Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

esma 41

gütig

Günün anlam ve önemine yakisir sekilde ilk avatarimin Galatasaray avatari olmasi ayri bi güzel oldu benim icin  :) Yardimin ve emegin icin tekrar tesekkürler Esma abla  ;)...

kesmeşeker

esma 41

Alıntı yapılan: gütig - Şubat 28, 2008, 03:06:48 ÖS
Günün anlam ve önemine yakisir sekilde ilk avatarimin Galatasaray avatari olmasi ayri bi güzel oldu benim icin  :) Yardimin ve emegin icin tekrar tesekkürler Esma abla  ;)...

Rica ederim . ;)
Cok yakismis gercekten. ;D

sevval

Jentzsch hep senin yuzunden bunlar basimiza geldi ;D  ;D
Sagolun arkadaslar bizi cok cok teselli ettiniz  :'( :'( :'(

mucizemsin

Yatmadan önce bende biseyler karalayim dedim galatasaray gibi yari finale kalacagimiza boyle olmak bence bizim icin daha onurlu 8 kisiye karsi gs 12 kisi oynadi hakem le birlikte adam elime gecseydi eger kesin bogardim hayatimda boyle bi hakem gormedim olur ama bu kadar olmaz eger boyle fortis kupasi alacaksniz butun kupalar size helal olsun ....

yer mekan skor farketmez FENERBAHCEM asla kaybetmez 1 kupa degil 1000 kupa kaybet bize sökmez !

esma 41

Alıntı yapılan: mucizemsin - Şubat 29, 2008, 01:09:55 ÖÖ
Yatmadan önce bende biseyler karalayim dedim galatasaray gibi yari finale kalacagimiza boyle olmak bence bizim icin daha onurlu 8 kisiye karsi gs 12 kisi oynadi hakem le birlikte adam elime gecseydi eger kesin bogardim hayatimda boyle bi hakem gormedim olur ama bu kadar olmaz eger boyle fortis kupasi alacaksniz butun kupalar size helal olsun ....

yer mekan skor farketmez FENERBAHCEM asla kaybetmez 1 kupa degil 1000 kupa kaybet bize sökmez !

;D ;D ;D ;D ;D ;D 

Yorum yok .

Skor: GALATASARAY  2 -  Fenerbahce 1  ;D

MuhaяяeM

Ağlamayalım lütfen :)

jentzsch

Bu hafta sonu yer siyah,gök beyaz ;)  Bu arada benim de ne oldugum belli degil..Tuttugu takim Fenerbahce yaziyor,avatarimda Galatasaray amblemi,yer gök siyah beyaz diyorum. ;D Hadi hayirlisi.. ::)

MuhaяяeM

GS avatarını bir hafta değiştirmeyeceğinizi söylemediniz mi siz?
Ne oldu? :)

197

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 29, 2008, 01:11:58 ÖÖ

;D ;D ;D ;D ;D ;D 

Yorum yok .

Skor: GALATASARAY  2 -  Fenerbahce 1  ;D

Bu gidisle Fenerbahce icin Türkiye Kupasi sadece bir hayal olarak kalacak arkadaslar... ;D ;D

QUELLE35

eeee sonuç ne yani kim ne yapıcak şimdi ;D ;D 8)

pancu

yaa BEşİKTAşLILAR nerede :) BİZİMKİSİ BİR AşK HİKAYESİ SİYAH BEYAZ FİLM GİBİ BİRAZZ

197

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Mart 01, 2008, 03:21:13 ÖS
eeee sonuç ne yani kim ne yapıcak şimdi ;D ;D 8)

Sonuc: "Türkiye Kupasi Aslanlarin" ;D
Yapilacak sey: Galatasaraylilar icin sevinmek. Digerlerinin yapacaklari da Ligde önümüzdeki haftalara bakmak.. ;D

pancu

bu hafta beşiktaşımızın kaderini belirleyecek hayırlısı olsunn:D

197

En hayirlisi Galatasarayin yenmesi olur bence.. Besiktas bizi yense de, sampiyon olamayacagina göre, bizim sampiyonlugumuza da engel olmasin... ;D ;D ;D