Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

jentzsch

MuhaяяeM

Çarşamba günü Alisamiyen'de Fenerbahçe'yi eleyemezsek, bu forumda ne kadar Fenerbahçeli varsa
hepsini banlayacam  :D

Sparta

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 25, 2008, 07:05:32 ÖS
Çarşamba günü Alisamiyen'de Fenerbahçe'yi eleyemezsek, bu forumda ne kadar Fenerbahçeli varsa

Ben beşiktaşlıyım.. Bugün ağzınızdan bal damlıyor :)   
Admin dediğin böyle olacak  ....  :) :) :)

Kardeş takıma başarılar...

sevval

jentzsch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 25, 2008, 07:05:32 ÖS
Eger Fenerbahce,carsamba aksami Samiyen'de galatasarayi kupanin disinda birakmazsa,kendi kendimi intihar edicem,pardon banlicam :-\ :D

jentzsch

Ben yeni farkettim( yani esma 41 yardimci oldu) her iki durumda da yolcuymusum.Muharrem bey; biz elenirsek eger sizi banlama sansimiz %kac?  Birde yaninizda hediye olarak Spartayi da banlayabilir miyiz? ;D ;D ;D

MuhaяяeM

Sparta, kardeş takım ayağına yatıp kurtulmaya çalışıyor ama pazar günü Beşiktaş'ı yenemezsek Beşiktaşlı'ları da banlayacam, ondan sonra forum Galatasaraylı'ların egemenliği altına girecek, herkes Galatasaraylı olacak  ;D  ;D

Alıntı YapBen yeni farkettim( yani esma 41 yardimci oldu) her iki durumda da yolcuymusum.Muharrem bey; biz elenirsek eger sizi banlama sansimiz %kac?  Birde yaninizda hediye olarak Spartayi da banlayabilir miyiz?

Beni banlama şansınız mı?  :D

jentzsch

Haklisiniz,sacma bir soru oldu.Ben en iyisi valizlerimi hazirlamaya baslayayim. :-\ (ünifeb)

MuhaяяeM

Siz yine bir durun belki turu geçeriz banlanmaktan kurtulursunuz, geçemezsek de Balıkesir'de geçirdiğiniz günler hatrına size bi kıyak yaparız ya :)

jentzsch

Tesekkürler Muharrem bey :) Bu arada saka bir yana ne kadar koyu bir Fenerli olsamda,kavgali gürültülü bir mactan galip cikmaktansa,centilmence (futbolcular ve taraftarlar icinde gecelerli) gecen bir macin sonunda elenmeyi tercih ederim.Iki takima da basarilar diliyorum.Tabiki gönlüm Fenerbahce'den yana ve kazanacagimiza eminim. ;D

Fenerbahce

MuhaяяeM

Bak halen Fenerbahçe diyor yaaa  >:(

Maçtan sonra sinirli olursam avatarına ve imzana dikkat et, heryerde GS bayrakları görebilirsin  ;D

mert77

Tabiki ÖlÜMÜNE FenERbahçeliyizz :D

jentzsch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Şubat 26, 2008, 03:17:00 ÖS
Bak halen Fenerbahçe diyor yaaa  >:(

Maçtan sonra sinirli olursam avatarına ve imzana dikkat et, heryerde GS bayrakları görebilirsin  ;D

Muharrem bey,Fenerbahce kazanacak.Eger kaybedersek avatarima Galatasaray bayragini bizzat ben koyacagim ve 1 hafta kaldirmayacagim.Takimima bu kadar güveniyorum. ;D

MuhaяяeM

şems

galatasaraylıyım...cim-bom-bom...

MuhaяяeM

Avatarları görelim beyler  :D :D :D