadar sürer yaa.

sana da amma sorun cikardilar halil kardesim yaa :(, umarim biran önce verirler sizinde vizenizi

duygu_0354_duygu

HADİ GÖZÜN AYDIN.... darısı bizee :(

khoLpa$aLı

hayirli olsun kardes Allah gonlune gore versin.

efekentli_09

Gözün aydın :) şimdiden hayırlı yolculuklar

efekentli_09

Tam 50 gün oldu başvuralı. Eşime Nisanın 9'una randevu vermişler. Bakalım daha ne kadar beklicez >:(

elmali

arkadaslar gecerli ticari vizesi olup   almanyada bulununan ve almanyada sirketi olan almanyada isci calistiran kisiler almanyada bir evlilik yapip aile birlesimi istediginde hangi yollari denemeli ayrica gecerli  vizesi iptalmi oluyor ? bilgisi olanlarla paylasmak isterim tesekkürler