Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

MuhaяяeM

Son zamanlarda izledeğim en zevkli maçtı, tebrikler :)

jentzsch

Sevilla-Fenerbahce macindan kareler...

mucizemsin

soyleyecek soz bulamiyorum iki saat ayakta mac seyrettik ölüp ölüp dirildim Allaha sukur kazandik .

jentzsch

Alıntı yapılan: mucizemsin - Mart 05, 2008, 02:10:50 ÖS
soyleyecek soz bulamiyorum iki saat ayakta mac seyrettik ölüp ölüp dirildim Allaha sukur kazandik .

Evet cok sükür :) Ben seyredemedim maci.Hatta isten cikarken mac 3-1 bitti ve yenildik sandim. :-\ Eve geldim.Moral bozuk bir sekilde..Baktim mac uzatmalarda ;D ;D ;D  Penaltilara yetistim yani..Gerisini tahmin edersiniz ;D ;D ;D

QUELLE35

BRAVO Arkadaşım dediğin gibi siteyi sarı laciverte boyamışsın helal ;D
+1beitrage benden sana gelsin.

mazinde bir tarih yatar yaşa FENERBAHÇE NE MUTLU SENİ SEVENE YAşA FENERBAHÇE

yakisikli_star

ben fenerlı deyılım ama bu zaferı yasamak bu muttulugu yasamak super bırsey kelımelere sıgmıyor .bır bjk lı olarak mactan sonra kardesımın fb vormasını gıyıp dısarı kutlamaya cıktım .

sevval

Alıntı yapılan: yakisikli_star - Mart 05, 2008, 05:31:40 ÖS
ben fenerlı deyılım ama bu zaferı yasamak bu muttulugu yasamak super bırsey kelımelere sıgmıyor .bır bjk lı olarak mactan sonra kardesımın fb vormasını gıyıp dısarı kutlamaya cıktım .

Helal olsun sana  :D :D

197

Resimler güzelmis ama ne gerek vardi Jentzschcim.. ;D ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: 197 - Mart 05, 2008, 07:51:32 ÖS
Neden gerek olmasin Onurcum ;D Bu zamana kadar galatasaray resimleriyle doluydu bu konu.(asagilara bir göz at.  ;) ) Bugünde Fenerbahceye yakisir... Warum  nicht?  :)

Zbk

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 06, 2008, 12:40:41 ÖÖ
Neden gerek olmasin Onurcum ;D Bu zamana kadar galatasaray resimleriyle doluydu bu konu.(asagilara bir göz at.  ;) ) Bugünde Fenerbahceye yakisir... Warum  nicht?  :)

;D ;D  Takim böyle tutulur diyosun yani.. :D

197

Alıntı yapılan: Zbk - Mart 06, 2008, 12:44:24 ÖÖ
Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 06, 2008, 12:40:41 ÖÖ

;D ;D  Takim böyle tutulur diyosun yani.. :D

Ya kusura bakma, ben yanlislikla kardesim onlineken yazmisim.. :D  En son o girmisti de... ;D

jentzsch

Yaw ailecek istila ettiniz forumu ;D (saka saka) Yaw fenerbahce 100 yillik tarihinde Avrupa'da ilk defa elle tutulur bir sey yapmis.Ceyrek finale cikmisiz.Birakta iki resim koyalim demi.. :D Bu arada kardesine de,kuzenine de hosgeldiniz diyorum... ;)

197

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 06, 2008, 12:52:14 ÖÖ
Yaw ailecek istila ettiniz forumu ;D (saka saka) Yaw fenerbahce 100 yillik tarihinde Avrupa'da ilk defa elle tutulur bir sey yapmis.Ceyrek finale cikmisiz.Birakta iki resim koyalim demi.. :D Bu arada kardesine de,kuzenine de hosgeldiniz diyorum... ;)

Sag ol kardes :) Daha cok kisi cagirdim da gelmediler.. ;D

gütig

Siz ailece Almanca mi ögreniyorsunuuz ???  :D...Sizin bu ailece Almanca ve rakamlara olan ilginizin sebebi nedir, 197 ??

197

Alıntı yapılan: gütig - Mart 06, 2008, 11:49:14 ÖÖ
Siz ailece Almanca mi ögreniyorsunuuz ???  :D...Sizin bu ailece Almanca ve rakamlara olan ilginizin sebebi nedir, 197 ??

;D ;D Sakaydi, herkesi cagirdigim... :D :D  Iki kisiyi cagirdim (kuzenim ve kardesim), onlar da üye oldular iste.. :)  Aslinda sayilara ilgimizin sebebi yok, cünkü sayilara ilgimiz diye bir sey söz konusu degil ki.. :D  Sadece 197 sayisini sevdigim icin yani, mesela 1903'ü, 1907'yi, 2003'ü, 2007'yi falan hic sevmem ben.. ;D ;D

blacktiger0604

Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez!