Hangi takimlisiniz?

Başlatan jentzsch, Ocak 03, 2008, 09:43:58 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hangi takimlisiniz?

Fenerbahce
66 (32%)
Galatasaray
72 (35%)
Besiktas
42 (20.4%)
Trabzonspor
4 (1.9%)
Sivasspor
11 (5.3%)
Kayserispor
1 (0.5%)
Konyaspor
0 (0%)
Denizlispor
0 (0%)
Ankarag
1 (0.5%)
Gaziantepspor
0 (0%)
Eski
3 (1.5%)
B
0 (0%)
Antalyaspor
0 (0%)
Bursaspor
4 (1.9%)
Kocaelispor
2 (1%)
Genclerbirligi
0 (0%)
Ankaraspor
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 182

jentzsch

Chelsea adina cok üzgünüm.Simdiden gecmis olsun Ingilizlere..

197

Hayatimda tek üzülmedigim toplum Ingiliz toplumu :S  Onlari hic sevmiyorum. :@

Spyxxx

Alıntı yapılan: Spyxxx - Ocak 03, 2008, 10:08:14 ÖS
ßursaSporluyum ama onun dışında hangisi derseniz  Fenerßahçe Kardeş Takımdır :D

arkadaşlar Ocak 03, 2008, 10:08:14 ÖS   zamanındada dediğim gibi
hala ßursasporluyum :)

jentzsch

Tebrik ederim seni kardes takim taraftari ,demek hala Bursasporlusun..;D Timsah yürüyüsü en sevdigim gol sevinclerindendir :D

karakartalali

kirsehir7

cimmmmm boooom booooommmmmm(galatasaray)

şinasi

Türkiyede iki takım var 1.FENER  2.DİĞERLERİ

TABİKİ BİZ FENERLİYİZ

jentzsch

Alıntı yapılan: şinasi - Mart 28, 2008, 04:49:14 ÖS
Türkiyede iki takım var 1.FENER  2.DİĞERLERİ

TABİKİ BİZ FENERLİYİZ
Sevgili sinasi oy vermeyi unutmadin dimi?  ;) Kirsehir sen vermesende olur. ;D

jentzsch

Skor tahmini: Besiktas 0 - Fenerbahce 3  ;D

Sparta

Alıntı yapılan: jentzsch - Mart 29, 2008, 02:57:14 ÖS
Skor tahmini: Besiktas 0 - Fenerbahce 3  ;D

Aç Tavuk kendini darı ambarında sanırmış :)

Sevgili Jentzsch  Beşiktaşa 3 golü attıktan sonra  Playstationu kapatmayı unutma ,boşa elektrik harcamasın....
   ;) ;D ;)

jentzsch

Su 1 sevgili Sparta.Geriye kaldi 2 :D Kazim sag kanattan fena geliyor.3 kesin olur... ;D

gütig

Fenerbahcemiz bu aksam milletimizi temsil ediyor arkadaslar. Bu benim icin Milli mac gibi. O yüzden ben bu aksam yine Fenerliyim. Yine milletce tek yürek olma zamani. InsAllah kazanacagiz.

jentzsch

Alıntı yapılan: gütig - Nisan 02, 2008, 08:37:42 ÖÖ
Fenerbahcemiz bu aksam milletimizi temsil ediyor arkadaslar. Bu benim icin Milli mac gibi. O yüzden ben bu aksam yine Fenerliyim. Yine milletce tek yürek olma zamani. InsAllah kazanacagiz.
:D Resmini görünce tanimadim ya.Bu da kim diyorum.  :P  Aminnnn.Dedigin gibi insAllah avantajli bir skorla Ingiltere'ye gidecegiz ve yari finale cikacagiz. :D Dualarimiz Fenerbahcelye...

Skor tahmini yapmadan gecemeyecegim.Pek tutturamiyorum ama.. ;D

Fenerbahce 2 - Chelsea 0  (bir zamanlar Besiktas'in Chelsea karsisinda elde ettigi tarihi skor) Bu skor bize yeter.. ;)

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 02, 2008, 12:44:19 ÖS
Alıntı yapılan: gütig - Nisan 02, 2008, 08:37:42 ÖÖ
:D Resmini görünce tanimadim ya.Bu da kim diyorum.  :P  Aminnnn.Dedigin gibi insAllah avantajli bir skorla Ingiltere'ye gidecegiz ve yari finale cikacagiz. :D Dualarimiz Fenerbahcelye...

Skor tahmini yapmadan gecemeyecegim.Pek tutturamiyorum ama.. ;D

Fenerbahce 2 - Chelsea 0  (bir zamanlar Besiktas'in Chelsea karsisinda elde ettigi tarihi skor) Bu skor bize yeter.. ;)

;D ;D  O kadar taninmaz bi halde miyim ???  ;D Benim ben gütig  :D hem o kadar sasirma Jentzsch. Benim esim de fenerli, ben de sahiden yari fenerli sayilirim  ;)...Evet dualarimiz fenerle. Chalsea aglaya aglaya dönecek insAllah evine  :)

jentzsch

aaaaaa Gütig mis... :o  ;D InsAllah insAllah..Ilerde Istanbul lafini duyduklarinda böle iclerinde bir sizi hissedecekler.Bir bardak su icecekler... ;D

gütig