Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

esma 41

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 02, 2008, 11:54:57 ÖS
Valla Ronaldenyoyu da alsanız... Robeto Carlosuda alsanız ( zaten var)... Deyvit Bekımida alsanız...

Türkiye kupasını Alamazsınız... :D :D :D

Dogru söze ne demeli ... ??  ;D

197

jentzsch

esma 41

Hahahahahaah   ;D ;D ;D ;D.

Aglama yavrum (emrah ) belki 25 sene sora bir Kupa alirsiniz artik . ;D

mucizemsin

merhaba yazamadan gecemicem ben arkadasin FBli oldugunu hic zannetmiyorum sirf komiklik olsun diye bir FB ce taraftarinin hic bir forumda haksizlikla kaybedilmis bir kupa icin bukadar ezildigini .........Foruma yabanci bi kisi girse direk bu sayfayi acsa FBnin dustugu duruma baksa kendisi FB avatar gs tamam soz icin birde gonderilen fotolara baksa ne dusunur aynen benim dusundugumu belki arkadaslarinla egleniyosun ama konunun hassasliginin farkinda bile degilsin tutacak san gercekten tut yok eger yoksan bu sayfayi actigimizda FEENERBAHCEYLE benkendi adima dalga gecen birisini gormek istemiyorum ben gsliyim de bitsin .

jentzsch

Bak simdi sevgili arkadasim.Birincisi beni bu forumda kimse ezmedi,ezemezde.Öncelikle bunu iyice anla.Fenerbahce burda nasil bir duruma düstü?? Ben mi düsürdüm? Sadece son mesajim da espri olsun diye bu resmi koydum.Yalanda degil yani..Ben komiklik olsun diye hic bir sey yapmiyorum.Burda galatasarayli,besiktasli,fenerli diger arkadaslar gayet guzel birbirimizle sakalasiyoruz ve egleniyoruz.Konun benim icin ufacik bile hassasligi yok arkadasim.Devlet meselesi mi bu? Sadece bir oyun..Ben takimimi böyle tutuyorum.Yennildik mi tebrik ederim,yendik mi dalga gecer sakalasirim.Kavga etmem,hele ki bu kadar da ciddiye almam!!! Ben hic bir seyle dalga gecmedim.Su son resim disinda butun mesajlari okursan kimin nasil destekledigini görürsün ki benim de cok fazla umrumda degil.Bu benim icin sadece bir oyun,ve bir takimi destekliyorum.Kazanirsa sevinirim,yenilirse 1,2 gün üzülürüm ertesi gün gecer...Son olarak Bu sayfada benim gibi biriini görmek istemiyorsan eger,sayfaya bir daha gelmezsin olur biter...

esma 41

Sevgili mucizemsin,

mucizemsin der ki : benim dusundugumu belki arkadaslarinla egleniyosun ama konunun hassasliginin farkinda bile degilsin tutacak san gercekten tut yok eger yoksan bu sayfayi actigimizda FEENERBAHCEYLE benkendi adima dalga gecen birisini gormek istemiyorum ben gsliyim de bitsin .

Hassasiyet ??? Bu konunun neresi hassasmis sevgili mucizemsin?

Hassasin anlami bilmeyenler icin : duyarlı davranmak, çabuk duygulanmak.

Burada yazilanlar  sence hassas bir konumu?
Simdi size  dünyada olan bitenlerden
bir kac hassas konu yazmak isterdim ama
konumuz bu olmadigi icin yazma geregi duymuyorum.

Kimin hangi takimi nasil tuttugunu sizmi  karar vereceksiniz?
"Dalga"  gecen birini burada görmek istemiyorsaniz ,bu Baslikta acilan
konulari okumazsininiz  olur biter.
Iste sizin gibi Fanatikler yenilgiyi hazmedemiyorlar ondan sora
herkese  saldiriyorlar ,ayni sizin yaptiginiz  gibi.
Asil bu durum cok aci bence.
Sonucta bu bir oyun .
Son olarak sunlarida yazmak istiyorum ,belki siz bu sitede
bazilarini görmek istemiyorsunuz  (sanki cok büyük bir olay olmus gibi )
ama biz görmek istiyoruz.Görmek istemeyenlerde ..... görmemezlikten gelsin.

Asil jentzschin yazdigi yorumlar , kendisinin ne kadar dogru , dürüst ve espirili  insan oldugunu
gösteriyor .Tabi anlayanlar icin .

Saygilar ....

gütig

Jentzsch kardesimiz futbolun özünde olmasi gereken dostlugu ögretiyor aslinda "ögrenmesi gerekenlere." Onun da dedigi gibi; yenerse sevinirim, yenmezse üzülürüm. Bu kadar. Kaybedildigi zaman karsi tarafa öfke duyup kin beslemenin ne anlami var. Bazen fener kazanir, bazen cimbom, bazen digerleri. Bu sanki yeni olan birsey mi ?? Ne bicim bir hosgörüsüzlüktür bu ??...Futbolun amaci insanlari eglendirmektir. Izlemesiyle sohbetiyle keyif almayi ögrenelim, nefret sacmayi degil!...

Sparta

Maksat eğlence ... Ben şahsen bu hafta bir Beşiktaşlı olarak  Hem Fenerbahçeye hemde Galatasaraya yazılar yazdım ama. Kötü niyetle değil... Maksat gülüp eğlenmek.. İnsanlar üzülsün diye değil tabiki..

Bugün biz yeneriz yarın Fenerbahçe yener yada diğer takımlar yener... Bence sırası gelen gülsün geçsin... GÜlme Sırası bende hiç kusura bakmayın  :) :)   ( çok bekledim çünkü )

Bu hafta bana laf yok.. Haftaya ne olur bilmem...  :D

Zaten yarın Sevilla maçı var... Yarın ben Fenerbahçeliyim... :D :D :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 03, 2008, 06:16:45 ÖS
Maksat eğlence ... Ben şahsen bu hafta bir Beşiktaşlı olarak  Hem Fenerbahçeye hemde Galatasaraya yazılar yazdım ama. Kötü niyetle değil... Maksat gülüp eğlenmek.. İnsanlar üzülsün diye değil tabiki..

Bugün biz yeneriz yarın Fenerbahçe yener yada diğer takımlar yener... Bence sırası gelen gülsün geçsin... GÜlme Sırası bende hiç kusura bakmayın  :) :)   ( çok bekledim çünkü )

Bu hafta bana laf yok.. Haftaya ne olur bilmem...  :D

Zaten yarın Sevilla maçı var... Yarın ben Fenerbahçeliyim... :D :D :D
Jentzsch,Gütig,Esma 41 ve Sparta arkadaslarimizin dedigi gibi maksat eglenmek gulmek sohbet etmek.
  Yeni takimin hayirli ugurlu olsun Sparta. insAllah sana basari mutluluk ve bol kazanc getirir ;D ;D ;D[/i]

Sparta

Yeni mesajı mı yolluyorsun şevval ? :D :D :D

sevval

Alıntı yapılan: Sparta - Mart 03, 2008, 06:26:39 ÖS
Yeni mesajı mı yolluyorsun şevval ? :D :D :D
Nasil yani anlamadim. burda simdi zor olur chate giriyim de orda anlat ??? ???

QUELLE35

gereksiz bir tartışma gibi geldi bana sevgili mucizemsin yanlış anlamış bence konuyu .Futbol maçlarında iddiaya girilir bu şekilde .
Bizde ortamı germeyelim bence uzamasın konu
   ::)

mucizemsin

selam ben seni gormek istemedigimi yazmadim bilakis bir fenerbahce taraftarinin fenerbahceyi kullanarak eglenmesini istemedigimi yazdim benim icin gercekten hassas oldugum konulardan biri sadece bunu bildirdim enazindan ben senin gibi birisini gormedim ha senin icin onemli degilmis ama benim icin onemli iki gunluk bir sevda degil  (fanatiklik degil) tabiki bu buyur arkadaslarini eglendirmek adina istedigini gonder ......yani kendin bilirsin oyle ya soylencek soz yok !

hassasmis ________anlamini biliyoruz
vede zaten orada hassasiyetligimi oyuzden belirttim dunyadaki olaylardanda tabiki haberim var !

schwarzengel

Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 23, 2008, 02:02:07 ÖÖ
Alıntı yapılan: sevval - Şubat 23, 2008, 02:01:02 ÖÖ
Alıntı yapılan: QUELLE35 - Şubat 22, 2008, 05:52:41 ÖS
Alıntı yapılan: schwarzengel - Şubat 22, 2008, 05:27:47 ÖS
          CİMBOM GALATASARAY GALATASARAY şAMPİYON

hımmm   ::) :o
Hayallerimizi yikdin Schwarzengel :P izde sanmisdikki  ??? ??? FENERBAHCE´lisin ;D ;D

ihihihihihi  ;D ;D 8)
ders çalışıyorum diye siteye pek giremiyordum.cvp veremedim.şimdi vereyim CİMBOM DAN başka tutulacak takım tanımıyorum.doğuştan fanatik yani.

197

Bu kadar büyütmeye gerek yok. Tuttugumuz takim icin arkadaslarimizla (ya da tanimadiklarimizla) tartismamiza da gerek yok. Bu kadar abartmayin lütfen. Sonucta bu bir macti ve GS yendi. Lig macinda da yenildi GS. O zaman ben de girip BJKlilere kinimi göstereyim... Hic olacak is degil yani yaptigin burda mucizemsin. Zaten bir sürü kisiden aldigin elestiriden de anlamissindir. Arkadaslarimiz konuyu cok iyi aciklamis, ekleyebilecegim baska bir sey yok -öyle sakalar yapti diye Jentzsch'i suclayamazsin- demekten baska.

Saygilar

jentzsch

Alıntı yapılan: mucizemsin - Mart 03, 2008, 07:48:57 ÖS
selam ben seni gormek istemedigimi yazmadim bilakis bir fenerbahce taraftarinin fenerbahceyi kullanarak eglenmesini istemedigimi yazdim benim icin gercekten hassas oldugum konulardan biri sadece bunu bildirdim enazindan ben senin gibi birisini gormedim ha senin icin onemli degilmis ama benim icin onemli iki gunluk bir sevda degil  (fanatiklik degil) tabiki bu buyur arkadaslarini eglendirmek adina istedigini gonder ......yani kendin bilirsin oyle ya soylencek soz yok !

hassasmis ________anlamini biliyoruz
vede zaten orada hassasiyetligimi oyuzden belirttim dunyadaki olaylardanda tabiki haberim var !

Ben kimseyi eglendirmeye calismiyorum ama yazdiklarimdan eglenenler varsa ne mutlu bana..Konuyu uzatmayalim.Ben anladim sen cok seviyorsun Fenerbahceyi.Olabilir.Kendine göre haklisindir..ama ben tuttugum takimi kullanarak kimseyi eglendirmedim.Yarin bu saatlerde isten geldikten sonra kim daha Fenerliymis görecek bu forum..And ictim sari-laciverte boyicam bu forumu!!! ;)